Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A i ne znam od kad se telefon koristi za toliko daleke rute kao navigacija. Valjda znaš da vozis. U grad kad stigneš upalis navigaciju nadjes ulicu i to je to. Čemu postoje znaci? Radi reda? . Ne znam kako ste pre bez te navigacije na telefonu živeli.

Hoćete isijavanje, izbijanje bele po stranicamai isprane boje uzmeš neki telefon sa lcd/ips, ako hoćeš wow efekat i burn in uzmeš amoled. Simple as that.

@Gibo2pac
A kod mene je korišćenje navigacije min 7h, a nekad i do 10h bez prestanka. Pa zbog toga se razmišljam , jer će osvetljenje biti skoro uvjek na max..ali imam nexus 4 sad za to, nego me je interesovao taj famozni burn in je li tako čest. Hvala.
Nije burn in bas toliki problem ali silovanje na 100% duze vreme ce sigurno dovesti do pojave istog.

A koja je poenta uopste drzati na 100%, posebno dok vozis?!...meni dovoljno samo da slusam Nevenu dok govori.

@Gibo2pac
A kod mene je korišćenje navigacije min 7h, a nekad i do 10h bez prestanka. Pa zbog toga se razmišljam , jer će osvetljenje biti skoro uvjek na max..ali imam nexus 4 sad za to, nego me je interesovao taj famozni burn in je li tako čest. Hvala.

Pa ti kao da putujes u srediste zemlje.

Pa put u jednom pravcu me ceka oko 600km, to ti dodje zavisno od guzve i prosjecne brzine od 7 do 10h.. odredjeni dio puta znam oko 200km ali mi je lakse kad na pocetak uhvati GPS signal i poslije ne brinem oce li ga uhvatit. I kroz Srb posebno kroz neka manja mjesta nema ni putokaza ni pola znakova, nekoliko me je puta Nevena spasila zbog prekoracenje brzine inace bi mi pucala kazna. Mozda nece biti na 100% ali vecinu vremena bice na dosta jako osvjetljenje sig zbog sunca. E sad postoji i mogucnost da sam podesim osvjetljenje na normalno ili na neko nize pa mozda nece biti burn in.??
Probao sam maloprije nexus4 kao navigaciju ali ekran poludi totalno (zbog ekrana sam presao na S4 pisao sam vec o tome) i neupotrebljiva je (Igo).

Pa i nije bas tako, nekad jednostavno neće da ga uhvati.. To mi se nekoliko puta već dešavalo.

Zavisi od telefona, na lumiji 930 je trebalo 2-3s bilo kad. Na Z2 jos nisam testirao.

Svaka čast za ovaj potez, sigurno će naići na pozitivne komentare.

Pravo da ti kažem ne verujem, sudeći po S4 i S5 makar.

Sjajna vest. Cekam 1 april za preorder ako bude samo crne boje, ako bude plave i crne moracu uzivo da pogledam pa izaberem [emoji16]

I posle kazu Samsung marketing, Samsung propaganda...
Realno tesko da im i treba marketing kad drugi sami sebi prave anti-reklamu. Tesko da postoji prava konkurencija sto se Androida tice, sto u neku ruku zaista jeste zalosno.

99% jeste propaganda. Ali ovaj put su za s810 bili upravu..

Steta sto s6 ima skoro ocajnu bateriju(po prvim reviewima) ,sindrom jabuke ih ubi. A mogao je biti blizu idealnog telefona.

Sada se mora cekati 6,7m za nesto stvarno dobro u mobilnoj industriji,stvarno steta..

Poslednja izmena:
Ima na android authority internacionalni giveaway s6-tice. (traje jos 5 dana) :d

Nazad
Vrh Dno