Instalirao sam Here na moj Lenovo P780 i opet mi je prostiji iGo za rukovanje. Zalili se zbog aplikacija, oboica su sa androida presla na WP kazu da im u pocetku nije smetalo i da ih je vremenom uzasno nerviralo, jedan je sa Nokie 930 presao na Sony Z3, a drugi je sa nokie 730 DS presao na HTC ne znam tacno koji model. Dok moj brat od strica hvali 930 mada njemu je svaki fon isti pitanje koliko on to i koristi uglavnom za telefoniranje i daj boze ako nesto pogleda na web-u cisto sumnjam da ga za druge stvari i koristi. Ja ne uzimam fon zbog sistema nego zbog modela telefona, ali je sigurno posto uzimam u Win Winu telefon da cu uzeti 1520 pa ako ne budem zadovoljan mogu da ga vratim u roku od 7 dana i zamenim za drugi telefon.
Što se tiče žute štampe ne može da se poredi gledanje iz pretraživača i aplikacije.
Posalji im mail? Zali se.
Jel vredi dati 170din za tube cast, mnogo je dobar, sta dobijam kada ga platim??
Već sam to uradio i niko se nije udostojio da odgovori evo već 5 dana. U pitanju je metromail aplikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari