Šta je novo?

HTC One M9

@upleaks @upleaks · 12h 12 hours ago

Hima_Aero with Snapdragon processor

Sta li je ovo.. mozda verzija sa
89f564786f88447dea0fc44e73363943.med.256c.jpg

Kako se provera pregrevanje? Možda ću večeras imati priliku da probam novi HTC.

ba67369abbbbd336aaefaca104006414.jpg

Čovek je sve objasnio, ko razume razumeće, ko ne, radiće testove bezveze. Videćemo šta će biti kada izbace finalni softver. I jedino tada treba donositi zaključke.

Kako se provera pregrevanje? Možda ću večeras imati priliku da probam novi HTC.

Pokreni nekoliko zahtevnijih programa zaredom poput Antuntu, Geekbench, Quadrant, 3D Mark, Asphalt 8... Ako opečeš ruku onda se pregreva :d

A možeš i da instaliraš neku od aplikacija koja prati temperaturu telefona, poput "Cpu temperature" ili "Cooler Master"

Čovek je sve objasnio, ko razume razumeće, ko ne, radiće testove bezveze. Videćemo šta će biti kada izbace finalni softver. I jedino tada treba donositi zaključke.
Kad ce izaci fonalni softver, 6 meseci nakon prodaje uredjaja? Zar nisu rekli da je u prodaji od 15og marta, koga lazi, sebe ili nas?

Pa znaci lagali su za pocetak prodaje. Oces da mi kazes da toliki tim nije znao da nece stici na vreme da srede? Izbacili 15 mart kao datum samo da bi kao poceli prodaju pre Samsunga ali u stvari ce poceti kasnije kao i uvek.
Videćeš da će s6 imati update nakon mesec dana

Pa znaci lagali su za pocetak prodaje. Oces da mi kazes da toliki tim nije znao da nece stici na vreme da srede? Izbacili 15 mart kao datum samo da bi kao poceli prodaju pre Samsunga ali u stvari ce poceti kasnije kao i uvek.
Dobro iskrslo im je sta sad...
Gde ti se zuri...

Dobro iskrslo im je sta sad...
Gde ti se zuri...
Ceo telefon im je iskrsao, sagradili su ga u 3 dana.
Nadam se da ce im ovo biti za nauk i da ce m10 biti preporodjen kao sto se Samsung naucio pameti sa s5

@Stojan993 nece imati, imace edge problem sa kolicinom ali to je i bilo ocekivano.

Ma samo da displej bude kao na m8 a ne kao na nexus 5 i sve ce im biti oprosteno,cak i pregrejavanje :)

Kakve budaletine.Pa koji su ga djavo onda prezentovali poluzavrsenog?Samo da bi se "takmicili" sa Samsungom i ukrali koji momenat paznje.Seljaci.

Znaci sledece godine mozemo od htc-a da ocekujemo da pokazu render i maketu uduceg m10 i kao hehe, ovaj, znate, nije jos finalno, al eto da predstavimo i mi kad i konkurencija.

Svejedno opet dominira nad samsungom.

Tuga..bukvalno su svi postali najobicniji prodavci magle.

Ja ne znam u kom paralelnom univerzumu konkretno M9 "dominira" nad S6/S6 Edge.
Ti možeš napustiti temu o HTC-u. Toliko si privržen Samsungu a šta su pričao pre o njemu, sam dokaz je dao jedan član sa foruma, tako da tebe ne shvatam nikako za ozbiljno. Poz

Dominira jedino u kvalitetu izrade i vremenu koje je potrebno da se napravi jedan m9 u odnosu na s6 :)

To je za sada,ima i sansi da mu bude osetno bolja baterija,ali to je veliko pitanje

Izrada, biće i sistem, vrv i baterija, sigurno i podrška što se tiče apdejta, zvučnici...
Za mene dovoljno, samo mi muka da slušam ove sa pominjanjem Samsunga non stop ovde. Idi druže pomazi pišu direktoru Samsunga kad malo malo pa pomeneš galaxy, ima vas više. Ja jesam privržen HTC-u napisao sam zašto, al ne idem u Samsung temu i svaki drugi post pišem o HTC-u.

Ja sam sada pomenuo iz razloga što mi je dosadilo svaki dan da otvorim temu htc one m9 i pročitam u 5 postova Samsung Samsung Samsung..

Dominira jedino u kvalitetu izrade i vremenu koje je potrebno da se napravi jedan m9 u odnosu na s6 :)

To je za sada,ima i sansi da mu bude osetno bolja baterija,ali to je veliko pitanje
Upravo to, jedino mu je kvalitet izrade bolji. I zvucnik. Ali ja bi pre imao losiji zvucnik nego 3cm nicega od donje ivice do donje strane ekrana, odvratno izgleda taj prostor. Telefon je duzi 3cm zbog zvucnuka sto meni nije prednost nego mana.
TW izgleda da ce raditi jednako brzo kao sense, no videcemo.
Baterija je i dalje pod znakom pitanja zbog autonomije, videcemo i to.

Ja sam samo frustiran sto je htc izbacio polovan proizvod kao sto je samsung uradio sa s5, ali su oni bar ubacili ip67 a ovi nista. Ali ako su pametni sad imaju vise prostora da naprave veliki napredak sa m10 kao sto je samsung uradio sa s6.

Poslednja izmena:
3cm? Ako ko melje vise od godinu o tom prostoru ispod ekrana, ja sam, al i ti ga preeeeecera... Uzmi lenjir, pa pogledaj jos jednom sta je 3cm... A ja mislio da muskarci pretjeruju za duzinu samo kad pricaju o duzini svojih penisa :d

^ Ajde nemoj biti na kraju srca.. Svi ovde na forumu znamo da ces ti prvi nabaviti m9 :)

Poslednja izmena:
Ceo telefon im je iskrsao, sagradili su ga u 3 dana.
Nadam se da ce im ovo biti za nauk i da ce m10 biti preporodjen kao sto se Samsung naucio pameti sa s5

@Stojan993 nece imati, imace edge problem sa kolicinom ali to je i bilo ocekivano.
Mogu u koliko hoćeš para da se kladim da će biti bar jedan update. Ali neka, videćemo već. S4 je imao 3-4 update za par meseci

Ali ja bi pre imao losiji zvucnik nego 3cm nicega od donje ivice do donje strane ekrana, odvratno izgleda taj prostor. Telefon je duzi 3cm zbog zvucnuka sto meni nije prednost nego mana.

Ajde pretpostavljam da si mislio figurativno 3cm, ali znaš da je M9 duži od S6 za 2mm?

a ima manji ekran i to sa onscreen dugmićima

Nazad
Vrh Dno