Šta je novo?

HTC One M9

Ako je stvarno tako to je dno i qualcomm treba da propadne. A samsung bi mogao da razmisli i o opciji da prodaje exynose i ostalim proizvodjacima jer galaxy seriju po prodaji ionako nema ko da ugrozi iz dobro poznatih razloga a dodatnom prodajom tog soc-a bi zaradili jos vise para. U slucaju da je s810 stvarno toliki fail bice ovo teska godina za sve osim samsunga.

Tek sad vidim da je displej u stvari losiji od onog u M8 na svim poljima:

It is obvious that HTC simply exactly the same screen as used in the M8, but that is not the case. For reasons we do not understand is the manufacturer went for another panel that produces noticeably less beautiful picture. For example, the brightness is lower, although the difference is not large. With a maximum brightness of 474cd / m² of M9 screen is fortunately still bright enough to be still visible in the air.

If we look at the contrast ratio of the screen, we see a big difference. Where the M8 a ratio of 1624: 1 makes note, an excellent score for an LCD, the M9 does not exceed 911: 1. That is to see if you like both devices side by side; the image of the M8 look more impressive. Especially in a dark environment can be seen that the black on the M8 is much deeper; the M9 tends a bit more to very dark gray with a blue touch. Look you then even at an oblique angle to the screen, we see clear color shifting, something we expected earlier in cheaper phones.

If we look at the color reproduction is clear once again that the HTC One M9 a bit wrong. The color temperature is 8088 Kelvin too high, resulting in image that looks a bit blue, especially when you look at pages with lots of white, like web pages. That's in the picture below also good to see the brighter the image, the more blue is in the color mix, while red has been declining.

Izgleda su žurili da izbace telefon za mwc i to im se sada obija o glavu. Verujem da će sve biti u redu do pojavljivanja finalnog proizvoda, ali šteta je već načinjena. U protivnom, to će biti jedistven slučaj da naslednik bude lošiji od prethodnika i još jedan ekser u kovčegu HTC.

Poslednja izmena:
Steta. Ako izvuku ovu godinu na svojim mobovima srednje i nize klase svaka im cast. Do nekih boljih dana,to jest m10

Inace stavio sam ovaj nemacki sajt u bookmarks ,svidja mi se ovo poredjenje ekrana iz uglova. U mojoj knjizi to je najbitnija stavka koja govori o kvalitetu displeja.

Poslednja izmena:
Kakve ima veze sto je sajt naklonjen iphonu ? Znaci dizu ostale proizvodjace i posredno pljuju samsung ?

Kada smo kod ap ,tamo ima jedan lik koji je veliki fanboj samsunga. Mozda je on "testirao" g flex 2.

I dalje tvrdim da s810 nema nikakvih problema,to jest nema sanse da se vise greje od s800 i s801 (koji se realno dosta greju)

http://www.xda-developers.com/htc-m9-benchmark-proves-snapdragon-810-overheating/

Samo ti nastavi da tvrdiš i ko zna, možda te zaposle u Qualcommov PR tim :)

A što se iVerge sajta tiče, bez obzira po kome da pljuju očajni su, tako da... poenta je da si generalno uzeo na loš sajt da se pozivaš

Poslednja izmena:
Sacekajmo jos malo. I dalje mi je neverovatno da su izbacili ovakav SoC.

Sto se tice Qualcomm-a za njih me zabole,krivo mi samo sto mi korisnici onda necemo imati alternativu.. Bice ili s6 ili nista..

O cemu ti,pa i taj xda link se pozvao na neki holandski sajt(hvala emixu :) )
I to je sada bolji sajt od vergea,ajde malo realnosti

Poslednja izmena:
Mnogi prenose ne samo XDA, samo sto se review pojavio ja sam vec nasao 3-4 teksta svi su preuzeli odatle.
Treba sacekati jos testova, vazi i za M9 i za S6.

Ne znam sta ce im ovi review-i sa softverom koji je nedovrsen (ako je ovo uopste i tacno). Hajde M9 je vec dostupan u nekim zemljama tj. trebao je da bude ako se ne varam ali S6 izlazi tek za 25 dana. Cemu ova jurnjava sa testovima??

*** to za s810 i grejanje se pricalo jos pre 3 meseca, bila je cinjenica, i oni opet izbace telefon sa shit procesorom..

Pa nemoguce je da nisu sami vec radili te testove,da su stavili chipset i u fazonu,sta nam Bog da. *****ni su ovakvi clanci,niko nije lud da izbaci poluproizvod. Takvi propusti su nedopustivi tako da je sve ovo 99% propaganda ili falicni primerak koji im se zalomio.

Kakva glupost, nezavrsen sw. Kao da su osmislili koncept pre mesec dana pa napravili na strugu 15 komada da poredjaju na MWC-u. Stvarno postaje smesno, samo ne znam sta pokusavaju da postignu time. Kao i za nexus 9 kad je izasao, kao to je to ali je sw u pocetnoj fazi pa ce update srediti gluposti.

Za ljude sa znanjem postoji chrome koji odradjuje posao ,a za ove druge...

mene je vise interesovao taj video review, a tu ti chrome ne pomaze, bio jedan od prvih ili jedan od drugih :d

Prvi normalni clanak od nekog "jaceg" sajta.

Nadam se da ce finalna verzija biti ok. U protivnom, mislim da ce ova godina biti paklena za htc.

uploadfromtaptalk1426597396947.jpeg

Lik sa mobilegeeks sajta. Kaze da se 2 od 4 greju kao luda. Ko zna do cega je to..

Ovo što piše kaže da su 2 od 4 normalna, a još 2 će da proveri kasnije. Jedino ako ima još teksta na sajtu. Nisam gledao...

gun metal se manje grije :d

sve mi se cini da ce thermal thottling satirati performanse m9, ili ce se pregrijavati... Jedno od to dvoje :) Bio je onaj screenshot, dje posle (vjerovatno) vise testova sa Antutu ima manji skor od m7, ispod 30k :S:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno