Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Ne mogu ga ustupiti bas kao sto ne mogu ustupiti licencu za windows npr.
...i sta kazes, dzabe je d3go? Pa kad je dzabe otkud to da ga i ti nemas?
...i, zar se ne bi osecao glupo ako platis nesto sto je u stvari dzabe, zar se ne bi osetio izmanipulisanim?

Sto ga ne mogu ustupiti ajde da cujem odgovor,ja nemam d3i jer su mi na kompjuterima trazili brzinu minimalmo 4gb sto nisam imao,meni se cini da ti ovde pises/spamujes da bi reklamirao sajt u potpisu.

Poslednja izmena:
Poenta je samo da ovo nisu oglasi. Ima podforum za oglase. Ovde to pravilima foruma nije dozvoljeno.

Zvao sam ja sbb ali ne daju d3go bez d3i i rekli su mi ko ima moze da mi da bez problema i ja ovde pitam jer vidim da ima tema d3i.

Pitao si, niko nece i ok, valjda je vreme da zavrsimo tu pricu, zar ne? Ili jos 10 dana narednih svaki dan po par pitanje "a niko nece da da d3go ipak"?

Bas kao sto Darko kaze.
...a tvoja internet brzina sigurno nije "4gb" vec neka druga. I ako ta brzina nije dovoljna za d3i onda nije ni za d3go, pa samim tim taj novac koji si mislio da izdvojis "kako bi nekome olaksao isplatu racuna" radije utrosi na brzi net sto ce ti omoguciti i dobijanje d3i ugovora. ;)

sta fali 10 dana treba mi d3go zbog ultri za decu

marxista ti nemas pojma,pises bezveze,ajde uzmi brzinu od 10 gb podeli za kompjuterom,laptopom,tabletom,telefonima....placam sat trakt 3000 dinara i plus jos d3i koji mi ne daju zbog brzine a ima dosta d3go neiskoriscenih.Imao sam d3go od prijatelja ali prijatelj vise ne koristi sbb zbog loseg interneta i nema vise nalog od d3go inace za tvoj info d3go radi na manjim brzinama od 4gb eto sada si i nesto naucio sto nisi znao.

Poslednja izmena:
Kao prvo, ako nisi korisnik SBB-ovog interneta, nećeš se ovajditi od D3Go. Izgleda da nisi, čim ti oni tako velikodušno ne zameraju da ti neko pokloni. Moći ćeš da gledaš nacionalne kanale i Universal i to je sve. Ostali kanali su zaključani za druge mreže. Ako si iz inostranstva, onda je to druga stvar. Ali proguglaj malo. Imaš na netu nekoliko besplatnih sajtova koji traju već mesecima i imaju stabilne linkove po čitav dan i za mnogo atraktivnije kanale nego što nudi D3Go.

...inace za tvoj info d3go radi na manjim brzinama od 4gb eto sada si i nesto naucio sto nisi znao.

Nisam jos, dok mi ne objasnis koja je to brzima "4gb" zivecu u neznanju. Aj kad si vec resio da me ucis, nauci me prvo tome ...a posle cu lako da shvatim da je d3go svemoguc i da za razliku od d3i za prikaz videa iste rezolucije i bitrejta koristi znatno manji protok.

Ispravio sam ledja i pazljivo slusam ucitelju...

Uzmi jedan Comcast-Cable-Modem1.jpg od sat trakta od 10mbs i podeli sa svim gore nabrojanim i sa wifi a d3go se moze gledati jer je slabija rezolucija e sad jedino ako u zadnja dva meseca nisu menjali i stavili samo jednu rezoluciju i to visoku ali pre je bila mala rezolucija,bilo je mutnija slika ali se gledalo..

4mbs-10mbs ako cemo u sekundama a sve li moram crtati.

Hvatas se za glupe stvari a meni gori pod nogama,tebi do *******cije.

Poslednja izmena:
To sto ti gori pod nogama nije razlog da nekoga uterujes u problem neautorizovane prodaje i distribucije tv programa. Sbb zadrzava pravo da samo on i njegove cerke-firme mogu prodavati njegove proizvode i usluge bas kao sto npr. Ja zadrzavam pravo da sam vozim na svoju vozacku dozvolu ...i svako ko bi postupio suprotno bio bi u zakonskom prekrsaju!

Ono sto si ti uclanjujuci se na ovaj forum bio duzan da uradis jeste da si morao da procitas njegova pravila i da moras da ih se pridrzavas. Ajde lepo fino ti to i uradi pa onda dodji da se izvinis sto si nas uznemiravao. ;)

Kakve "neautorizovane prodaje i distribucije tv programa" kao prvo nemoj da optuzujes lazno to je pod broj 1 kao drugo pod broj 2 operaterka mi je rekla da je to dozvoljeno i da svako moze da radi sa svojim d3go nalogom sta hoce - stojim iza ovih reci jer mi je to licno rekla preko telefona kada sam pitao za za d3i i kako bi mogao da kupim samo d3go nalog na sta mi je ona rekla da d3go nalog ne moze da se uzme bez d3i ili ako nisam sbb korisnik pa imam njihov internet i kablovsku... ali moze neko da mi da svoj d3go nalog.
Dati nekome svoj d3go nalog je dozvoljeno 100% i stojim iza toga sto sam napisao ako misli neko da je to netacno neka sam pita,ja znam sta mi je receno.To sto sam napisao da bi ja nekoga castio kada bi mi ustupio svoj d3go nalog to je moja licna stvar i moje pravo.

Poslednja izmena:
Tek sada vidim da ste vi moderatori ovog foruma marxista i Darko1290 pa eto ako sam toliko prekrsio pravila sto sam trazio za decu ultra kanale i d3go nalog onda me banujte ili izbrisite sve moje postove laku noc i sve najbolje.

Poslednja izmena:
Zasto ti nekoga drugoga da cascavas? Casti prvo sebe jednim citanjem Benchmark pravila iz koga ce proisteci spoznaja da si postupao suprotno pravilima a na osnovu koje spoznaje ce proisteci tvoja unutrasnja potreba da nam se svima djuture izvinis na uznemiravanju i spamovanju teme.

Lazes da ti je operaterka rekla da je od strane SBB-a, bilo kome ko za to od njegove strane nije ovlasten, DOZVOLJENA prodaja usluge d3go! Mogla je samo da ti kaze da mozes da pokusas da se snadjes kako bi te skinula s q... ...da nije tako i da se sa d3go nalozima moze raditi sta te volja valjda bi ti ga ona prodala, pa bar ona ih ima kolko oces? :d

...inace, pisalo se bas i na Benchu, pre par nedelja je popadala grupa ljudi koja je neovlasteno preprodavala SBB-ovu internet uslugu ...svi su po zatvorima i ja ne znam da li zbog 100,00 ili 1000,00 ali svakako mislim da nesto takvo ne prilici i Benchmarkovcima.

Nisi potvrdio da si procitao pravila i nisi se jos izvinio ...sta cekas vise?

Poslednja izmena:
Uzeo juce D3i na probu, pa da ostavim koji utsak, kao i neko pitanje.

Na sajtu stoji opcija da se ugovor moze potpisati na 12 ili 24 meseca, medjutim aktuelna je samo opcija od 12 meseci.

Sto se tice otkljucavanja svih kanala prvih mesec dana, zanima me sledece: posto je ugovor potpisan juce, da li tih mesec dana znaci 17.03.-17.04. ili 17.03.-30.04.? Sad kad sam zvao telefonom, recenom mi je da je prva opcija u pitanju, ali jako neubedljivo!? A ako je zaista u pravu, ipak je nelogicno jer se negde mora preseci i racunati od pocetka pa do kraja meseca, ali ne na stetu korisnika, tako je bar bilo sa Totalom.

------------

Kod Totala, da li se D3go moze koristiti samo ako se ima mix paket (izvinjavam se unapred ako sam malo skrenuo sa teme)?

Ako si uzeo juce imas trial 17.3-17.4, ako nastavis dalje da koristis(samo osnovni ili jos neki paket ako zadrzis tj ne deaktiviras), prvi racun koji placas je za period 17.3-31.3, proporcionalno broju dana, i onda od sledeceg prvog u mesecu ulazi su regularni ciklus.

Uzeo juce D3i na probu, pa da ostavim koji utsak, kao i neko pitanje.

Na sajtu stoji opcija da se ugovor moze potpisati na 12 ili 24 meseca, medjutim aktuelna je samo opcija od 12 meseci.

Sto se tice otkljucavanja svih kanala prvih mesec dana, zanima me sledece: posto je ugovor potpisan juce, da li tih mesec dana znaci 17.03.-17.04. ili 17.03.-30.04.? Sad kad sam zvao telefonom, recenom mi je da je prva opcija u pitanju, ali jako neubedljivo!? A ako je zaista u pravu, ipak je nelogicno jer se negde mora preseci i racunati od pocetka pa do kraja meseca, ali ne na stetu korisnika, tako je bar bilo sa Totalom.

------------

Kod Totala, da li se D3go moze koristiti samo ako se ima mix paket (izvinjavam se unapred ako sam malo skrenuo sa teme)?

Do 17.04. ne plaćaš ništa, a onda za period od 18.04. do 30.04. plaćaš 1 dinar. ( osim ako ne uzmeš dodatne pakete ) Od 01.05 ide 990 + dodatni paket

Džaba rasprava, u kom paketu je ta Ultra i Mini Ultra, u osnovom ga nema za D3Go, tj. ne može da se gleda ?

Može. Ako imaš mobilni internet.

Poslednja izmena:
Ako si uzeo juce imas trial 17.3-17.4, ako nastavis dalje da koristis(samo osnovni ili jos neki paket ako zadrzis tj ne deaktiviras), prvi racun koji placas je za period 17.3-31.3, proporcionalno broju dana, i onda od sledeceg prvog u mesecu ulazi su regularni ciklus.

Pretpostavljam da si mislio na april, tj 4. mesec kada si napisao 17.3.-31.3.?

Znaci ispadne da ovaj 2. mesec (kod mene 17.04.-30.04.) gde 30 dana trebam da imam osnovni paket po 1 dinar, ja necu imati 30 dana nego samo 13?

Tako je, greska u kucanju. Nazalost ne znam kako to sad ide kad je jos jedan mesec preko gratis ali me ne bi cudilo da bude tako.

Ja nisam imao taj dodatni mesec za dinar pa je bilo ovako. No ako su posteni dobices jos jedan mesec za dinar pa tek onda ce ti naplatiti ovih 10tak dana dok te ne uvedu u regularan sistem od prvog do prvog.

Tako je, greska u kucanju. Nazalost ne znam kako to sad ide kad je jos jedan mesec preko gratis ali me ne bi cudilo da bude tako.

Ja nisam imao taj dodatni mesec za dinar pa je bilo ovako. No ako su posteni dobices jos jedan mesec za dinar pa tek onda ce ti naplatiti ovih 10tak dana dok te ne uvedu u regularan sistem od prvog do prvog.

Da, najpostenije bi bilo 2. mesec 17.04.-17.05., pa onda 17.05.-31.05. proporcionalno. Ako budem zadrzao d3i, onda vracam do kraja ovog meseca Total pa cu licno pitati u Bulevaru, najbolje tako 1 na 1 nego preko telefona.

Kazi mi za D3go, ima li negde neka lista koji kanali mogu/ne mogu da se pustaju ako nemas njihov net? I kakva je situacija recimo kod Orion Telekoma, mislim to je isto telekomov ADSL koji koristi i SBB? Da li se to smatra kao njihov net? Pretpostavljam da ne?

Dosta je bilo offtopica, vratite se na temu...

Kazi mi za D3go, ima li negde neka lista koji kanali mogu/ne mogu da se pustaju ako nemas njihov net?

Mislim da nema zvanicne liste u smislu njihovog spiska. Ne rade svi Sport klub kanali, svi Fox kanali, Discovery kanali, Nat Geo, Comedy Central, Ultra... U principu rade domaci i jako ogranicen(sa naglaskom na jako) broj stranih kanala.

U osnovnom je paketu, gde koristite d3 go. Ako je na telefonu i imate mobilni internet radi sve

Tu je problem sto operaterka tvrdi i cak se zacudila kada sam pitao zasto na d3go ne rade svi kanali van sbb mreze.

Vrh Dno