Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poceo malo da gledam ovaj novi serijal Suits. Nista to meni ne valja i nikakvog mi smisla nema. Serija za uvezbavanje brzog hodanja i dizanja nosa. Manje vise svi likovi lice na one razmazene zene koje dodju sa stilistima da biraju garderobu, i misle da su najvaznije na svetu.

Nije da je bila bitno drugacija i na samom pocetku, ali, eto, tada je kao bila gledljiva ili im je prosto trebalo malo vremena da mi se popnu na glavu. Sada bih je mozda gledao kada bi mi neko dao dobru platu za to. Ovako - jok.

The Last Man on Earth. Solidan. Možda i bude nešto od ove serije sem ako je FOX ne secne pre vremena.

Rick and morty perfkecija, ima li sto slicno da se gleda mozda? btw sad ce i druga sezona.

The FLASH pokidao
Auuuu kakva epizoda [emoji33] [emoji2]

Možda i bude nešto od ove serije sem ako je FOX ne secne pre vremena.

Mislim da i nema tu prostora za više od 2-3 sezone. Ali je super koncept. Par puta sam se baš pošteno ismejao. Nego jel gledao ko The Returned? Ja sam pratio/pratim Les revenants pa mi se nekako ne gleda američka verzija. Opet Carlton Cuse je pisao, lik napisao pola lost-a...

Mislim da i nema tu prostora za više od 2-3 sezone. Ali je super koncept. Par puta sam se baš pošteno ismejao. Nego jel gledao ko The Returned? Ja sam pratio/pratim Les revenants pa mi se nekako ne gleda američka verzija. Opet Carlton Cuse je pisao, lik napisao pola lost-a...

to bi trebao da bude kompliment seriji? 🙂 salim se naravno,dacu sansu,a jel king ikako uplitao prste u americku verziju?

"Last man On Earth": blah. Nisam se nasmejao nijednom tokom prve dve epizode, štaviše, dosadno je. Bilo je interesantno kad je provodio dane solo, ali samo u smislu da čekam da vidim šta je sledeće. Taman prikažu
Aleksandru DupeiDudare i ozarim se, a onda satraše radost sa ovom iskrivljenom.

"Helix" napuštam, čak me više ne interesuje kraj sezone.

"Better Call Saul" 100 puta veseliji od Breaking Bad. Milina za gledanje od serije.

Pa dobro, BCS se ocekivalo da ce da naginje ka komediji (ja sam ocekivao da to bude i vise izrazeno nego sto je trenutno), dok je BB cista krimi drama.

Better Call Saul - jos jedna fina epizoda, malo spor tempo za moj ukus, ali je jako dobro snimljena serija, jednostavno je milina za gledati.

Flash je "pokid'o" s poslednjom epizodom, apsolutno se slazem.

Bem ti činiju, munja razvalio na kvadrat/kubik!!?!?! pffff

Zlo i naopako koje objasnjavanje je palo u Flashu.

Odgledao Flasha, ostao bez teksta, razvalio je. Ako Arrow ostavi ovakav cliffhanger isto, bice ovo najduza pauza od 7 dana

Neverovatno koliko Arrow, Flash i Agens of shield imaju losu glumu i losu produkciju a opet serije "kidaju"
Sta bi tek HBO uradio sa njima [emoji23] [emoji23]

Poslednja izmena:
12 Monkeys - meh, videćemo da li će biti nešto od ove,
Arrow - najs, jedna od boljih serija, nešto prave pauzu sad!
Forever - dobra serija, jedna od omiljenijih mi, svaka je slučaj za sebe,
Helix - prva sezona bila extra, sad ove... meh, pomalo razočaravajuće,
Marvels agents of shild - konačno danas 12-ta epizoda, skinuo ali nisam još pogledao 😀
Marvels agent Carter - nije loša, ima potencijal
Once upon a time - prethodne sezone bile dobre, trenutna 4ta smara,
The 100 - isto kao i ova iznad, nije loša ali nije ni nešto posebno,
The Good Witch - tek počela, videćemo kako će se pokazati
The last man on earth - prva e bila dobra ali što dalje sve dosadnije
The walking dead - počeli su da natežu radnju kao da nemaju ništa novo i interesantno da dodaju...
The Flash - upravo odgledao e15, not bad, dobra fora, dobra 🙂

iZombie pilot epizoda 8/10 Nisam neko ko je u fazonu te cele zombi price i trenda medju serijama ali eto ovo mi ispade zabavno jer serija ne pokusava da bude ozbiljna 😀

svake srede - sabio
svakog cetvrtka - pokido

:d

salu na stranu, vrhunski razvoj dogadjaja u Flash-u. Naravno

sve sto se desilo, se ponistava i nece se desiti jos jedno 4 sezone 😀

^
to je i meni proslo kroz glavu i najverovatnije da će tako i biti...

Arrow odlična epizoda,nećemo da kažemo pokidao posle onakve Flash epizode [emoji2]
Ali oni stvarno nisu normalni takmiče se ko će ostaviti veći cliffhanger

Shado [emoji33]
Ras ubija ljude kao Arrow

Ja sam jos pre nego sto je Flash pilot krenuo rekao da ko god u CW-u radi muziku za flash pozadinu, jos u Arrow gostujucoj epizodi, da je u pitanju je neki muzicki genije. Kada je Flash krenuo da trci uz plazu i dok je isla muzika, ja sam covece ustao sa stolice i kreno da navijam, koliko je savrseno izrezirana scena ukomponovana sa muzikom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno