Shameless najzad dobra epizoda. Nije losa cela sezona ali je nekako pao kvalitet
Evo i ja od danas krećem da gledam taj Banshee,koga svi ovde hvalite,a prvo što videh i zaprepastih se je :wall:
tranvestit
Taj lik je najbolja pojava u seriji 🙂 njega najvise gotivim,totalno je lud.Evo i ja od danas krećem da gledam taj Banshee,koga svi ovde hvalite,a prvo što videh i zaprepastih se je :wall:
tranvestit
Krece neko ludilo u twd? Je l pricamo o istoj seriji? 😀Jeste provalili kako sad krece ona vrhunska muzika za spicu, ranije je bilo ono, desi se neko ludilo i dok se desava, krece muzika za spicu...
Sad su u fazonu, neko seta sumom i sutira lisce.. *krece badass intro muzika :d
You are now going to day, hahahahahNiko ne komentariše scenu sa kombijem i nekom dub step bljuvotinom od muzike u zadnjoj TWD? 😀
Helix je isto đubre, to sam batalio posle 3 epizode ove nove sezone. I cela prva sezona je bila smeće, bukvalno mi nijedan lik nije bio simpatičan.
Meni i dalje dobra za ubijanje vremena. Ova crna sto je sa Belimserom je postala iritantna.Prva sezona i nije bila toliko losa, imala je neki trash look filmova 80-tih ...ali se zato slazem za drugu sezonu, totalni promasaj, glupost sa kultom/sektom, izbor glumaca jos gori nego u prvoj sezoni :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari