Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
10620334_808026929272073_9217305578995958078_o.jpg

Shameless najzad dobra epizoda. Nije losa cela sezona ali je nekako pao kvalitet

Evo i ja od danas krećem da gledam taj Banshee,koga svi ovde hvalite,a prvo što videh i zaprepastih se je :wall:
tranvestit

^Imaš i vredjanje Srba od strane srpske glumice u prvoj sezoni mislim da to vise smeta od jednog bezazlenog japanca koji voli podvezice.

Odgledao prvu ep.Banshee-ja i nastavljam.Vrlo je zanimljiv početak
(osim ispada da smo kao nacija propalice)
Skidam celu sezonu :guitar:

Walking Dead
Kombi & Skrilex, party on
Šalim se mrzim tu muziku najviše na svetu.
A mali je taman počeo da dobija časove i da postane inženjer. 😀
To je to
194944ef531725d98d808497400f26c6.jpg

Poslednja izmena:
Walking dead prepun rupa. Neverovatno sta su oni pokusali da serviraju.
Dolaze u Alexandriju koja je najavljivana kao malo veca Safe zona, stizu ispred i cuju se glasovi brdo dece koje se igraju, ulaze unutra i jedva da su jednog lika prikazali, nigde nikakvih glasova, nigde nikakvih ljudi. Nisam znao da serija koja nema plot moze da ima rupe, ali eto dokazali su opet koliko su precenjeni [emoji16] jedino mi se svidja ona slatka plavusa

Poslednja izmena:
Najlošija serija koju nekako ne mogu da prestanem da pratim.

Btw. niko ne piše o 12 Monkeys, nije valjda da ne gledate?

SyFy je debelo ukakio sa Helix-om, ali 12 Monkeys je mnogo bolje uređen. Odličan primer kako od dobrog filma možeš napraviti odličnu seriju. Puno nešto koriste naše automobile 😉. Viđao sam Yuga, Zastavu 101, TAM-ića ...

Bas tako, jedna od losijih serija koja ima dobru produkciju i budzet, ali serija je bila dobra samo u prvoj sezoni. Jos su pritom svi likovi iritantni. Gluma ocaj. Ova plavusa mi je sada najgotivniji lik a bila je sve ukupno 2 minuta u seriji.

Samo cekam onog fanatika da uleti i da kaze kako je ovo najbolja serija ikad i kako je 10 puta iznad GoT-a [emoji16]

Poslednja izmena:
Jeste provalili kako sad krece ona vrhunska muzika za spicu, ranije je bilo ono, desi se neko ludilo i dok se desava, krece muzika za spicu...
Sad su u fazonu, neko seta sumom i sutira lisce.. *krece badass intro muzika :d

Jeste provalili kako sad krece ona vrhunska muzika za spicu, ranije je bilo ono, desi se neko ludilo i dok se desava, krece muzika za spicu...
Sad su u fazonu, neko seta sumom i sutira lisce.. *krece badass intro muzika :d
Krece neko ludilo u twd? Je l pricamo o istoj seriji? 😀

Meni se ne sviđa što je u TWD postala (pogotovo sad od S05E11-14) toliko paranoična atmosfera i toliko spor slijed događaja da se umorim dok sagledam epizodu. Sve ostalo je odlično, čak smatram da je po radnji ova 5 sezona odlično urađena, vidjećemo šta će biti, uglavnom nešto se kuha.

Poslednja izmena:
Paranoja je prava atmosfera za Aleksandriju... meni odgovara. Ne sviđa mi se što je sve prikazano mnogo naivno i jeftino. Kao da im je budžet 500$.

TWD pokidao. 🙂

salim se naravno,treci put da im scenarij ide dodjavola,narocito nervira sto su se zaleteli da konacno pokazu kako je citava grupa vec zapravo wolfpack,sad navrat-nanos ubacuju opravdanja,te doktor bije zenu i decu,te pop poludeo,te kerol nije psihopata...i realno,gejevi su medju najboljim novim likovima,a i oni navrat-nanos marginalizovani,ocigledno nisu dobro prosli u alabami i sad cvrc.ali,kao sto rekoh pre,dzabe sve,zaraza,gledao bi sat vremena kese na vetru sa nalepljenom intro spicom i ja mrtav zadovoljan.

Pa počeli su da puštaju likove iz Rikove grupe niz vodu, cenim da će se ekipa zaključno sa finalnom epizodom prepoloviti.

I prvo su se rešili crnaca, prokleti rasisti... :trust: A onaj Tajris mi bio baš gotivac lik. U očin!

Nadam se da će Rik da omasti brk, to mi je trenutno jedina briga u vezi TWD-a. Ali naravno, dok ovamo snimaju creva i komadanje mesa, scena seksa će biti PG13 😀.

i ja glasam da ih HBO uzme pod svoje. 🙂

sumnjam da ce ikog iz tvorze-a ko je pretekao smaci,imaju sad pregrst likova za odstrel.

Niko ne komentariše scenu sa kombijem i nekom dub step bljuvotinom od muzike u zadnjoj TWD? 😀

Uopšte mi nije jasno kako Twd ima i dalje toliko visoku gledanost (svaka nova epizoda je na prvom mestu po broju s/l na trekeru koji koristim), ja sam digao ruke na pola sezone sa Guvernerom i nikada se nisam pokajao.
Helix je isto đubre, to sam batalio posle 3 epizode ove nove sezone. I cela prva sezona je bila smeće, bukvalno mi nijedan lik nije bio simpatičan.
12 majmuna je sa druge strane sasvim solidna i rado gledam svaku novu epizodu.
Better call Saul takođe dobra mada sam ja voleo i BB, ima jako sličan šmek.

Niko ne komentariše scenu sa kombijem i nekom dub step bljuvotinom od muzike u zadnjoj TWD? 😀
You are now going to day, hahahahah
Hteli da zadovolje tinejdzere koji ih gledaju
Mislim da ni glumci nisu izdrzali a da se ne nasmeju od silne gluposti

Poslednja izmena:
Helix je isto đubre, to sam batalio posle 3 epizode ove nove sezone. I cela prva sezona je bila smeće, bukvalno mi nijedan lik nije bio simpatičan.

Prva sezona i nije bila toliko losa, imala je neki trash look filmova 80-tih ...ali se zato slazem za drugu sezonu, totalni promasaj, glupost sa kultom/sektom, izbor glumaca jos gori nego u prvoj sezoni :S:

Prva sezona i nije bila toliko losa, imala je neki trash look filmova 80-tih ...ali se zato slazem za drugu sezonu, totalni promasaj, glupost sa kultom/sektom, izbor glumaca jos gori nego u prvoj sezoni :S:
Meni i dalje dobra za ubijanje vremena. Ova crna sto je sa Belimserom je postala iritantna.
Sta vise jedini lik koji me ne nervira je glavni lik.
U prvoj sezoni je ona plavusa bila top.
Mada i ova mala iz kulta je napaljena do zuba [emoji16]

Uh, koliko je dobra Gomorra... stigao do pola i potpuno sam odusevljen... Wire na italijanski nacin 🙂

a soundtrack je tek brutalan...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno