Šta je novo?

Mortal Kombat X (2015)

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam, ja to za animacije ne mogu ni da procenim izgleda. Meni je bitno, što se tiče grafike naravno, da igra izgleda dobro, ako je to slučaj onda su mi i animacije dobre 😀

Sad mi je krivo što MK9 nije ovakav 🙁

Sad malo pre sam video klip kako su ovi iz Netherrealma pokazivali brutalitije i odrađeno je fantastično. Rekli su da će biti preko 100 brutalitija u igri a odrađeni su tako što se nastavljaju na kombo, ali naravno taj kombo mora da bude završni udarac i izgleda da svaka varijacija ima svoj brutaliti. Što bi značilo, ako je tako, da će u igrici biti 30+ boraca.

Nek ubace nove likove, nek krenu da uvode nove u priču, ok mi je to, ali takođe i neka ubace što više likova iz prošlog MK-a. Džeks, Lu Keng, Mlina, Sonja su vrlo verovatno u igrici a takođe i neki lik iz MK4 Reiko (slabo sam to igrao pa ga se ne sećam baš).

Here's Johnny :d

Pao je pre-order. 😀

MKX.png

E sad treba sacekati i izdrzati ovih mesec dana.

Imao si jeftinije kod rusa 😉

Zar nije zakljucana ta verzija igre?
Nikad nisam kupovao na taj nacin pa nisam ni sad.

A i nebitno je svakako sam planirao da dam do 30e za igru, 27-28e nije lose s obzirom na to koliko kosta na Steam-u.

Preko Nuveema?

Pa zar nije i njihova verzija zakljucana za eu i mora da se aktivira preko vpn?

Ne, row je, samo ne moze da se ubaci u korpu, tj. da se kupi iz druge zemlje.
Ako boldovano ispod cene ne pise region locked, nisu zakljucane igre.

Inace kostala me je tacno 27.10e.

6 minuta Story Mode gameplay-a:

Previse slow motion-a i QTE po mom misljenju, ostalo sve ok.

QTE na pocetku i jadna grafika...

Meni je grafika za gross-gen naslov skroz ok. Cutscene mozda i ne odusevljavaju ali grafika tokom borbe je i vise nego ok, ipak je UE3 u pitanju i mislim da su odradili dobar posao.
Mada i cutscene takodje izgledaju milion puta bolje od katastrofe MK9, i facijalna ekpresija i sve ostalo...

YXbEEG9.jpg

Edit: Ali Sonjiv vrat, ramena, faca u MK9... :d:S:

@Emix

Hahahah svaka cast na slikama i poredjenju... Sonjina konstitucija tela je haos 😀

Mortal Kombat X multiplayer will be region-locked

Smejurija. Netcode ce po svemu sudeci opet biti ocajan.

Izgleda samo za playstation 3 - updateovali su vest.

EventHubs reader Juanito Calvicie notified us that the region locks for only play only apply to gamers on the PlayStation 3 versions of NetherRealm Studios fighting games; online play for Mortal Kombat 9 and Injustice is region-free on the Xbox 360 version.

Najnoviji Kombat Kast:

I DLC likovi: Tanya, Tremor, Jason i Predator!

[YOUTUBE]cApRYXF8bzc[/YOUTUBE]

Kaze Boon da ce netcode biti bolji. Aj da i to vidimo.
Inace, pc verziju opet radi High Voltage Studios.

Svi Fatality i X-Ray potezi na jednom mestu. Naravno ne baš svi nego koji su pokazani do sada 😉

31_mkxxx.jpg

Svaka im cast za ovo. Kamo srece da u svim borilackim igrama mogu da se iskljuce i negative egde i precice.

Nazad
Vrh Dno