Citam temu i reko ajd da i ja nesto lupnem,sinoc brisnuo 10-ku i vratio se na 8.1,zasto???Zato jer overklok CPU-a mnogo bolje radi na 8-icu,inace ostalo je sve kako je vec napisano da ne ponavljam.
Neznam ni ja o čemu to, kod mene obadva na istom kompjuteru, isti OC i sve isto na 10ki, možda čak i malo stabilnije na 10ki.kako to bolje radi?veci klok moz' izvuces,stabilnije je,ili nesto trece?
Na osnovu cega si to zakljucio ?
pajica123 daj hardware ids drajvera:
Pogledajte prilog 164890
Uz pomoc njega ako nadjes za Vistu 64 bice dovoljno , manuelno instaliraj...
ja samo zelim da mi neko pojasni kako je to moguce.
Izvoli drajver: ftp://ftp.sweex.com/CA000010/Drivers/CA000010_INF_DRV_XP3264_VISTA_3264_WHQL.zip manuelno instaliraj...
Što si kog đavola i radio to, nema nikakve potrebe.Ja i dalje ne uspevam da aktiviram W10 iako sam ga aktivirao kada sam ga instalirao, poludeo je pre neki dan i sada samo divlja sa onim porukama kako istice i da treba da ga instaliram, takodje na novom Logon UI-u par puta kucam pin tacno i tek iz treceg puta prihvati, ponekad trazi i sifru od mail-a posto par puta odkucam pin pa ne prihvati, napominjem kucam pin ispravno. Nije to nesto sto bi me udaljilo od w10 ali smara ... Sledeci build instaliram na cisto, necu da gazim nista, pa da vidimo onda![]()
Dobro ja sam drugacije odradio, pregaziio sam win 8.1 instalirao neki Insider app preko MSovog sajta i dobio update na 9926 preko WU, ukucao sam code koji je bio na sajtu i sve je super radilo...al eto posle ovih zakrpa nesto je tu prslo..
Jedna reč: "Deffender".Na koju foru mi je brzina prenosa podataka na usb2.0 bolja na XPu u odnosu na W10??? Konkretno file transfer sa Lumie na Komp i obrnuto... Na oba kompa je USB 2.0 ima neka caka za to??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari