Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Gdje se istresate :)?
Imam vecu kolicinu, razmisljam da u rasponu od 0.003-0.004 zamijenim za kesh :) ili btc.

kako ono ide?

koristi se onaj ruski miner? i pool koji najmanje krade?

hvala za info..

kako ono ide?

koristi se onaj ruski miner? i pool koji najmanje krade?

hvala za info..
Ja koristio ranije dwarfpool a miner je onaj kachur 1.4b (Putin miner).
Ne zbam mozda sada ima neki noviji miner???

Poslednja izmena:
Nema Bojane, kopaj na Francuzu sa 1.4.

1dbc98456a414379dc9141bc24ae47de.jpg
15496d2b9e95bdbaf375d8a594ec61d4.jpg

Samo za Windows. Nema source-a.

moze li neko ko se razume u yam da mi napravi bat i conf fajl za Xeon e5630 za 7 threadova? citao sam ali ne razumem ovo nista, clay nece da radi u fast mode pa moram ovaj yam da koristim...ocekivana brzina je 200h/s

Kako neće? Pokreni kao admin. Nakon toga, možeš i da iskopiraš u system32 i pokreneš odatle.

clay fast mode nece da radi ne razume komandu interna ili eksterna tako nesto napise kad se startuje kao admin za ovo nema resenja, a yam radi ali sporo 85h/s gore nego u slow mode claya, treba neka av optimizacija u configu da se podesi...i ako se podesi daje brzinu kao clay fast mode i nema tolike provizije

Poslednja izmena:
Ima rešenja.

Pokreni CMD kao admin.

Kucaj punu putanju do *.bat. U *.bat-u, takođe mora biti puna putanja. Ili još bolje, jednostavno kucaj punu komandu, bez *.bat .

Kad se pokrene, pretpostavljam dobićeš obaveštenje o restartu.

Restartuj računar.

Ubaci miner i prateće fajlove u system32. (mora tako, jer pokretanje *.bat kao admin traži tamo i još ponegde, a i tako je najlakše)

Pokreni *.bat.

Ako ne radi, pokreni *.bat, kao admin.

Ne može da ne radi.

Poslednja izmena:
hvala ok radi sad, vazno je da se taj clayov exe fajl ubaci u system32 dir, brzina samo 175h/s neda ova dell ploca o.c cpu-a cak ni softverski prijavljuje neki error sa ramom jedino da se sve banke napune sa 24gb pa onda da se proba :S:

jel kopa neko na dwarfu? mineri uredno rade, a na svim dwarf pulovima hashrate nula

Nazad
Vrh Dno