Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

ako mozes da kupis preko vpn to je ok, ali vpn+steam NIKAKO i NIKADA.
ima prica da moze i da nece biti nista, ali se rizik ipak ne isplati

Kad ti je vec tako veliki ulog, nista te ne kosta da napravis novi steam nalog samo u tu svrhu.

ili da saceka jos mesec dana, skupi i plati 32e... igra nece nikuda da pobegne ako vec nece da rizukje 150 igara za 10e... a realno 27e za pre order HW nije uopste puno, barem za one koji znaju o kakvoj se igri radi..

Uzeo sam igru normalno preko Steama, nisam mogao da izdrzim.
Naravno da znam o kakvim igrama se radi, to mi je bila jedna od prvih igara i u secanju medju top 3 RTS igre ikada!
Ne mogu da docekam da zaigram!

Call of Duty: Advanced Warfare seson pass gde je najeftinije, nisam bas upucen u sajtove za igre...

Kakav sam ja n00b... Hteo sam bundle sa Ibb&Obb (kako god da se zove igra) i zakasnim. Neverovatno. :/

Ne mogu da izmenim prethodnu poruku, ali moram da kazem da ima zmajeva na forumu. Hvala, dobri covece! :)

Deponia prvi deo - 0,49 €, drugi i treći deo po 5,39 € svaki.

Cela Deponia trilogija 11,27 €

DRM-free na GOG-u.

Link

Prebaci na PC Download i onda kupi, kod ti stize na mail. Ovako kad ostavis na Instant Access onda zahteva da povezes Origin nalog sa Amazon nalogom.

"Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."

Poslednja izmena:
posto mi izbaci sledece "Your credit card information has been declined by your credit card company." sta treba da uradim, da bi mogo da kupujem?
da odem do banke i da trazim sta? ovo je visa debitna iz hypo banke, sve podatke sam lepo uneo..

nemas dovoljno para.
u zavisnosti od banke, moras da imas par procenata vise love i plus ako banka uzima proviziju za transakcije. Takodje postoji i konverzija valuta po uzasnom kursu (i to dupla :D) pa ono sto si preracunao kao dovoljnu kolicinu, mozda ipak nije dovoljno.

Evo još jednog poklona od mene

Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut

Uslovi isti kao i prošli put, bar 50 postova i članstvo od bar godinu dana.
Ko se prvi javi na PM, njegovo je.

Edit: Otišlo

@Vl@da Yup! Iz ovog trenutnog, pošto igru imam odavno, grehota da stoji ova kopija. Nek se neko izigra.

Poslednja izmena:
Jel korisite G2A shield opciju (oko 1$) kad uzimate kodove na www.g2a.com ?
Nisam siguran dal je to uopste potrebno, uzimao sam sigurno vec 10-15 kodova kod njih i uvek sam koristio Shield.

Ja mislim da je bio ovaj novi u pitanju ne bi bilo svrhe trositi vreme na prenos te informacije.

Drugari, znam da nije tema ali ***. Imao sam problem sa računarom i morao sam da deinstaliram Steam. Sada ni jedna igrica neće da mi radi, a tu su. Kako da ih povratim a da ih ne skidam ponovo ?

Stavi sve instalirane igre, to jest njihove foldere u steamapps\common pokreni instalaciju za svaku pojedinacno i sam Steam ce detektovati vec prisutne foldere.Mozda ce poskidati nesto minimalno za svaku od njih. Nazaost mora za svaku pojedinacno.

Je l' ima jos neko problem sa G2A i karticom ?
Meni ovo iskace, kada pokusam da registrujem karticu.
Cannot authorise your details. Wrong response!

Nazad
Vrh Dno