Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Uzeo sam PlayStation Store Gift Card to je samo za US, radi ;), ne znam zasto vama nece.

Rasprodaja AC naslova 75% off na skoro sve na Humle bundle

Ako neko kupuje neku od AC igara neka obrati pažnju da je samo AC3 standard edition za steam.

Ako neko kupuje neku od AC igara neka obrati pažnju da je samo AC3 standard edition za steam.

Kako znas?
Ne pise nigde ni za jedan AC dal je Steam ili uPlay.
Fali mi cela AC kolekcija, ali uPlay ne podnosim.

^ Samo kod trojke stoji steam logo. Inace, Uplay ti ne gine, i Steam verzija ga koristi...

Ma nek se nose, radje cu pirate onda igrati.
Dal je Ubisoft uopste svestan sta radi svojoj prodaji sa tim ***** uPlay servisom?

Da, radi ok (ponekad cak i iznenadi, recimo kad daje da se pokrene igra koja se tek skida - primer Unity bio igriv na 17% download-a...). Samo smara sa dodanih ulogivanjem i DRM-om povrh Steam-a. A meni ponajvise smeta sto te igre ne mozes dati na steam family share nikako...

Sve novije Ubisoft igre koriste Uplay DRM i ne može bez njega. I Uplay je zlato naspram onog Tages-a koji instalira svašta nešto, a koji su pre koristili.
Informacija koju dadeh za AC3 je čisto ako nekom znači to da sve igre drži na jednom mestu, tj. Steam-u. Btw, prvi AC ti je drm free, mada GOG odavno nudi drm free verziju prvog dela.

Titanfall season pass za dz,moze da se uzme i ako nemate Titanfall.

Imam visak Gold Rush! Classic iz Groupees Kiss bundle 5, ko se javi prvi na pm dobije.

Poslednja izmena:
Da mozes kasnije da ga kupis na nekom popustu za 5, 6 eur, a jos imas season pass u steku, haha :d

Ja sam ga uzeo za 5$ na meksičkom originu kad je bio pre jedno 6 meseci, čisto da imam šta da igram kad mi je dosadno sve drugo...

^ I nije im neki sale, tu su negde i inace cene kod njih i na g2a...

Valkyria Chronicles za 6.8$.

Kinguin i g2a su ista fima

Ovo je i bilo za očekivati, realno.

Moze neko da mi objasni sta je taj season pass? Vidim da ima za dosta igra al sam noob po tom pitanju.

Obično se pod tim podrazumeva pristup svim DLC koji su izašli/tek će da izađu
U slučaju Titanfall-a se odnosi na dodatne mape ako sam dobro razumeo...

Ima Witcher 3 na meksickom Originu na akciji za 35$, pa ko voli nek izvoli :D Ja sam hteo uzeti, ali sam odustao jer mi se ne kupuje igra koja tek treba za 2,5 meseca da izadje, a ko zna, kakvi su mozda je ponovo odloze :d Nije Origin toliko los, sredili su ga, sad radi ko bog :)

Nazad
Vrh Dno