Kakva folija bre na telefon od 550€?Kucaj na ebay-u i samo gledaj rejting prodavca![]()
Ili ako hoćeš da daš malo više novca onda spigen...
Samo pazi, lako je kupiti - teško je perfektno zalepiti foliju![]()
Moja ti je preporuka da prošetaš do neke radnje i da ti oni za 200-300 dinara to nalepe.
Upravo znog ovog što je covek napisao. Koristim samo staklenu oleophobic zaštitu posto od obicne plastične folije posle mesec dana izgleda katastrofa. Trenutno imam drugi glass screen protector od kad imam telefon a nema vidljivih ograbotina a koristim ga vec nekih pola godine. Prvi sam zamenio pošto je pukao.Najobičnija folija od 300 dinara, neprimetna i odlična - ne treba ništa bolje ...
Ma isao sam da mi stave ****** od 300 dinara. Posle dva meseca kao da sam ga vukao po patosu. Narucio sa amazona nesto. volim da stavim zastitu jer nisam pazljiv prema telefonu, a volim da ih menjam, tako da kad prodajem hocu da prodam nesto sto izgleda pefektno.
Ja od decembra imam n4 i samo zadnjih mesec dana tu i tamo stavim ga u gumu, znaci uglavnom nezasticena lajsna mada pazim gde i kako stavljam mob. A lajsna je kao od prvog dana nit izgrebana nit se ljusti.Mozda uzmem note 4... Da li vam se guli ona lajsna od metala? I koju verziju da gledam snapdragon ili exynos?
Možeš da okačiš sliku da vidim kako izgleda? Planiram i ja da uzmem note pa me ovo jako intersuje... [emoji16]Opet on ne shvata šta ja kažem![]()
Baš me briga čime ga mažu i šta mu rade samo kažem da oni gore telefoni nemaju problem sa skidanjem boje na mestima gde se drži telefon...
Uzmi sam belu krpicu (za naočare npr) i pređi preko ovog "metala" i videćeš šta se dešava...
Dok npr ivica na vrhu telefona presijava kao prvog dana - zato što se bukvalno ne pipa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari