Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Mozda samo promenim telefon i uzmem malo N4. Ali sa KK-om, naravno. :D

Moze preporuka za neku zastiti za ekran. Ovo kinesko ****** koje sad imam em se guli em sa strane ne moze da legne lepo pa se zavlaci prasina.

Bilo koje 3mm staklo od kineza.

Kucaj na ebay-u i samo gledaj rejting prodavca :)
Ili ako hoćeš da daš malo više novca onda spigen...

Samo pazi, lako je kupiti - teško je perfektno zalepiti foliju :)

Moja ti je preporuka da prošetaš do neke radnje i da ti oni za 200-300 dinara to nalepe.

Poslednja izmena:
Kucaj na ebay-u i samo gledaj rejting prodavca :)
Ili ako hoćeš da daš malo više novca onda spigen...

Samo pazi, lako je kupiti - teško je perfektno zalepiti foliju :)

Moja ti je preporuka da prošetaš do neke radnje i da ti oni za 200-300 dinara to nalepe.
Kakva folija bre na telefon od 550€?

Stavi 3mm staklo 9H hardness koje ima oleophobic coating. Kosta oko 5$.

Najobičnija folija od 300 dinara, neprimetna i odlična - ne treba ništa bolje ...

Ma isao sam da mi stave ****** od 300 dinara. Posle dva meseca kao da sam ga vukao po patosu. Narucio sa amazona nesto. volim da stavim zastitu jer nisam pazljiv prema telefonu, a volim da ih menjam, tako da kad prodajem hocu da prodam nesto sto izgleda pefektno.

Pa te što oni stavljaju su one najobičnije - par komada 2-3$...
Ako i toliko koštaju :)

Najobičnija folija od 300 dinara, neprimetna i odlična - ne treba ništa bolje ...
Upravo znog ovog što je covek napisao. Koristim samo staklenu oleophobic zaštitu posto od obicne plastične folije posle mesec dana izgleda katastrofa. Trenutno imam drugi glass screen protector od kad imam telefon a nema vidljivih ograbotina a koristim ga vec nekih pola godine. Prvi sam zamenio pošto je pukao.
Ma isao sam da mi stave ****** od 300 dinara. Posle dva meseca kao da sam ga vukao po patosu. Narucio sa amazona nesto. volim da stavim zastitu jer nisam pazljiv prema telefonu, a volim da ih menjam, tako da kad prodajem hocu da prodam nesto sto izgleda pefektno.

Verovatno zavisi od same folije :)
Već par meseci koristim jednu foliju i sve je perfektno ...
Najbolje je što je neprimetna jer je tanka, a kvalitet prikaza je nepromenjen.

Jedno pitanje u vezi ovih hardverskih nav tastera kod Samsung uređaja. Da li se može namestiti da budu onscreen i da budu konfigurabilni, kao kod LG-a? Ima li opcija u softveru, ili mora xposed i sl?

Mozda uzmem note 4... Da li vam se guli ona lajsna od metala? I koju verziju da gledam snapdragon ili exynos?

Mozda uzmem note 4... Da li vam se guli ona lajsna od metala? I koju verziju da gledam snapdragon ili exynos?
Ja od decembra imam n4 i samo zadnjih mesec dana tu i tamo stavim ga u gumu, znaci uglavnom nezasticena lajsna mada pazim gde i kako stavljam mob. A lajsna je kao od prvog dana nit izgrebana nit se ljusti.

Meni se lepo promenila boja na mestima gde se drži telefon, dok npr na gornjoj ivici metal samo sjaji :)

Nisu oni slučajno farbali ovu lajsnu u crno - to mi je sada potpuno jasno ;)

To ti mislis :) Nikako nije "go" alu, uvek je s necim premazan ili obradjen u nekom hemijskom procesu

E majstore HTC M7,M8,M9, S6 imaju boju aluminijuma i jesu aluminijum, naša lajsna je obojena u crno, a samo ivice imaju boju kao kod ovih telefona...

Nije isto, a i ne deluje da je ovo metal zato mi je sada jasno zašto su je obojili u crno.

E moj majstore, znaci ip zlatni je od zlata, srebrni od srebra, a spacegray od svemirske prasine? Da nisu premazani, brzo bi menjali boju i oksidovali. Sad da li se radi o obicnoj farbi ili je hemijskim procesom obradjen, to je druga stvar

Da, a to znaci da je hemijski tretiran. Stavi se u neki rastvor ili sta vec i kroz njega se pusti elektricitet. Sve u svemu, go aluminijum brzo potamni kao i srebro ili cak dobija neke bele fleke

Opet on ne shvata šta ja kažem :)

Baš me briga čime ga mažu i šta mu rade samo kažem da oni gore telefoni nemaju problem sa skidanjem boje na mestima gde se drži telefon...

Uzmi sam belu krpicu (za naočare npr) i pređi preko ovog "metala" i videćeš šta se dešava...

Dok npr ivica na vrhu telefona presijava kao prvog dana - zato što se bukvalno ne pipa :)

Poslednja izmena:
Opet on ne shvata šta ja kažem :)

Baš me briga čime ga mažu i šta mu rade samo kažem da oni gore telefoni nemaju problem sa skidanjem boje na mestima gde se drži telefon...

Uzmi sam belu krpicu (za naočare npr) i pređi preko ovog "metala" i videćeš šta se dešava...

Dok npr ivica na vrhu telefona presijava kao prvog dana - zato što se bukvalno ne pipa :)
Možeš da okačiš sliku da vidim kako izgleda? Planiram i ja da uzmem note pa me ovo jako intersuje... [emoji16]

Nezgodno je za slikanje, ali hoću - okačiću sutra ...
Slobodno kupi telefon, nemoj ovo da te koči - mali estetski problem koji nije toliko bitan :)

Ljudi imam jako veliki problem.Pre par dana kad nekog hocu da pozovem sekretarica mi kaze da biram nepostojeci broj,to se desavalo samo jednom ili dva puta u toku dana,medjutim danas se ceo dan to desava.Brojevi koje zovem su naravno ispravni,mreza je mts,signal pun i 2g i 3g Zvao sam mts oni kazu da ubacim karticu u drugi tel pa da probam jer je mozda do telefona.Ubacio sam karticu u drugi telefon i onda radi sve najnormalnije.na telefonu imam 5.01 poljski ubacen preko odina.jel se nekom desavalo ovo ikada?sta bi moglo da bude?telefon mi je neupotrebljiv.Ajde pomoc

Probao factory defoults, drugu karticu u telefonu?!

Nazad
Vrh Dno