Bugarske Arene su već postale poznate po ovakvim testovima... :dAuuuu koji test. Ja bih se upucao odmah da sam na njihovom mestu. Da nisam imao note 4 i sad isti taj dslr pa i da progutam ovo ******.
Baterija svakim punjenjem sve bolja i bolja.Sve mi je fluidnije nego pre, nešto više, nešto manje...
Ni ja kao ni Laza nisam nikad radio factory reset počevši od S2 pa na ovamo....nisam nikad imao problema
bez obzira da li je OTA ili sam eksperimentisao.Moje mišljenje kao prosečnog korisnika je da LP doneo poboljšanja
u svakom smislu, vredi ga instalirati![]()
Naravno da je camera na note 4 stvarno dobra ali mi nije jasno kako dobise onako muljave semplove na dslr. Kao da je totalno promasen fokus. Jedino gde note 4 cepa pomenuti dslr je u video snimanju.
A da li zna neko kada će pustiti 5.01 za exynos verziju ? Kada će oficijalno biti u srbiji ?
Pa ovo je manuelna instalacija, ja sam mislio na automacku, kada ce mi sam ponuditi update ? Posto vec imas 5.01 reci mi kako radi, jesi li radio neke testove oko procesora, jer exynos je 64-bitni procesor a i novi android je takodje 64-bitni.? Jesi li probao antutu test?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari