Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A šta je poenta ovih "curved/edge" telefona? Nikada mi neće biti jasno koja je prednost u korišćenju istih.

Inače lepo deluje ovaj crni gore.

Jos jedan dokaz da idu u Sampple smeru 🙂

Najbolje im je išlo dok su se držali tog smera 😉

Btw, ako te Samsungove slušalice budu kao Apple-ove (a ne vidim razlog da ne budu), budući vlasnici će biti vrlo zadovoljni

Poslednja izmena:
^ Samo sto takve slusalice postoje i pre nego sto je Apple odlucio da iskopira:

061023_3a.jpg
hqdefault.jpg

sle2i.jpg
51bff9af30e0c1.35913494.jpg

Ali ***, neki misle da je Apple sve zivo izmislio, valjda pre njih vidjali nisu nista ostalo. Na kraju bolje u tom smeru nego u propast i bankrot smeru.

Poslednja izmena:
Sinak, ne mislim ja da je apple sve zivo izmislio i patentirao i zabole me za jabuku ali ono je ocigledan pokusaj da im slusalice ''lice'' na apple 😉 Zasto LG/htc slusalice nemaju bas takav dizajn? A dovoljno je videti i detalje na kucistu S6 (ram, one trake i zvucnici), dzaba pare kada vec godinama ne mogu da zaposle dizajnere sa vizijom i originalnim resenjima.

Ove slike koje si postavio vise imaju veze sa slusalicama nekih drugih proizvodjaca nego sa apple ali dobro, moras nekako da opravdavas Sampple 🙂

Smesno mi je da se raspravljam sa tobom, pre 2 godine si postao samsung zilot a ja sam njihov korisnik skoro 15 godina a i dalje imam nekoliko njihovih telefona, samo ne mogu da se nacudim da neke stvari ne mogu da isprave vec 4 pune godine (osim Note 4/Alpha donekle).

Inace, apple slusalice nisu nista posebno, mozda su ok za sluske koje se nalaze u pakovanju telefona ali su daleko od nekog kvaliteta.

Poslednja izmena:
^ Samo sto takve slusalice postoje i pre nego sto je Apple odlucio da iskopira:

Ali ***, neki misle da je Apple sve zivo izmislio, valjda pre njih vidjali nisu nista ostalo. Na kraju bolje u tom smeru nego u propast i bankrot smeru.

Opusti se, nisam ništa loše mislio protiv Samsunga, naprotiv 😉

Inače i Apple imitira dizajn Ditera Ramsa, nije to ništa strašno

Edge izgleda odlicno. Da nije onih ledja koja ce ocigledno imati oba modela i standardno ruznog home dugmeta, S6 Edge bi verovatno bio najlepsi telefon ikada.

^ ta ledja lako mogu da budu drugacija na ''pravim'' S6/Edge tj moguce je da su za sada deo ''maske'', to nekako i moze da se sakrije ali ne i oblik telefona/home taster.

Voleo bih da nađu način da pametno iskoriste te ivice, jer će u protivnom izumreti taj koncept. Što bi bilo šteta, jer lepo izgleda

Edge ima mnogo vise smisla nego oni flex telefoni ali sve to mora da isprati softver, npr da precice za modove/podesavanja kamere postave na jednu od ivica itd inace ce sve to (p)ostati lepo ali ne bas korisno resenje (plus treba videti kako podnosi padove na te dve ivice).

Poslednja izmena:
@G@W Slažem se. Voleo bih da nađu način da pametno iskoriste te ivice, jer će u protivnom izumreti taj koncept. Što bi bilo šteta, jer lepo izgleda

Edge je bas lep,napisao sam to pre neki dan kada su se pojavili na slici jedan pored drugog. Ali dzaba mu to kada ce osnovni model biti oko 800e i kada nece biti napravljen u velikim kolicinama.. Smesno bezobrazna cena

Pa dobro, pašće malo cena kasnije. Note Edge se već može naći u Evropi za manje od 700eur.

^ verovatno je mislio na cene po nasim oglasima a edge primeraka ce biti u minimalnim kolicinama po bolesnim cenama..

Kad vidim koliko se krece 6+, ne cudi me sto Note 4 Edge kosta toliko.
Malo ih ima, nisu dostupni u svim zemljama i nude nesto novo/drugacije... nerealno jeste ali nije telefon bas za svakoga.

I treba da budu visoke cene Edge modela.
Inace N4 Edge je skroz neprakticna sprava.

Naj (bolji, gori, itd.) je vrlo subjektivna stvar 🙂

Lol, mislim da je ovo prvi put da najavljuju telefone u svojoj ponudi koji jos zvanicno nisu predstavljeni.

Dobice S6 sigurno prvi od operatera kod nas Telenor.Bice moj cim stigne.Praticu preko njih predstavljanje,to mi je najsigurnije.

Ne znam, imam osjecaj da ce ovom edgeu da puca staklo samo tako od padova a sta onda? Za ove normalne si bar mogao da zamenis sa kineskim staklom, kako ce to da bude bas me zanima

^^^

*** koliko me nervira ovaj majmun sto se uburzujio tako sto je prvi iskrivao ip6.. lik je zdrmao tolike pare da mu nije dobro.(odmah posle tog klipa kupio novi studio negde pored plaze od 400m2 fazon).
vidim sada i ovaj smesni klip ce do sutra imati preko milion pregleda..

uradio sam unsubscribe

Poslednja izmena:
^^ zaradio je na talasu hajpa koji se digao oko lansiranja ajfona i cele one afere, jeste pokondiren, ali ima ponekad neki dobar video.

Kamera 1/1,9", biće to najveći senzor kod androida posle onog panasonic lumix-a.

Gde pise to za senzor?

Zar nije bila priča da je 1/2.6" kao u note? Mnogo mi to nešto veliki skok...

Nazad
Vrh Dno