Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
^🙂

Kao što je Apple čekao do poslednjeg momenta sa povećanjem ekrana i napravio bum, tako sada i Samsung sa kvalitetom izrade. Dopada mi se i što su značajno popravili kameru (a nisu morali, ona sa S5 je i dalje jako dobra). Još samo da vidimo šta će uraditi sa TW-om
Gde si video to za kameru? 🙂

@hsv

Ako bude 2600 bice super. Previse je tanak.. Doduse nije toliko mali mob. Ima sirinu kao g2 npr.

Ma nisam ja ništa potpisivao. Malo se zezam. Jedino nije bilo fer prema onome ko mi je ovo dao da delim ranije.

Nemam nista više od ovoga i par fotografija upaljenog.
Znam da je unibody, tj. nema otvaranja. Sim se ubacuje spolja.

Ih, mogao si da pre par nedelja staviš na YouTube i zaradiš nekoliko hiljada dolara od pregleda 🙂

Realno.. Samo da si editovao ove oznake na displeju i eto ti kes 🙂

Edit: @hsv
Cini mi se da je alpha bio probni balon.. Ako bude 2600mah realno svaka im cast. Znaci da ce gurati kao s5,sto je skroz ok za 99% njihovih buducih kupaca

Poslednja izmena:
@hsv

Ako bude 2600 bice super. Previse je tanak.. Doduse nije toliko mali mob. Ima sirinu kao g2 npr.

A sta ocekujes ti, 2100 mAh? 🙂 Pa nisu toliko ludi, stanjili su telefon da bi se takmicili sa jabukom i konkurencijom iz kine jer je to sad in (telefon tanak ko karton) ali nema sanse da ce baterija biti ispod 2500 mAh sto ce uz stedljiviji amoled i exynos omoguciti autonomiju slicnu kao kod S5, sto je odlicno i sasvim dovoljno za normalnu upotrebu, posebno uz wifi. Ali ako se nagazi sa kombinacijom gps/jako osvetljenje a slab 3G signal.. e tad ce da nestaje po procenat na minut, kao i kod vecine telefona sa slicnim odnosom displej/hw-kapacitet baterije..

A da su hteli S6 je opusteno mogao da ima 3000 mAh+ uz samo malo deblje kuciste ali to cuvaju za S7, treba namamiti ljude i na taj telefon.

Poslednja izmena:
Боље је и тање кућиште него 2К екран на 5 инча, чему то немам појма, чист маркетинг.

S6 EDGE deluje bruka na ovom poslednjem gifu.

Za par sati cemo znati sve u detalje ali vec sada mi se dopada i rado cu menjati note 4 (koji je po meni krsina).

^ mrzelo te da procitas samo par milimetra pre toga sta sam napisao? :d
sto ce uz stedljiviji amoled i exynos omoguciti autonomiju slicnu kao kod S5, sto je odlicno i sasvim dovoljno za normalnu upotrebu

Nemoj sad te fore, smarao si npr u G3/IP6 temi kako je autonomija ''ocajna jer ne moze da izgura hc upotrebu'' a sada branis S6 :d

Poslednja izmena:
Zaboravljate da dolazi i vreme pametnih satova,narukvica i ko zna cega jos, dzabe im stedljiviji amoled i procesor onda kada ce morati da bude non stop upaljeni bt,nfc itd. Mislim ja sam sa z3c opusteno izvlacio i po dan ipo sa 7+ h sot, sad kada sam uzeo narukvicu za life log nema sanse dan da sastavim i jedva preko 5h sot 😉 Pritom bih opusteno jos malo odvrnuo svetlinu ekrana,ali tek onda krece radikalno nestajanje baterije.

Neminovno je da su svi kolektivno pacijenti sto blokiraju povecanje mah i autonimije generalno,ali dobro,nekima ce to i da se obije o glavu pre ili kasnije.

^ Upravo tako. A ta superiornost, stedljivost novog amoleda i exynos-a treba da dodje kao dodatni bonus na jedan akumulatorcic od 3000-3200 mAh 😉 I onda kupis takav telefon i ne razmisljas o bateriji.

Ali dobro, daj da vidimo koliko izvlaci S6 ali u realnoj upotrebi, ne u sintetici jer imam utisak da ce tu da pokida i S5 i Note 4.

Poslednja izmena:
^ mrzelo te da procitas samo par milimetra pre toga sta sam napisao? :d

Nemoj sad te fore, smarao si npr u G3/IP6 temi kako je autonomija ''ocajna jer ne moze da izgura hc upotrebu'' a sada branis S6 :d
Pa oni ne mogu da izvuku to, kao S5/M8/Z3 naravno da sam rekao krš. Apple ima manju bateriju, a dobru optimizaciju, a LG ima veću bateriju, ali lošu optimizaciju.

Ala se proširi 😉

Off topic

Kako to funkcioniše preko YT? Okačiš kao običan snimak ili nešto moraš posebno da se prijavljuješ?

Mora da se ukljuci monetarizacija na nalogu, i ne moze da se vodi na Srbiju...
Registrujes da je kanal recimo iz USA.
100k pregleda oko 1000$...
Ja ne bih to propustio... Ako neko ostavi tvoj klip, ides na report i kazes da je tvoj...
🙂

Ako su ukljucili monetarizaciju super, jer ako je tvoj klip sve sto su skupili ide tebi.
Nije bas tako, ne broje se pregledi iz zemalja koje nemaju monetarizaciju: Srbija, Banglades, Albanija....
Najvise poena nose pregledi iz UK, potom USA...

Poslednja izmena:
Pa dobro sada je zakacen na phonearenu.. Uskoro ce i na ostale. Ima da skupi par miliona. Samo je pitanje da li ce on imati neke koristi od toga 🙂

P1020590.JPG.jpg

Samsung-Galaxy-S6-Edge-hands-on.jpg

Samsung Galaxy S6 edge hands-on

Poslednja izmena:
Za bateriju se cuti ? 🙂

Coskovi kod edge verzije ne sluze nicemu. Beli je ogavan i dalje 🙂

Edit: ma nisu skinuli stranicu 🙂

Poslednja izmena:
Meni se svidja:

Samsung-Galaxy-S6-Edge-hands-on.jpg

Ali ovaj tamno zeleni je super, crni mi se ne svidja.

Nazad
Vrh Dno