Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
I resetovalu limit i sad ces ceksti 10 dana
Koji contract imas? mozes li kopati na tom nalogu?limit je ionako rastao kod mene za otprilike 0,01 euro dnevno tako da nije ni vazno, samo me je zanimalo da li ce da isplate kad predje 0,1e
Koji contract imas? mozes li kopati na tom nalogu?
Obecali su da ce isplatiti sve do polovine marta, mozda da probas svakako ostalo nista ne pokriva struju.u pitanju je starter iz januara, radilo je i kopanje na njemu a prestao sam da kopam pre nekoliko dana jer ako ovim tempom budu isplacivali nema svrhe da trosim struju na njih 🙂
Obecali su da ce isplatiti sve do polovine marta, mozda da probas svakako ostalo nista ne pokriva struju.
Jel ti mrsko da pogledas u download imas li ono asic guid setup, i da priljepis startum ovde na forum?
nema vise asic guide setup u download sekciji, jel nije isto kao sto je bilo ranije?
Moze da se kopa samo sa njihovim minerom
a i nece na svakoj masini da radi taj njihov miner
Ne mora contract, ali ne mozes povuci lovu bez njega
Skinuo sam miner ali nece da kopa dajte kako moze da kopa ajde neko nek objasni kako se kopa na nalogu sa ovim njihovim minerom.
@tip top koji ti je win koji driveri daj neki info kad budes vidio post!

Kod mene radi GPU, drajveri su 13.12, win7.. ali ne radi punom brzinom daje oko 100kh/s
u coinminer ima folder sgminer - jer ga program koristi, pa se mozda mogu podesiti parametri sa config fajlom, ne znam
trebalo bi da se moze kopati do 15e, pa uplatiti demo iz live balansa, ali nisam probao jer ne kopam kojn
problem je limit za povlacenje koji kako sam video sporo raste, pa ne znam koliko bi se uopste moglo izvuci dok ne istekne demo
Pogledajte prilog 163742
Kod mene radi GPU, drajveri su 13.12, win7.. ali ne radi punom brzinom daje oko 100kh/s
u coinminer ima folder sgminer - jer ga program koristi, pa se mozda mogu podesiti parametri sa config fajlom, ne znam
trebalo bi da se moze kopati do 15e, pa uplatiti demo iz live balansa, ali nisam probao jer ne kopam kojn
problem je limit za povlacenje koji kako sam video sporo raste, pa ne znam koliko bi se uopste moglo izvuci dok ne istekne demo
Pogledajte prilog 163742
ajde nam pusti ovde detaljnu specifikaciju racunara na kome ti radi kopanje sa VGA ... koja ploca koji procesor, koja vga , koliko vga imas na tom jednom racunaru...

Jesam 2.1.2 to je valjda posljednja verzija evo vidim pise ti 0 contract svasta, ali dzaba i da radi malo daje R9 280X samo 100kh/s ne bi se opet isplatilo srezali su ga zestoko.
A da li neko ko ima starte moze kopat na onaj stari nacin preko cgminera, znaci moze li se kopat na aktivnom contractu a da se ne koristi ovaj shit program?
Evo ja skinuh taj njihov miner, instalirao, pustio da kopa i radi.
Problem je kako radi, kopa 0.006MHs sa jednom 280x kartom i plus sto se na sajtu ne vidi da kopa.
Ja sam probao na starom free nalogu, mozda je to razlog sto ne radi statistika alii verovatno nema free koapanja bez obzira na miner.
Mozda ti kopa cpu?
Vidis da je tiptop postavio sliku gdje mu radi Gpu kopanje na free nalogu.
Samo je poneta sto 99% ljudi ne radi, a 1% radi.
@tiptop a da ti nama uplodujes taj svoj miner ocito u njemu si dobio neku pogodnost 😀
radi, ali sa samo jednim nalogom
POmagaj :d dugme za konfiguraciju to je ovo gore na vrhu ovaj kljuc u njihovom mineru i onda treba pokrenut cgminerradi, ali sa samo jednim nalogom
ps
moja greska radi i sa vise naloga
da ponovimo
fora je da se pokrene onaj njihov program i aktivira dugme za konfiguraciju i tako ostavi, a onda se u pozadini pokrene onaj nas stari cgminer podesen za 4 naloga i radi
nista bez rusa 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari