Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
limit je ionako rastao kod mene za otprilike 0,01 euro dnevno tako da nije ni vazno, samo me je zanimalo da li ce da isplate kad predje 0,1e

u pitanju je starter iz januara, radilo je i kopanje na njemu a prestao sam da kopam pre nekoliko dana jer ako ovim tempom budu isplacivali nema svrhe da trosim struju na njih 🙂
Obecali su da ce isplatiti sve do polovine marta, mozda da probas svakako ostalo nista ne pokriva struju.
Jel ti mrsko da pogledas u download imas li ono asic guid setup, i da priljepis startum ovde na forum?

Obecali su da ce isplatiti sve do polovine marta, mozda da probas svakako ostalo nista ne pokriva struju.
Jel ti mrsko da pogledas u download imas li ono asic guid setup, i da priljepis startum ovde na forum?

nema vise asic guide setup u download sekciji, jel nije isto kao sto je bilo ranije?

prestao sam da kopam pre jedno dve nedelje, sad sam probao da pustim jedu karticu da kopa i nece da radi tako da verovatno nisu isti parametri kao ranije

Ne mora contract, ali ne mozes povuci lovu bez njega

A moze li se nakopat recimo 15€ pa uzet demo i onda povlacit novac?
A virus sta cu mu ja neka ga 😀 sta moze unistit novi sistem i cao 😀

Skinuo sam miner ali nece da kopa dajte kako moze da kopa ajde neko nek objasni kako se kopa na nalogu sa ovim njihovim minerom.

Poslednja izmena:
Skinuo sam miner ali nece da kopa dajte kako moze da kopa ajde neko nek objasni kako se kopa na nalogu sa ovim njihovim minerom.

pa samo ubacis onaj identifikacion kod(53c6-fb92-d45c-15ad(primer)) i on bi sve trebalo da radi automatski mada to u mom slucaju nije slucaj i nisam uspeo da ga nateram da kopa GPU-om vac samo cpu radi :d

Isto kod mene samo nekad krene cpu, nece ni on uvjek izbaci kao mala snaga 😀
Daj ako neko zna kako da krene grafikom da kopa...
@tip top koji ti je win koji driveri daj neki info kad budes vidio post!

@tip top koji ti je win koji driveri daj neki info kad budes vidio post!

Kod mene radi GPU, drajveri su 13.12, win7.. ali ne radi punom brzinom daje oko 100kh/s
u coinminer ima folder sgminer - jer ga program koristi, pa se mozda mogu podesiti parametri sa config fajlom, ne znam
trebalo bi da se moze kopati do 15e, pa uplatiti demo iz live balansa, ali nisam probao jer ne kopam kojn
problem je limit za povlacenje koji kako sam video sporo raste, pa ne znam koliko bi se uopste moglo izvuci dok ne istekne demo

Untitled88.jpg

Kod mene radi GPU, drajveri su 13.12, win7.. ali ne radi punom brzinom daje oko 100kh/s
u coinminer ima folder sgminer - jer ga program koristi, pa se mozda mogu podesiti parametri sa config fajlom, ne znam
trebalo bi da se moze kopati do 15e, pa uplatiti demo iz live balansa, ali nisam probao jer ne kopam kojn
problem je limit za povlacenje koji kako sam video sporo raste, pa ne znam koliko bi se uopste moglo izvuci dok ne istekne demo

Pogledajte prilog 163742

ajde nam pusti ovde detaljnu specifikaciju racunara na kome ti radi kopanje sa VGA ... koja ploca koji procesor, koja vga , koliko vga imas na tom jednom racunaru...

Pogledajte prilog 163742

Pa sto kod mene nece ccc znaci ovo ti je na nalogu koji nije verifikovan.
I u mene je win 7 13.12 driveri, ima folder sgminer ali ovaj njihov miner korist neki njihov dl ne pokrece se iz sgminera...
Moze se kopat do 15€ pa uzet demo i onda zaradu od demo-a pokupis a prebacis grafiku na drugi nalog dok opet ne nakopa 15€ i tako u krug, samo malo daje 100kh/s treba joj bruku dok nakopa 15€.
Treba nastaviti pratiti sada daju na kapaljku nekome radi nekome ne radi ovo kopanje cudno stvarno kako funkcionise.

ajde nam pusti ovde detaljnu specifikaciju racunara na kome ti radi kopanje sa VGA ... koja ploca koji procesor, koja vga , koliko vga imas na tom jednom racunaru...

pa grafika je 280x, samo jedan gpu ima na racunaru, 6gb rama, procesor mislim intel quad 6600, ploca zaboravio sam sad koja je, a ne mogu da vidim jer je racunar remote 🙂

Untitled89.jpg

@goldi
da nalog nije verifikovan i nema kontrakt (pise gore desno.. contracts 0)
proveri da li si skinuo poslednju verziju minera

Jesam 2.1.2 to je valjda posljednja verzija evo vidim pise ti 0 contract svasta, ali dzaba i da radi malo daje R9 280X samo 100kh/s ne bi se opet isplatilo srezali su ga zestoko.
A da li neko ko ima starte moze kopat na onaj stari nacin preko cgminera, znaci moze li se kopat na aktivnom contractu a da se ne koristi ovaj shit program?

Jesam 2.1.2 to je valjda posljednja verzija evo vidim pise ti 0 contract svasta, ali dzaba i da radi malo daje R9 280X samo 100kh/s ne bi se opet isplatilo srezali su ga zestoko.
A da li neko ko ima starte moze kopat na onaj stari nacin preko cgminera, znaci moze li se kopat na aktivnom contractu a da se ne koristi ovaj shit program?

ovo cu da probam ja danas kad dodjem sa posla ...

Evo ja skinuh taj njihov miner, instalirao, pustio da kopa i radi.
Problem je kako radi, kopa 0.006MHs sa jednom 280x kartom i plus sto se na sajtu ne vidi da kopa.
Ja sam probao na starom free nalogu, mozda je to razlog sto ne radi statistika alii verovatno nema free koapanja bez obzira na miner.

Evo ja skinuh taj njihov miner, instalirao, pustio da kopa i radi.
Problem je kako radi, kopa 0.006MHs sa jednom 280x kartom i plus sto se na sajtu ne vidi da kopa.
Ja sam probao na starom free nalogu, mozda je to razlog sto ne radi statistika alii verovatno nema free koapanja bez obzira na miner.

Mozda ti kopa cpu?
Vidis da je tiptop postavio sliku gdje mu radi Gpu kopanje na free nalogu.
Samo je poneta sto 99% ljudi ne radi, a 1% radi.
@tiptop a da ti nama uplodujes taj svoj miner ocito u njemu si dobio neku pogodnost 😀

lol.. ma nije, to je taj sto sam skinuo sa sajta 🙂, nego vidim da mi ono sto sam sinoc isprobavao nije sabrao u statistiku.. a i rusi kazu isto da im ne radi statistika
ne znam da li je privremeno kao ranije sto se desavalo ili su me banovali (ne znam ni kako da proverim posto collect ne radi)
na prethodnoj verziji je radilo kopanje ok

edit: pusticu sad na verifikovanom nalogu da vidim da li radi

Poslednja izmena:
Mozda ti kopa cpu?
Vidis da je tiptop postavio sliku gdje mu radi Gpu kopanje na free nalogu.
Samo je poneta sto 99% ljudi ne radi, a 1% radi.
@tiptop a da ti nama uplodujes taj svoj miner ocito u njemu si dobio neku pogodnost 😀

E to mi nije palo na pamet, pri startu ispisuje dole Accessing GPU unit ... i ukaci se i radi.
Posto trenutno sa nekoliko grafika kopam MAX cisto radi grejanja servisa pustio sam i ovaj njihov miner da radi uporedo i ne usporava kopanje MAX-a ni najmanje sto verovatno kojne kopa ovaj kljakavi dual celereon mada kuler procesora je i dalje jedva mlak ne cini se da ga taj njihov miner nesto opterecuje.

Ostavicu ga da se vrti do sutra pa da vidim hoce li se sta pojaviti u statistici mada cisto sumnjam da ovaj njihov miner moze da kopa bez nekog ugovora.
Bas kako su i rekli....

Rusko resenje kako pustiti sgminer da kopa (nisam probao da li radi)....

1. телега закрыла майнинг сторонними прогами так что не выйдет ничего

на самом деле ничего телега не закрыла. рецепт очень прост:
1. запускаете их прогу, после этого жмете кнопку настройки (шестеренка с гаечным ключем справа сверху их проги) и оставляете в таком состоянии.
2. в сторонней проге меняете адрес пула на -o stratum+tcp://127.0.0.1:8000 и запускаете.

наслаждаетесь результатом-майнинг идет по полной, как и раньше.

radi, ali sa samo jednim nalogom

ps
moja greska radi i sa vise naloga

da ponovimo
fora je da se pokrene onaj njihov program i aktivira dugme za konfiguraciju i tako ostavi, a onda se u pozadini pokrene onaj nas stari cgminer podesen za 4 naloga i radi

nista bez rusa 🙂

Poslednja izmena:
radi, ali sa samo jednim nalogom

ps
moja greska radi i sa vise naloga

da ponovimo
fora je da se pokrene onaj njihov program i aktivira dugme za konfiguraciju i tako ostavi, a onda se u pozadini pokrene onaj nas stari cgminer podesen za 4 naloga i radi

nista bez rusa 🙂
POmagaj :d dugme za konfiguraciju to je ovo gore na vrhu ovaj kljuc u njihovom mineru i onda treba pokrenut cgminer
Jel ovaj startum treba unjet u cgminer -o stratum+tcp://127.0.0.1:8000

Radi radi 😀 sada da vidimo hoce li kucati evrici miner definitivno radi samo se zamjeni startum kao sto je napisano!!!
:banana::banana::banana:

Samo da budu evrici dolaziili seta puno hash u mineru oko 500kh/s dok je prija lupalo 700kh/s vidjet cemo sta ce reci statistika

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno