probao, internal server error hvala svakako na informaciji
Nadam se da dev dobija nesto od broja downloada, u suprotnom bilo bi odlicno da su postavili na megu ili cak mediafire
U novom Google seaech je omoguceno sa glasovnom komandom flashlight on da se ukljuci lampaDa podelim i u najboljoj temi na forumu ovu jednostavnu i korisnu aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brink.powerbuttonflashlight
3 puta power dugme i radi lampa![]()
možeš da odneses u MESC na Novom Beogradu-oni su jedini ovlašćeni servis u Srbiji za LG i od svih operatera lg telefoni stižu kod njihCca 6 meseci star telefon, u garanciji je.
Ko je ovlasceni LG servis za Telenor ? Preskocio bi Telenor i nosio direktno u servis.
Da li ima nekih caka sa kojim bi pokusali da me izrade i ubede da sam ja kriv za feler?
Hvala
ili da prave kvalitetnije lepkove.![]()
Za sta je ovaj patch ? Inace ovde pise, instalirati ROM pa Patch, onda OPET ROM i OPET PATCH instalirati ? Zasto ?
Telefon se nije bog zna sta grejao, mozda malo vise nakon par sati mobilnog neta ili kad dete otvori 42354356654 igrica jednu za drugom. :dOd pregrevanja procesora verovatno, posto on onda sprzi taj lepak i tako postane vidljiv. Kad malo bolje razmislim, ne pamtim da sam skoro drzao neki noviji smart telefon a da se nije grejao ko smederevac. Ili da obuzdaju procesore malo ili da prave kvalitetnije lepkove.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari