Šta je novo?

LG G2

Za sta je ovaj patch ? Inace ovde pise, instalirati ROM pa Patch, onda OPET ROM i OPET PATCH instalirati ? Zasto ?

gde nadjose onaj fshare,download 100KB/s dok je naravno gdrive overloaded.
al ajd ...4h45 min to go hahaha

probao, internal server error hvala svakako na informaciji

Nadam se da dev dobija nesto od broja downloada, u suprotnom bilo bi odlicno da su postavili na megu ili cak mediafire

@krupac - Hvala za linkove! Skida se

Zuta fleka uz levu ivicu ekrana.
Ljudi koji su ovo reklamirali, kako je reseno?

Zamena ekrana ili nov telefon ako je u garanciji.

Cca 6 meseci star telefon, u garanciji je.
Ko je ovlasceni LG servis za Telenor ? Preskocio bi Telenor i nosio direktno u servis.
Da li ima nekih caka sa kojim bi pokusali da me izrade i ubede da sam ja kriv za feler? :)
Hvala

Da li ima neko problema sa baterijom i fb app?? Zadnjih dana mi const fb app preko 30%. Jedva sastavim 17h usage sa 4h SOT-a...uploadfromtaptalk1424825652774.png

Cca 6 meseci star telefon, u garanciji je.
Ko je ovlasceni LG servis za Telenor ? Preskocio bi Telenor i nosio direktno u servis.
Da li ima nekih caka sa kojim bi pokusali da me izrade i ubede da sam ja kriv za feler? :)
Hvala
možeš da odneses u MESC na Novom Beogradu-oni su jedini ovlašćeni servis u Srbiji za LG i od svih operatera lg telefoni stižu kod njih
Nemogu da te ubede zato što je greška do displeja i lepka-ja sam na kraju dobio nov telefon zato što nisu mogli da reše jer su svi rezervni delovi koji su imali u tom momentu bili neispravni i menjali su touch 2 puta pa nije bilo dobro i na kraju sam dobio nov
prethodno je bio rutovan ako te to brine-kdz rešava sve
Nemoj da preskaces telenor zbog toga što i tebi može da se desi isto pa će te zezati što nisi odneo prvo kod njih

Poslednja izmena:
I zahtevaj eksplicitno zamenu uređaja, imaš pravo po zakonu o zaštiti potrošača. U telenoru moraju da je te pitaju po istom zakonu da li želiš popravku ili zamenu, traži zamenu. Najbolje da zahtev izštampaš pre nego što odeš kod njih

Imao sam ja *******cije da njima pa govorim iz iskustva
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=309979

Poslednja izmena:
Cek, cek, prilicno mi je konfuzno to oko popravke/zamene.
18.2.2015 tj pre 7 dana je bilo 6 meseci od kada je sklopljen ugovor.
Odnecu danas telefon u Telenor, necu ih preskakati.
Da li odmah mogu da trazim zamenu uredjaja ili tek ukoliko se kvar ponovi nakon popravke?

@Izvinjavam se za offtopic.

prouci malo zakon o zastiti potrosaca:

http://paragraf.rs/propisi/zakon_o_zastiti_potrosaca.html

Clan 52 i 54

Generalno, zakon ne poznaje kategoriju 6 meseci, vec celo trajanje grancije

Ako se nesaobraznost pojavi u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, potrošač ima pravo da bira između zahteva da se nesaobraznost otkloni zamenom, odgovarajućim umanjenjem cene ili da izjavi da raskida ugovor.

Ako se nesaobraznost pojavi u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, otklanjanje nesaobraznosti moguće je opravkom uz izričitu saglasnost potrošača.

Napisi zahtev za zamenu telefona kao i reklamaciju telenoru

Clan 52:

Ako isporučena roba nije saobrazna ugovoru, potrošač koji je obavestio prodavca o nesaobraznosti, ima pravo da zahteva od prodavca da otkloni nesaobraznost, bez naknade, opravkom ili zamenom, odnosno da zahteva odgovarajuće umanjenje cene ili da raskine ugovor u pogledu te robe.

Potrošač ima pravo da bira da nesaobraznost robe trgovac otkloni opravkom ili zamenom.

Poslednja izmena:
da ali to oni neće uvažiti sa bilo kojim zahtevom nego će prvo probati da poprave i u slučaju da ne može tek onda će zameniti uređaj kao što je bilo u mom slučaju

Poslednja izmena:
Po netu ima dosta slika tih žutih mrlja, i ne samo na G2 već i na Samsungu,Htc-u.... Jel se zna kako i zašto nastaju? Shvatio sam da je do ekrana i lepka, ali da li pri nekim određenim uslovima, upotrebi ili šta već?

Od pregrevanja procesora verovatno, posto on onda sprzi taj lepak i tako postane vidljiv. Kad malo bolje razmislim, ne pamtim da sam skoro drzao neki noviji smart telefon a da se nije grejao ko smederevac. Ili da obuzdaju procesore malo ili da prave kvalitetnije lepkove. :D

Imam problem sa flesovanjem g2,stigne do 49% stane i onda krene od nule i tako u krug.,jel zna neko resenje? hvala

Za sta je ovaj patch ? Inace ovde pise, instalirati ROM pa Patch, onda OPET ROM i OPET PATCH instalirati ? Zasto ?

Redosled je sledeci:
1. TWRP najmanje 2.8.2.0
2. KitKat bootloader
3. Simple Rom LP 5.0.1 V1.2
4. Patch Aroma Rom V1.2

Patch je tu da na kraju stavi sve potrebne fajlove za adekvatnu verziju telefona (iz Arome moras da izaberes svoju verziju, verovatno D802). U suprotnom, ukoliko samo instaliras rom a ne i patch, moraces kdz na pocetak pa sve ponovo.

Iskreno nisam isprobao dirty flash, ali verujem da moze bez problema. Samo je opet vazno da to bude i rom i patch.

Poslednja izmena:
Od pregrevanja procesora verovatno, posto on onda sprzi taj lepak i tako postane vidljiv. Kad malo bolje razmislim, ne pamtim da sam skoro drzao neki noviji smart telefon a da se nije grejao ko smederevac. Ili da obuzdaju procesore malo ili da prave kvalitetnije lepkove. :D
Telefon se nije bog zna sta grejao, mozda malo vise nakon par sati mobilnog neta ili kad dete otvori 42354356654 igrica jednu za drugom. :d
U svakom slucaju, odneo sam u Telenor, podneo reklamaciju i zahtevao od sluzbenika da pregleda a zatim da napise i lupi pecat preko da je telefon stigao na reklamaciju u perfektnom stanju, bez bilo kakvih fizickih ostecenja. Imao sam srecu jer danas salju telefone u servis pa cemo videti. Dobio sam i zamenski fon pa sad, ko prezivi, pricace.

Ako mislis na piratski, nema... Kad instaliras trazi potvrdu dal si kupio...

Nazad
Vrh Dno