Ja sam trenutno na BlissPop 2.0 (Lolipop). Imam TWRP 2.8.5.1. Znači, wipe svega (osim internal) i onda ovaj redosled koji si napisao. Reboot tek posle patcha? I da, ako rešim da se vratim na romove koje trenutno koristim, kakav je postupak?Redosled je sledeci:
1. TWRP najmanje 2.8.2.0
2. KitKat bootloader
3. Simple Rom LP 5.0.1 V1.2
4. Patch Aroma Rom V1.2
Patch je tu da na kraju stavi sve potrebne fajlove za adekvatnu verziju telefona (iz Arome moras da izaberes svoju verziju, verovatno D802). U suprotnom, ukoliko samo instaliras rom a ne i patch, moraces kdz na pocetak pa sve ponovo.
sg4 miniŠta si dobio kao zamenski?
E bas bi bilo super da neko napise proceduru vraćanja, i mene zanima jer sam na RR lollipopu pa da znam kako da se vratim jer se menja bootloader koliko sam upucenJa sam trenutno na BlissPop 2.0 (Lolipop). Imam TWRP 2.8.5.1. Znači, wipe svega (osim internal) i onda ovaj redosled koji si napisao. Reboot tek posle patcha? I da, ako rešim da se vratim na romove koje trenutno koristim, kakav je postupak?
A mi koji smo na 1.1 verziji, moramo li clean flash?
Nisam nasao stock 30 za simple rom 1.2, evo probaj navbar l i naravno pre instaliranja napravi bekap ako ti ne odgovara da vratis stock.Jel ima onaj beli stock 30 ? :d
IzvolteMoze neko da postavi download link (direktan) za taj 1.2 i patch. Da ne citam vijetnamski sa google prevodom![]()
Da bi dobio novi telefon a ne popravku starog, taj stari sve jedno mora da prodje servis pa ti tek posle odobrenja servisa daju novi...prouci malo zakon o zastiti potrosaca:
http://paragraf.rs/propisi/zakon_o_zastiti_potrosaca.html
Clan 52 i 54
Generalno, zakon ne poznaje kategoriju 6 meseci, vec celo trajanje grancije
Ako se nesaobraznost pojavi u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, potrošač ima pravo da bira između zahteva da se nesaobraznost otkloni zamenom, odgovarajućim umanjenjem cene ili da izjavi da raskida ugovor.
Ako se nesaobraznost pojavi u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, otklanjanje nesaobraznosti moguće je opravkom uz izričitu saglasnost potrošača.
Napisi zahtev za zamenu telefona kao i reklamaciju telenoru
Clan 52:
Ako isporučena roba nije saobrazna ugovoru, potrošač koji je obavestio prodavca o nesaobraznosti, ima pravo da zahteva od prodavca da otkloni nesaobraznost, bez naknade, opravkom ili zamenom, odnosno da zahteva odgovarajuće umanjenje cene ili da raskine ugovor u pogledu te robe.
Potrošač ima pravo da bira da nesaobraznost robe trgovac otkloni opravkom ili zamenom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari