Šta je novo?

LG G2

Redosled je sledeci:
1. TWRP najmanje 2.8.2.0
2. KitKat bootloader
3. Simple Rom LP 5.0.1 V1.2
4. Patch Aroma Rom V1.2

Patch je tu da na kraju stavi sve potrebne fajlove za adekvatnu verziju telefona (iz Arome moras da izaberes svoju verziju, verovatno D802). U suprotnom, ukoliko samo instaliras rom a ne i patch, moraces kdz na pocetak pa sve ponovo.
Ja sam trenutno na BlissPop 2.0 (Lolipop). Imam TWRP 2.8.5.1. Znači, wipe svega (osim internal) i onda ovaj redosled koji si napisao. Reboot tek posle patcha? I da, ako rešim da se vratim na romove koje trenutno koristim, kakav je postupak?

Ja sam trenutno na BlissPop 2.0 (Lolipop). Imam TWRP 2.8.5.1. Znači, wipe svega (osim internal) i onda ovaj redosled koji si napisao. Reboot tek posle patcha? I da, ako rešim da se vratim na romove koje trenutno koristim, kakav je postupak?
E bas bi bilo super da neko napise proceduru vraćanja, i mene zanima jer sam na RR lollipopu pa da znam kako da se vratim jer se menja bootloader koliko sam upucen
hvala
edit:da li postoji neki brzi nacin osim kdz na 4.4.2

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da se vraća fleš jb boot loader, pa onda sve po starom, ali to nagadjam. I nije mi jasno, ako sam od starta bio na jb boot, kako sam instalirao Cloudy kad sam negde pročitao da Cloudy koristi KK boot. I na kraju, Jel se boot dobija sa romovima ili se posebno flešuju?

Ista je procedura ko i sa stocka, isto, flash KK Bootloader, LP v1.2, LP patch...

Ne moze edit: inace sto se ROM-a tice, brzi je od prethodnika bolje radi sve, mada je 60px nav bar, nije 30... Kamera je losija po meni

Poslednja izmena:
Odlican rom, od juce ni jednog reboota ili fc-a.
@Mrljesana ako hoces da uploadujem navbar stock l 48 ili mod l 30px

Ne znam, koji je bio na proslom ? :D Koji ti koristis ?

Inace losija je kamera jer se nalazi xdabbeb camera, po meni LL kamera je bolja

Moze neko da postavi download link (direktan) za taj 1.2 i patch. Da ne citam vijetnamski sa google prevodom :D

prouci malo zakon o zastiti potrosaca:

http://paragraf.rs/propisi/zakon_o_zastiti_potrosaca.html

Clan 52 i 54

Generalno, zakon ne poznaje kategoriju 6 meseci, vec celo trajanje grancije

Ako se nesaobraznost pojavi u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, potrošač ima pravo da bira između zahteva da se nesaobraznost otkloni zamenom, odgovarajućim umanjenjem cene ili da izjavi da raskida ugovor.

Ako se nesaobraznost pojavi u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, otklanjanje nesaobraznosti moguće je opravkom uz izričitu saglasnost potrošača.

Napisi zahtev za zamenu telefona kao i reklamaciju telenoru

Clan 52:

Ako isporučena roba nije saobrazna ugovoru, potrošač koji je obavestio prodavca o nesaobraznosti, ima pravo da zahteva od prodavca da otkloni nesaobraznost, bez naknade, opravkom ili zamenom, odnosno da zahteva odgovarajuće umanjenje cene ili da raskine ugovor u pogledu te robe.

Potrošač ima pravo da bira da nesaobraznost robe trgovac otkloni opravkom ili zamenom.
Da bi dobio novi telefon a ne popravku starog, taj stari sve jedno mora da prodje servis pa ti tek posle odobrenja servisa daju novi...

Meni nudi update na neki softver novi tako prijavljuje. Posle cu da uradim clean flash da unrootujem i da se obrise recovery i modifikacije da vidim sta je :D

A trenutno si na v20h?

Btw, jel ubacivao neko xposed na portovanu lizalicu? Koja je procedura, malo me zbunilo neko uputstvo sa xda da treba da se flash neki zip i instalira apk i jos ima neki jar fajl.

Trenutno sam V20c, jer to je nova verzija za moju regiju (chungwa-telecom), mada sad ćemo da vidimo jel ima samo još više bloata ili je ipak LIZALICA. :p

U tom slucaju cisto sumnjam, verovatno je V20d.

Na ovom mom starom linku i dalje /D802 20C_00.kdz ...
Verovatno sledeća verzija (za Tajvance) donosi Lollipop :)

Instalirah ovaj novi port 1.2 i kada se resetuje, sa leve strane mi se pojavi neka mrlja. Ovo prvi put vidim. Desava se samo tokom procesa gasenja i ne vidi se ovako. Da nije do roma? Ako bi mogao da proveri.

Evo ja sam sad proverio, do roma je...prilikom gasenja se i kod mene pojavljuju mrlje?

Nazad
Vrh Dno