Šta je novo?

TCL s720

• Začetnik teme Začetnik teme psaras
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uzeo sam crveni 😀 Best credit prodavac, javljam cim stigne 🙂 Hvala drugari

Zavisi kakav ti stigne fon. Meni je imao root i recovery, kroz koji sam fleshnuo Lewu. A kasnije sam zamenio taj recovery i ubacio twrp. Dakle moguce da dodje vec rutovan.Moguce je vratiti cini mi se preko sp flash tools na fabricki rom. Mada Lewa 5 super radi.

Po slikama imas i superuser, znaci rutovan ako je verovati slikama.

meni je sa best credita stigao rutovan, aosp (odradjen i cwm bekap na internom romu)

skini mobileuncle tools .apk , ubaci twrp linovan na ovoj temi u root interne memorije,
i apdejtuj rekoveri na twrp.

posle, iz twrp, nakon što obrišeš dalvik i keš, uflešuj lewa5 (takodje linkovan ovde) , koji opet treba da stoji u root interne memorije.

to je najbrži postupak.

meni je sa best credita stigao rutovan, aosp (odradjen i cwm bekap na internom romu)

skini mobileuncle tools .apk , ubaci twrp linovan na ovoj temi u root interne memorije,
i apdejtuj rekoveri na twrp.

posle, iz twrp, nakon što obrišeš dalvik i keš, uflešuj lewa5 (takodje linkovan ovde) , koji opet treba da stoji u root interne memorije.

to je najbrži postupak.

Koliko si cekao da stigne?

dvajes dana . otpr.

Evo ima 4 dana da sam porucio izgleda da jos nisu poslali 🙂

Beše Best Credit?
Jel si komunicirao sa njima, da li ga imaju na stanju, da li su počeli da rade posle NG?

Mada, 4 dana nije neki dug period.

Mozda danas odgovore i posalju. Bila Nova G, pa vikend....

pijani quinezi .

Da li ima neke razlike izmedju S720 i S720T (Best Credit)? Naime kod nekih prodavaca vidim da postoji normalna S720 verzija a drugima na upustvu pise S720T, pa reko da li ima neke razlike jer u spec sve deluje isto?
Inace kako izgleda crvena boja uzivo (lepo/ruzno)?

Koliko ja znam T je oznaka za T-CDMA mreže, dakle nije za naše područje. Što se tiče boje, vrati se na prvu stranu i videćeš.

Mnogo dobar telefon,neces se zeznuti.Narocito baterija mu je jaka,ako ga mnogo ne koristim,ponekad izvucem i tri cela dana sa jednim punjenjem!

Pa koliko ti shiping dana, tj koliko je onaj period za koji moraju da posalju. Ja juce narucio maskicu danas poslali, drugi prodavac.

Ja maskicu narucio pre 40 dana sa e-bay,jos mi nije stigla!😡

Poslali su danas 🙂 Tako da ce valjda biti tu za 30-tak dana. Ima li nekih novih romova ? Kako se snalazi sa 1gb rama?

Romova ima, valjda ce ih biti jos. Na Lewa 5 imam slobodno 300-400-500 mb rama,sve zavisi. Dobra stvar je sto cela int memorija moze da sluzi kao mem za instalaciju aplikacija, kad ponestane mesta obrisem film 🙂 Dakle nije podeljena. Mada sad sam u problemu Asphalt 8 i n.o.v.a. zauzimaju po 1,5GB pa se napuni 🙂

Nego da li se jos nekom desava da mu Viber ne radi u pozadini. Gde li je to podeseno. Ne stizu mi poruke dok ne pokrenem viber. Moguce kad ocistim ram onom metlicom na home dugmetu. Ali zar ne bi trebalo sam da se pokrece u pozadini?

Poslednja izmena:
Romova ima, valjda ce ih biti jos. Na Lewa 5 imam slobodno 300-400-500 mb rama,sve zavisi. Dobra stvar je sto cela int memorija moze da sluzi kao mem za instalaciju aplikacija, kad ponestane mesta obrisem film 🙂 Dakle nije podeljena. Mada sad sam u problemu Asphalt 8 i n.o.v.a. zauzimaju po 1,5GB pa se napuni 🙂

Nego da li se jos nekom desava da mu Viber ne radi u pozadini. Gde li je to podeseno. Ne stizu mi poruke dok ne pokrenem viber. Moguce kad ocistim ram onom metlicom na home dugmetu. Ali zar ne bi trebalo sam da se pokrece u pozadini?

Instaliraj greenify, omoguci root pristup i vidi baca li ga u hibernaciju. Tamo cekiraj koje da gasi, a koji app da ostanu ukljuceni.

Meni se isto desava sa watsapp ali samo na wi fi, kad sam na mobile data stizu mi poruke. Verovatno ova lewa ubija sve zbog gigabajta rama.

Mislim da je Lewa neupotrebljiva za Viber. Ne stizu mi poruke ni na wifi ni na mobilnom netu dok ne udjem na viber. Kao da ne radi u pozadini uopste.

Nazad
Vrh Dno