Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Iskreno, ne razumem sta hoces da mi kazes. Na sve preko 70 eur se placa carina. Jedino ako pokusavas da kazes da se iz EU ne placa carina, ali na sajtu carine pise da se placa na sve, bez obzira odakle je, ako je veca cena od 70 eur. I sam kazes da fora sa gift-om vise ne prolazi, tako da ne razumem po kom osnovu si ti onda izbegao carinu.
@Exodusbgd
Ok, nisam video da si to napisao. Tako sam ja nesto zamislio. Samo mi i dalje nije jasno ovos to si napisao da si dao izjavu da je placena carina. Jesu ti trazili neki carinski papir, ili si samo napisao da si vec platio carinu? Sta znaci ovo uplatnica kao dokaz? Printscreen iz paypal-a, ili sa ebay-a ili odakle si vec kupio, ili nesto drugo?
@Exodusbgd
Ok, nisam video da si to napisao. Tako sam ja nesto zamislio. Samo mi i dalje nije jasno ovos to si napisao da si dao izjavu da je placena carina. Jesu ti trazili neki carinski papir, ili si samo napisao da si vec platio carinu? Sta znaci ovo uplatnica kao dokaz? Printscreen iz paypal-a, ili sa ebay-a ili odakle si vec kupio, ili nesto drugo?