Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ovo mi se ni malo ne dopada. Slabiji je nego na 4.4.4. Jel si uradio hard reset nakon flash-ovanja? Ja na 4.4.4 imam 51681, a ovo je mnogoooo slabije...

Da ovo je malo nisko? Ja imam 48999 upravo uradjen test, telefon nije resetovan zadnjih 3 nedelje sto znaci da bi skor bio samo veci

Ali verovatno ti nije zavrsio test do kraja i meni se to desavalo. Ako mozes neka ti tel bude prazan i neka bude hladan :D jer kad je hladan iznudi najvci rezultat. Jer bas me interesuje da li sa 5.01 moze doci bar do 54 000.

Stavite ga u frizider i opalite antutu.. Ima da obori sve rekorde :)

Ovo mi se ni malo ne dopada. Slabiji je nego na 4.4.4. Jel si uradio hard reset nakon flash-ovanja? Ja na 4.4.4 imam 51681, a ovo je mnogoooo slabije...

ja se mnogo u ove testove ne razumem i brojke, neme ovaj telefon od kad sam stavio 5.01 savrseno sluzi i super sam zadovoljan. Ovo sam uradio test samo sto su me ljudi zamolili. Nit cu da ga hladim, nit cu da ga grejem :)

J

Ma pusti ljude. Ima zaludjenika. Čuj antutu da vidimo koji je veći. Još da hladi telefon i da bude prazan da sve obriše... Kakvi kompleksi.

Uživaj Jaksa i ne obraćaj pažnju.

Ma pusti ljude. Ima zaludjenika. Čuj antutu da vidimo koji je veći. Još da hladi telefon i da bude prazan da sve obriše... Kakvi kompleksi.

Uživaj Jaksa i ne obraćaj pažnju.

Ma ne budi amater.Riječ kompleks dolazi od tebe znači da ti imas taj problem. Ovdje je riječ o ljudima koji onako vole da po malo eksperimentišu. Znam da radi odlično na 5.01 kao i što radi odlično na 4.4.4 , samo je hobi u pitanju previše se opterećuješ

Ok, a zbog čega onda ljudi neće da predju na lolipop, zbog manjeg antutu score-a???!!!

Zbog toga sto nista ne donosi u odnosu na KK. Samo mozes da imas probleme.

Sad u poslednjem updateu za S5, na ostalima nema još uvek

sta ce biti sa buducim updejtima ako sad flesnem ovog poljaka preko odina? hoce li posle updejtovi moci da stizu ota ili cu morati uvek ovako?

E da je mute jedini problem Lolipopa bilo bi super. :)

Mogao bi da edukuješ ljude i ukažeš na te probleme i nedostatke ...
Trenutno koristim Lollipop na ovom telefonu i ne vidim da ima nekih problema :D

Da nema silent mode, ali to realno nema veze sa Samsungom već je Google-u bilo dosadno (npr kao sa led diodom kod nexus 6 telefona)
Ali postoji aplikacija i za to, kad je već toliko bitno i presudno - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.soundhud

ps. preporuka za ovu jednostavnu aplikaciju - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brink.powerbuttonflashlight
3 puta power dugme i radi lampa :D

Poslednja izmena:
Instalirao sam lolipop i ekstra je.Uradio sam factory i pre i posle i pici kao ludo,baterija bolje drzi primetno odmah

Instalirao sam lolipop i ekstra je.Uradio sam factory i pre i posle i pici kao ludo,baterija bolje drzi primetno odmah

Jel imas mute?
Jel cujes prvih par sek razgovora?
I dal ti reaguje ekran odma posle prekida veze?

To sve baguje na S5 sa 5.0, uzas.

Najvaznije je da su ga nasminkali. Ajde reci ti sta je toliko bolje na Lolipopu? Da nije mozda dominacija bele boje?

pa crn je :d

što je najgore, na note 4 je i kk beo :)

Poslednja izmena:
nemam mute, cujem prvih par sekundi razgovora i na mom n4 i na zeninoj s5, ekran reaguje normalno kao i sa kk. Meni je lollipop malo lepsi na n4 nego sto je bio kk, i baterija mi definitivno drzi duze. U svakom slucaju da nije bolji od kk ne bi ga ni izbacivali, ova situacija sa pljuvanjem novog os me podseca na onu sa win8 kad je izasao

Nazad
Vrh Dno