Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@suhoj
stvar je prosta, ovde nema ozlojedjenih klijenata kao kod jezde i dafine niko im nista ne moze, nema ni drzave da vraca njihove dugove, mogu sve da obrisu zarade tj. prebace ih njima na racun i nastave novi krug to je jedini razlog zasto mogu da nastave dalje...

I ko će da uplati jedan dinar "firmi" koja poništi stare ugovore i puj puke ne važi?

Ma gruvajte matori i ne obazirite se na nas. 🙂 Mi smo rekli šta smo smatrali da je trebalo, a ni vi nećete propasti ako se poigrate. Jedno iskustvo više.

Ma gruvajte matori i ne obazirite se na nas. 🙂 Mi smo rekli šta smo smatrali da je trebalo, a ni vi nećete propasti ako se poigrate. Jedno iskustvo više.

Bas to necemo propast ako im uplatimo jedan starter :d dali su i oni nama dosta 😛
Od pocetka smo cekali kad ce da pukne, da ima ista drugo da bar se ne kopa u minus prvi bi trazio od moderatora da ovo zakljucaju, ali posto nema nista ni za kikirikija ovde se zabavljam, cisto mozda nekad nesto bude, a duboko vjerujem da nece nista 😀
Ako nista uzet cemo starter na neciji nalog ko vec ima recimo 20-30€ bar cemo uspjeti nekom od clanova da povucemo te novce, a ako ista jos taj starter donese dobro i jeste ako ne kad se okupimo sjeticemo se kako smo im dali 100 evrica donacije 😀

Nego ako neko ima nalog sa dosta u live balance, a da je nalog registrovan poslje 10.2 nek nam se pridruzi bar da ta sredstva povucemo.

Poslednja izmena:
Vidi, ako vas sve to na neki način "radi", onda je potpuno opravdano, zabava košta. 🙂 Brinulo bi nas jedino ako očekujete da vidite neke pare... 🙂

Vidi, ako vas sve to na neki način "radi", onda je potpuno opravdano, zabava košta. 🙂 Brinulo bi nas jedino ako očekujete da vidite neke pare... 🙂

Pare se mogu ocekivati samo kad neko javi da je doge withdraw proradio, inace od podzanja love kao sto smo radili ova 3 mjeseca nema nista.
Postoji opcija uzimanje demo-a karticom tu bi se vec moglo razmisljati o dizanju love, ali ima i tu cimanja...probacemo nesto naravno nedamo im puno.

Nista mi nije jasno.Neko vreme imam obaveza dosta i svratim i sta vidim...
Sta ste brate zapeli za te startere.Nije poenta u starteru,ajde ako treba dva cemo uzeti.
I,sta posle?!Kad ne mozete ni dinara da podignete,sta onda?!
Ili uplaticete startere i krenuce isplata,pa posle dva dana promena plana,
Nema isplata za clanove posle 17,a za clanove koji su uplatili izmedju 12-13 februara ide isplata.
Ne znam sta Goldi pokusavas da dokazes sebi?Sta da ide i dalje isplata?
Da su svi glupi i ne umeju da podizu,no smo mi pametni.
I ako dokazemo da ima neki vanzemaljski nacin da se isplate pare,dokle ce,
kad ce to i da ukinu.
Ja ne znam sto je tesko zatvoriti pricu i cekati novu?!
Ako pak ne vi cepate.
Hvala tebi Goldi na nesebicnom deljenju price,malo je ljudi ko ti,
ali ovo je closed thread i to je to

Poslednja izmena:
@nenade zasto bi bila gotova prica, ako mogne demo da se uplati karticom.
Vidi ovo ali pazljivo procitaj!
Uzimam primjer jedna karta recimo R9 280X otvoris 4 free naloga kopas sa tom kartom do 15€ po nalogu (treba kopat oko 12 dana) uzmes 4 demo-a preko kartice.
Ukrajinac kojeg je @nemirko kontaktirao tvrdi da radi isplata kad se demo ili starter kupi preko kartice (za to je trazio naknadu sto je odao tu informaciju).
Znaci kupis 4 demo-a na njima vec imas 15€ - 4 demo-a platis 60€ povuces 4x15€ znaci na nuli si, ali imas naredni 10 dana zaradu od demo-a plus zaradu od kopanja koju bez problema mozes da povuces.
Sad sracunaj kolika je zarada u ti 10 dana po nalogu, ako kopas sa pomenutom kartom zarada je oko 25€ po nalogu x 4 naloga dodjemo do cifre od 100€
Game over ce biti onog trenutka ako se desi da se ne moze kupiti demo karticom ili starter, a sve dok nesto radi (kao sto je ukrajinac tvrdio) ne treba odustajati.

Sad vidi ovo da kopas recimo freshcoin mjesec dan sa pomenutom R9 280X kartom neces iskopat vise od 10€, ovde ces 12 dana kopat na free kreiranim nalozima dok iskopas 15€ pa ces jos kopat 10 dana i zgrnuces 100 evrica.
Sad ti uporedi isplatili se pokusati, ja mislim da isplati sto nas bude vise u ovom pokusaju pre cemo doci do istine, da li nas je ukrajinac lagao ili nije.
Jos imam neki saznanja ali dosta je sada da vas ne zamaram uskoro ce se znati sta i kako.

Pozivam sve one clanove koji su uzimali demo ili starter karticom da nam se pridruze u razmjeni informacija.

Pozdrav. sad citam unazad sta kako i samo da javim i ja cu se pridruziti da uplatimo starter. mozete i na mene racunati.

Javio se... Jesam li ja uvek govorio da je Ahmed faca? 🙂 Ahmede, Srbine"!!!

koliko se ja razumem u taj njihov engleski kaze da ono sto nam je u held-u da ce tamo i da ostane (unedogled), a pare ce nam mozda dati na karticu , a i zarada ce se isplacivati po "kliznom" obracunu (najverovatnije kad na vrbi......), ja stvarno ne znam kolika ovca treba biti pa im nesto uplatiti posle ovakvih saopstenja

ljudi bice para 😀
evo sta su mi odgovorili danas

Pogledajte prilog 163000

koliko se ja razumem u taj njihov engleski kaze da ono sto nam je u held-u da ce tamo i da ostane (unedogled), a pare ce nam mozda dati na karticu , a i zarada ce se isplacivati po "kliznom" obracunu (najverovatnije kad na vrbi......), ja stvarno ne znam kolika ovca treba biti pa im nesto uplatiti posle ovakvih saopstenja

slazem se... trebalo im je 6 dana da mi odgovore hehe

bas su brzi :type:

E, a šta mislite, da udarimo mi ovde jedno klađenje u vezi sa ovim, čisto da se malo zabavimo? 🙂

Hustone imamo problem 😀 ne uplacujemo nista za probu dok se ovo ne vrati (ako se ikada vrati naravno) 🙂

1.jpg

NE UPLACUJTE NISTA DOK MI SE OVA PORUKA NE SKLONI SA PROFILA...

CIM SE SKLONI JAVLJAM

Poslednja izmena:
Izvukli im rusi pare preko cryptopaya, sad su i ovo zatvorili, fajrunt viditcemo hoce li napraviti da radi ijedan sistem isplate.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=926838.0
yfHa4Gi.png

i pobednicki komentar
"It is re-scam of scam"

idemo rukice gore 😀

Hah, nada umire poslednja, lepo mi drugar kaže da me svrbi dupence (btc wallet) 🙂

e ovo je bas akcija kao u tempu, idei... 50% popusta 🙂
navalo narode jos malo pa nestalo
😉

svima je tako, mozete povuci pare,ali vam je limit od 0 evra prekoracen, divno sta reci, sta jos nece smisliti i uraditi samo da ne daju pare

Obavjestenje

"Good Day Miners,

We have some exciting news to share with you all regarding our recent progress with withdrawal requests. We will be enabling Dogecoin withdrawals for all users; however, there will be some imposed limits. While we have yet to determine the limits, all users can expect to be able to withdraw funds at some point today.

Our recent decision was made largely in response to the overwhelming feedback we have been receiving from our members. It should be noted that our mining performance is not yet high enough to fulfill the complete withdrawal of every user. Regardless, we feel this decision is a step in the right direction and hope it will help quell some of the community’s concerns regarding our solvency. Any imposed limits will be increased over the coming weeks.

Regarding any customer support tickets, we do ask our users to remain cognisant of the fact that our support team currently has a large backlog of inquiries. While we are doing our best to respond to all tickets in a timely manners, some tickets may not be answered as promptly as they should be.

Furthermore, we are temporarily disabling ASIC support while we address an issue with certain users abusing our platform. We expect to bring back ASIC support shortly.

As always, feel free to contact support if you have any additional questions or concerns

Sincerely,
CoIntellect Staff

Puko pool prekinulo kopanje sta se ovo desava sa kojnetelektom, javite ko kopa jos?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno