Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da nije bilo onog histericnog skoka zbog coinbase na 1d bi imali lep miran oporavak koji traje 30 dana.
Jesmo sastavili u 2014 mesec dana u plusu?
Malo su ga preterali zadnjih par sati sa ovim naglim skokom i nadam se da ce to nocas kinezi ispeglati nazad na bar 245 pa da nastavimo 2-3% dnevno do kraja njihovih praznika.

To je sve boranija.

Ja kupio par ltc po 0.0066 sad da vidimo dokle ce dogurati :D

Čini mi se da bi kinezi rado još gore ali bitstamp koči.

Poslednja izmena:
glavni kinez jos spava, rano mu je, ali kad se zmaj probudi opet ce ltc biti gde je bio ( za neverne tome)

Rast ltc-a nije imao veze sa Kinezom. Prosli pump je vodio btc-e, kod Kineza je cena bila visa 10-20% do pocetka pumpa, a dok je trajao, btc-e je imao top cenu. Kada je stao pump par poluretardi**nih Kineza je kupilo ltc po jos visim cenama od 48$, jer su se zaneli u kopiranju sto je jedino sto znaju da rade.

Amo trejderi,za 2,3,5,10 dana koji su trendovi?

Amo trejderi,za 2,3,5,10 dana koji su trendovi?

za btc pokusaj proboja 300, ako ne uspe pad na 230-250, ako uspe bull run ko zna koliko. Za ltc pad do tada, onda jos veci pad ako probije 300 ili rast ako pukne btc trend.

Ne sme se. Da su ovi, onda bi kupovali... :)

OTE short 280-90.
Idealno prvo retrace do montly pivot-a, oko 242 Finex.
Sell in may and go away.

Poslednja izmena:
Ne sme se. Da su ovi, onda bi kupovali... :)

OTE short 280-90.
Idealno prvo retrace do montly pivot-a, oko 242 Finex.
Sell in may and go away.

288$ prodajem pa kud puklo da puklo, ne mogu vjerovati da ce preci 300 iako predje kratko i opet nazad.
oko 290$ prodajem onu kolicinu btc-a sto sam nakupio na kojnetelektu taman oni 20% sto je bila provizija ovde mi se vraca tako da mi idealno odgovara, za ostalo nek ceka bolje dane :D

svaki dan u nedelji je dobar da se prave pare, ili izgube. :D

long term resistance je ovde, nema ovo snage za 280~290.

izlazes se riziku preterano. to sto pise u knjigama je najmanje bitno, a jos manje je meni bitno sta se desava u tamo nekoj kini. cenim da je pola tih knjiga, tj. menjacnica u kini namesteno.

klasicna je greska da u nekom indikatoru ili knjizi pronadjes nesto sto odgovara tvojim nadanjima/zeljama.

inace, primetio sam da ovde ima mnogo neiskusnih trgovaca. mislim u bitcoin-u. desava se cesto da recimo neko sa kesom napravi neki potez, pa onda uskoce trgovci iskusniji i oni koji umeju da citaju cartove, pa onda jos jedan potez/pokret...i na kraju uskacu ovce. na njima se uzimaju najbolje pare.

ne kazem da bih to nagrdio nekoga, nego mi je frapantno da se uvek ponavlja situacija da cak i ako propustis priliku da prodas na peak-u gotovo uvek dobijes popravni.

Poslednja izmena:
izlazes se riziku preterano. to sto pise u knjigama je najmanje bitno, a jos manje je meni bitno sta se desava u tamo nekoj kini. cenim da je pola tih knjiga, tj. menjacnica u kini namesteno.

klasicna je greska da u nekom indikatoru ili knjizi pronadjes nesto sto odgovara tvojim nadanjima/zeljama.

Usao sam na 217 za vreme PPC pumpa, tako da imam lufta i za stop loss i za rizik :). Malo sam se razbacao na via coin i na nmc, ukupno oko 4BTC-a, dosta za kocku, ostalo ceka razvoj pump situacije. Nemam pojma, ako gledam 2h stamp, fibb od 309 do 208, ispada da je 259.19 50% za konsolidaciju, a to se desava na par procenata iznad, pa se nadam napadu na 61.8% (271.16, odnosno par procenata iznad) Stoch RSI ne pokazuje nista jasno, MACD je lep, KDJ je na ivici pucanja u downtrend, tako da je sve kontradiktorno, idem na nagadjanje da je nedelja dan kada nema isplata pa ni preteranog sell-off-a.

Poslednja izmena:
ne iskljucujem da bude jos jednog napada na long term resistance, mozda i prebaci, bude 275...

meni dosta...uskocio sam pre neki dan na 237 i prodao na 260, i danas 245 izasao na 266.

zao mi je sto nisam bio pored kompa tad kad je zadnji put palo na 218 pre skoka...cekao sam ga i cekao i rekoh sebi ako ne bude napada na 210 jaceg kupujem...i na kraju nisam bio pored kompa, a nisam stavio bidove.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno