deklaracija
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2009
- Poena
- 350
Sto smo uhvatili , uhvatili smo . Od mene i cointecta dosta ! Hvala mu na svemu !
ne tacno druze, ja imam startere koji su se jako davno otplatili i na njima je sada dnevna zarada ~1e+1.2e od kopanja, znaci rade
U sobi ledeno karte na idle 17c ukljucio jednu masinu jutros popio ban odose 23e ,jedan nalog mi skupljao zaradu od ostala tri koja su mu bili referali,pustim drugu,radi pokazuje zaradu,ono sto sam primetio je to da su sredstva koja su vracena u held 20posto umanjena
kad si poslednji put pogledao sajt cointellecta....
p.s. par strana unazad je neko postavio sliku istog...
Pogledajte prilog 162455

Na tom starteru sto ti radi i sto ti kopa grafa na njemu mozes li ikako povuc evrice?
cryptopay, paypal ili dogecoin radi li ijedan nacin za povlacenje?
ne tacno druze, ja imam startere koji su se jako davno otplatili i na njima je sada dnevna zarada ~1e+1.2e od kopanja, znaci rade
Javi brate kad proradi znaci sad bilo kakav contract da imas ili uzmes ne mozes povuc lovu.CE DA POGLEDAM
paypal --- Temporary unavailable
doge --- Temporary unavailable
cryptopay --- Waiting for balance
first swiss card mi nudi da otvorim akaunt
Javi brate kad proradi znaci sad bilo kakav contract da imas ili uzmes ne mozes povuc lovu.
Nesto mora proraditi moraju naci neki nacin da ljude isplate bar ove sto su ulozili u contracte, a mi sica sto smo rudarili realno nismo ni ulagali nista kopali smo free naloge... ovi sto su uzeli contracte kontam da ce radi njih pustiti neki nacin isplate pa da se i mi prislepamo :d

Pogledajte prilog 162523Pogledajte prilog 162524Pogledajte prilog 162525
Ovaj kontrakt sam kupio iz livebalanca par dana pre ovog haosa ... dakle kupio sam ga sa doge coin-om koji sam nakopao na tom nalogu
Inace ovo sto vidite na slikama je trenutni stanje znaci od ovog trenutka
Na njemu radi kopanje i demo kontrakt
Na ovom nalogu sam pokusao i verifikaciju MASTER I VISA vazecom karticom medjutim verifikacija ne prolazi , tj. samo se vrti u krug ona poruka "sacekajte trenutak"
dal ce moci jedna kartica da. se koristi za vise naloga ako bude isplata ? Ili jedna kartica jedan nalog ?
Kako sad pokazuje ban. Ranije bilo odes na collect i onda ti izbaci. Sad kad odes tamo pise error da treba placeni ugovor
Saceko 2 sata i dalje pise sacekajte trenutak... Mislim da ni oni sami ne znaju sta rade trenutno 🙁
Najbolje im je ovako, umesto da saseku odjednom i zbrisu oni su ostavili ovako da se narod zamajava dok oni lade j**ca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari