Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto smo uhvatili , uhvatili smo . Od mene i cointecta dosta ! Hvala mu na svemu !

ma ovi ljudi vise ne znaju sta rade, nemaju nikakav obrazac, sta sam primetio :
-svi starteri koji su se u evrima otplatili su prestali da zaradjuju po ugovoru, cak su nekima i ponisteni ugovori iako nisu jos istekli
-starteri koji se nisu isplatili 100% i dalje po ugovoru zaradjuju neku sicu koliko primecujem ~0.7e/24h
-sve pokusaje isplacivanja u doge su vratili i stavili u held ali ima nekih sredstava i u live balance mada ne kopam vec 3-4 dana ...
sad cu da pustim samo jednu 7950 na tri startera da vidim dali ca da baci neki eu ili ne....

ne tacno druze, ja imam startere koji su se jako davno otplatili i na njima je sada dnevna zarada ~1e+1.2e od kopanja, znaci rade

ne tacno druze, ja imam startere koji su se jako davno otplatili i na njima je sada dnevna zarada ~1e+1.2e od kopanja, znaci rade

ja sam izneo svoj slucaj i lepo sam naveo da nemaju nikakav obrazac jer ako imam 4 startera koje sam napravio isti dan po cemu je jedan od njih izgubio contract a ostala 3 donose ~0.7e?????

Razumem da se čovek nada ali zdrav razum mi nedozvoljava da kopam ako nema isplate....

Ja sam ostavio samo dva racunara da kopaju jer se grejem na njih 🙂 Struju svejedno moram da trosim a da kopam nesto drugo slaba je vajda, nek vrte ovo bar dok ova hladnoca ne prodje 🙂
Kopam iako je skroz rizicno i prilicno besmisleno jer sta znaci kupiti demo ako isplata nema!?
Jedino ako se predomisle i malo zivne BTC pa puste da se moze pokupiti novac, kako iz Live tako i iz Held i zato neka ova dva malo kopaju, nema stete.

U sobi ledeno karte na idle 17c ukljucio jednu masinu jutros popio ban odose 23e ,jedan nalog mi skupljao zaradu od ostala tri koja su mu bili referali,pustim drugu,radi pokazuje zaradu,ono sto sam primetio je to da su sredstva koja su vracena u held 20posto umanjena

U sobi ledeno karte na idle 17c ukljucio jednu masinu jutros popio ban odose 23e ,jedan nalog mi skupljao zaradu od ostala tri koja su mu bili referali,pustim drugu,radi pokazuje zaradu,ono sto sam primetio je to da su sredstva koja su vracena u held 20posto umanjena

Kako sad pokazuje ban. Ranije bilo odes na collect i onda ti izbaci. Sad kad odes tamo pise error da treba placeni ugovor

Teško da će ovo ikad proraditi normalno. Čekamo sad da se pojavi neki KOM интеллект - майнинг сделан налево. 😀

eto posle nekog vremena sam pogledao ona 3 startera koje sam malopre (pre 2 sata) pustio na 7950 i koji su napominjem otvoreni istog dana i na dva uopste ne radi kotanje mislim u today earnings je 0.00, dok treci starter kopa uredno i od 17h do sada je napravio 0.1E sto je sasvim ok.... e sad po kom kriterijumu banovase predhodna dva startera neam pojma inace su ova 3 startera uvek radili zajedno mislim sa iste IP....

EDIT:

umalo da zaboravim BANDA LOPOVSKA !!! 😀

Poslednja izmena:
Na tom starteru sto ti radi i sto ti kopa grafa na njemu mozes li ikako povuc evrice?
cryptopay, paypal ili dogecoin radi li ijedan nacin za povlacenje?

Na tom starteru sto ti radi i sto ti kopa grafa na njemu mozes li ikako povuc evrice?
cryptopay, paypal ili dogecoin radi li ijedan nacin za povlacenje?

CE DA POGLEDAM

paypal --- Temporary unavailable
doge --- Temporary unavailable
cryptopay --- Waiting for balance

first swiss card mi nudi da otvorim akaunt

Poslednja izmena:
CE DA POGLEDAM

paypal --- Temporary unavailable
doge --- Temporary unavailable
cryptopay --- Waiting for balance

first swiss card mi nudi da otvorim akaunt
Javi brate kad proradi znaci sad bilo kakav contract da imas ili uzmes ne mozes povuc lovu.
Nesto mora proraditi moraju naci neki nacin da ljude isplate bar ove sto su ulozili u contracte, a mi sica sto smo rudarili realno nismo ni ulagali nista kopali smo free naloge... ovi sto su uzeli contracte kontam da ce radi njih pustiti neki nacin isplate pa da se i mi prislepamo :d

Javi brate kad proradi znaci sad bilo kakav contract da imas ili uzmes ne mozes povuc lovu.
Nesto mora proraditi moraju naci neki nacin da ljude isplate bar ove sto su ulozili u contracte, a mi sica sto smo rudarili realno nismo ni ulagali nista kopali smo free naloge... ovi sto su uzeli contracte kontam da ce radi njih pustiti neki nacin isplate pa da se i mi prislepamo :d

cim proradi nesto javljam, demios bi trebalo da se javi posto je on dobio karticu da vidimo kakva je situacija kod njega ...

dal ce moci jedna kartica da. se koristi za vise naloga ako bude isplata ? Ili jedna kartica jedan nalog ?

1.jpg2.jpg3.jpg

Ovaj kontrakt sam kupio iz livebalanca par dana pre ovog haosa ... dakle kupio sam ga sa doge coin-om koji sam nakopao na tom nalogu

Inace ovo sto vidite na slikama je trenutni stanje znaci od ovog trenutka

Na njemu radi kopanje i demo kontrakt

Na ovom nalogu sam pokusao i verifikaciju MASTER I VISA vazecom karticom medjutim verifikacija ne prolazi , tj. samo se vrti u krug ona poruka "sacekajte trenutak"

Upravo sam samo verifikovao i mail adresu na ovom nalogu medjutim stanje sa povlacenjem novca i svim ostalim slikama je ostalo nepromenjeno

Poslao sam i zahtev za dobijanje ove swis kartice sa ovog naloga i sada mi tu stoji obavestenje da su primili zahtev i da ce me kontaktirati cim budu mogli da mi posalju tu karticu...

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 162523Pogledajte prilog 162524Pogledajte prilog 162525

Ovaj kontrakt sam kupio iz livebalanca par dana pre ovog haosa ... dakle kupio sam ga sa doge coin-om koji sam nakopao na tom nalogu

Inace ovo sto vidite na slikama je trenutni stanje znaci od ovog trenutka

Na njemu radi kopanje i demo kontrakt

Na ovom nalogu sam pokusao i verifikaciju MASTER I VISA vazecom karticom medjutim verifikacija ne prolazi , tj. samo se vrti u krug ona poruka "sacekajte trenutak"

Saceko 2 sata i dalje pise sacekajte trenutak... Mislim da ni oni sami ne znaju sta rade trenutno 🙁

Kako sad pokazuje ban. Ranije bilo odes na collect i onda ti izbaci. Sad kad odes tamo pise error da treba placeni ugovor

Isto ko pre kad odes na colect ip sa kojeg sam banovan i doge adresa

Saceko 2 sata i dalje pise sacekajte trenutak... Mislim da ni oni sami ne znaju sta rade trenutno 🙁

Potpuno se slazem ni oni ne znaju sta sada rade, samo se nadam da ce pustiti dogecoin withdraw, a da se to desi samo nam moze pomoc skok btc-a (ovo je moje misljenje)

Najbolje im je ovako, umesto da saseku odjednom i zbrisu oni su ostavili ovako da se narod zamajava dok oni lade j**ca.

Najbolje im je ovako, umesto da saseku odjednom i zbrisu oni su ostavili ovako da se narod zamajava dok oni lade j**ca.

Sto su onda isli na sajmove i prezentovali svoju firmu pre par nedelja ako ce da klisnu, to onda nema logike. Pisali su pre par dana da u buduce hoce samo ozbiljne kupce - kopache. Verovatno Starter pa na vise.

Pobogu momci, uz svu solidarnost, čitam i ne mogu da verujem šta pišete... Stvarno ne bih nekome da stajem na muku, ali kad ste čuli da je neka ponzi ekipa nakon zatvaranja "firme" ikada ikome isplatila jedan jedini cent? Pa u tome što nikome više ništa neće isplatiti i jeste smisao te prevare, šta drugo?

Sve je to tacno ali ja sam uveren da oni nisu zavrsili posao onako kako su zamislili. Ovaj dugotrajni pad BTC im je sigurno pokvario sistem i siguran sam da ce cim se BTC malo oporavi oni ponovo da krenu i iz drugog pokusaja da uzmu ozbiljan novac, Isto mislim da ce tesko da isplate i ova sredstva koja su sada prebacili u held jer nego ce ih prosto ponistiti i to je to pa krece novi ciklus.
Vreme ce pokazati sta ce tacno biti.

Ja sam siguran u jednu stvar, a to je da od mene nece videti ni jedan eur cent 😉

Jedini nalog koji sam do sada platio je demo kada je pocela ova tema.. i to samo radi verifikacije naloga sa kog cu kupiti referale.. znaci nikakav mining nisam radio na tom nalogu. Naravno i taj demo sam platio od njihovih dogea koje su mi stigle na wallet 😀

Od tog momenta sve je super radilo do kraja januara kada su poceli da kasne sa isplatom referala (isplata sa free usera je radila) i samo u jednom momentu blokiraju mi taj verifikovani demo acc. Pisao sam im mail i nikom nista.. odgovora nema niti ce stici..

Tako da kolege, nemojte se previse loziti i placati ociglednu prevaru u najavi, i stvarati sebi laznu nadu da ce vas obestetiti za ulozene novce.. poenta ponzi seme je navuci ljude isplacivanjem zarada, a one najpohlepnije koji ce uleteti se najskupljim ugovorima osisati do gole koze i caola..

Moje misljenje je da su se sjebal* najvise zbog kursa btc.. ovo sad je lov u mutnom, gde traze da platis acc (ugovor) a realno ne postoji validan sistem isplate.. tj sistem sa kog mozes u svakom momentu da povuces sredstva..

Gledajte samo kako ce se uskoro pojaviti neki slican sistem, gde ce neka nova ekipa isto ovo pokusati samo ce verovatno dosta bolje zarade da ponudi i dosta krace ce biti prisutni sa isplatama 😉

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno