Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
ne prebacuju od juce zarada od contracta ide u live balance
nemojte kupovati iz balansa nista..ovde je odavno objasnjeno da kada se kupi ugovor iz balansa ne dobije se verifikacija tj nalog nije verifikovan i moze se dici samo do 10eur. jedino sto je novo oko demo naloga je to sto su i oni unlimited..tako da ko je hrabar neka kupi sa btc-om demo i tad nalog postaje verifikovan....kada istekne demo uzeti novi demo sa balansa posto je nalog vec verifikovan trebalo bi da nastavi kopanje i daje zaradu i sa ugovora i sa kopanja...i tako produzavati non stop...to je po meni jedina opcija koju sad vredi probati...ali problem je u tome sto trenutno ne postoji nacin isplate zaradjenog...
pa ako je tako , ko ce onda da kupi starter, jer demo staje manje , a zaradjuje vise?????
Jedini nacin da kupis demo je Visom, Masterom ili Dogama iz live balance. Takodje mislim da sada vaze neka nova pravila, koja cemo saznati tek kad uplatimo prvi demo.
Posto je sistem resetovan i tek od juce nam se sve sto iskopamo ide u live, otprilike cemo svi za nekih 12 dana (jer cemo do tada sakupiti po 15€ na nalozima) saznati sta se desava 🙂
Posto sam video na njihov stranici da fejsu da su dosta startera ukinuli i da su im onemogucili isplatu u dogama, kapiram da su sada povukli presek i da ce za novokupljene demo/startere vaziti nova pravila posto sada svi krecemo od nule
Sada sam kod sebe proverio, sa free naloga napravljenih pre 5 dana imam opciju da kupim demo (nikada nisam jos uplatio demo na njemu)nista vas ne razumem, imam 35evra u held i neku sicu u live balance kako mogu da kupim demo kad pise da je sold out kao i za expert paket? Posto sam ga vec pazario jedina opcija ostaje da cekam za starter da se skupi?
Mozda je fora da kad jednom uplatis demo, sledeci put moras jaci paket
Ma sve je to lepo, nije problem probati....ali kako povuci pare...Ako recimo imam vise od 10 naloga, znaci treba mi 10 onih swiss card...Po meni, nemoguca misija....
pa sam rekao da se kupi prvi demo sa btc-om i da se tako verifikuje nalog i nastavi naredna kupovina iz balansa
Ovo nije moguce, posto se demo sada moze uplatiti samo sa Visom, Masterom i Dogama iz Live Balance.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari