Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav ljudi,

Pa ok, ja trenutno imam po 7e na 8accounta, i pusticu da dokopaju do 15e, ali 6,5 evrica mi je u held, sad pitanje je jel mogu da kupim demo i sa parama iz helda ili samo iz live ballance????

Ja mislim samo iz live. Meni zaradu od juce nisu prebacili u held, tako da mislim da su napravili presek, svako ko je imao nesto para - one su otisle u held uz 20%.
Sada svi krecemo od nule i nemamo 20% provizije (barem ja tako mislim)

ali dzabe je sve ovo, ako se kupovinom demo-a iz live balance ne verifikuje nalog...Najbitnije je to da se razjasni...Ranije se nije verifikovao, ne znam zasto bi sada moglo...

nemojte kupovati iz balansa nista..ovde je odavno objasnjeno da kada se kupi ugovor iz balansa ne dobije se verifikacija tj nalog nije verifikovan i moze se dici samo do 10eur. jedino sto je novo oko demo naloga je to sto su i oni unlimited..tako da ko je hrabar neka kupi sa btc-om demo i tad nalog postaje verifikovan....kada istekne demo uzeti novi demo sa balansa posto je nalog vec verifikovan trebalo bi da nastavi kopanje i daje zaradu i sa ugovora i sa kopanja...i tako produzavati non stop...to je po meni jedina opcija koju sad vredi probati...ali problem je u tome sto trenutno ne postoji nacin isplate zaradjenog...

Jedini nacin da kupis demo je Visom, Masterom ili Dogama iz live balance. Takodje mislim da sada vaze neka nova pravila, koja cemo saznati tek kad uplatimo prvi demo.
Posto je sistem resetovan i tek od juce nam se sve sto iskopamo ide u live, otprilike cemo svi za nekih 12 dana (jer cemo do tada sakupiti po 15€ na nalozima) saznati sta se desava 🙂

Poslednja izmena:
nemojte kupovati iz balansa nista..ovde je odavno objasnjeno da kada se kupi ugovor iz balansa ne dobije se verifikacija tj nalog nije verifikovan i moze se dici samo do 10eur. jedino sto je novo oko demo naloga je to sto su i oni unlimited..tako da ko je hrabar neka kupi sa btc-om demo i tad nalog postaje verifikovan....kada istekne demo uzeti novi demo sa balansa posto je nalog vec verifikovan trebalo bi da nastavi kopanje i daje zaradu i sa ugovora i sa kopanja...i tako produzavati non stop...to je po meni jedina opcija koju sad vredi probati...ali problem je u tome sto trenutno ne postoji nacin isplate zaradjenog...

pa ako je tako , ko ce onda da kupi starter, jer demo staje manje , a zaradjuje vise?????

Jedini nacin da kupis demo je Visom, Masterom ili Dogama iz live balance. Takodje mislim da sada vaze neka nova pravila, koja cemo saznati tek kad uplatimo prvi demo.
Posto je sistem resetovan i tek od juce nam se sve sto iskopamo ide u live, otprilike cemo svi za nekih 12 dana (jer cemo do tada sakupiti po 15€ na nalozima) saznati sta se desava 🙂

Znaci sada sve sto danas iskopam ide u live balance, ne ide u HELD - to automatski znaci da nema niko u live balanca evrica da moze da isproba kupovinu demo-a?
Definitivno nova pravila koja cemo tek saznati kad neko skupi 15€ da uzme demo tada cemo znati sta i kako dalje do tada, zamolio bi da se ne spamuje tema, a istovremeno da ostane otkljucana ako se pojave neki novi momenti.
Zakljucak je nastaviti kopanje na free nalozima dok se ne skupi 15€ po nalogu pa onda sta bude da bude, ako se mogne uzet demo i povlacit lova mogne ako ne, nikom nista uzalud kopanje i gotovo.

Bas tako. Napravljen je presek i sada svi krecemo od nule. Sada sam opet proverio, zarada od juce nije presla u held.
8f9731e4d3da4fb0bc96dfe8ddd0773e.jpg

Mozda je najbolje da neko proba da pusti jednu kartu jedan nalog pa da mozda izvuce oko 2€ dnevno - tako ce duplo brze stici do 15€ i do kupovine demoa. Ovako sa cemo kopati 12 dana a moze da se desi da ne mozemo pare da povucemo.

Ne moze se vise od 1.5€ po danu iskopat , a ovi sto imaju startere oni svakako vec imaju verifikovan nalog oni ce brzo stici do 15€, ali ocito je sada problem sljedece prirode, a to je da ne radi isplata kroz dogecoin.
Cim kolega kaze da je dogecoin withdraw temorary unavalible znaci nema isplate dzaba nam lova u live balance dok ne proradi isplata ko garantuje kad mi skupimo po 15€ u live balanca da nece ukinut kupovinu demo-a ili ponovo prebacit u held, losa situacija.
Treba kopat minimum 10 dana, a vrlo lako se moze desiti uzalud, ali s obzirom da nema nista pametnije, onda ostaje nam pokusat pa sta se desi.

Posto sam video na njihov stranici da fejsu da su dosta startera ukinuli i da su im onemogucili isplatu u dogama, kapiram da su sada povukli presek i da ce za novokupljene demo/startere vaziti nova pravila posto sada svi krecemo od nule

nista vas ne razumem, imam 35evra u held i neku sicu u live balance kako mogu da kupim demo kad pise da je sold out kao i za expert paket? Posto sam ga vec pazario jedina opcija ostaje da cekam za starter da se skupi?

Posto sam video na njihov stranici da fejsu da su dosta startera ukinuli i da su im onemogucili isplatu u dogama, kapiram da su sada povukli presek i da ce za novokupljene demo/startere vaziti nova pravila posto sada svi krecemo od nule

U opticaju za isplatu su samo nalozi (starteri i ostali) kupljeni posle 01.01.2015, bar su tako napisali a kao što znamo i na tarabi piše svašta pa ko se zaleti slomi q.....:d

nista vas ne razumem, imam 35evra u held i neku sicu u live balance kako mogu da kupim demo kad pise da je sold out kao i za expert paket? Posto sam ga vec pazario jedina opcija ostaje da cekam za starter da se skupi?
Sada sam kod sebe proverio, sa free naloga napravljenih pre 5 dana imam opciju da kupim demo (nikada nisam jos uplatio demo na njemu)

Mozda je fora da kad jednom uplatis demo, sledeci put moras jaci paket

tako sam i mislio znaci jos samo 98e pa da uzmem starter, mislim da cu preci na dekodiranje telefona:smash:

@ patricije - pa tako je bilo ranije, kad ti demo istekne moraš na jače da ideš.... Btw ja mislim da će normalne isplate putem doge-a ići tek kada/ako btc ode na oko 300$+, ali veliko je i to pitanje..

Mozda je fora da kad jednom uplatis demo, sledeci put moras jaci paket

pogledaj par strana unazad....pre ti je za demo paket bio limit 1, za starter 3, .... sto je znacilo da jedan acc moze da ima 1 demo kada istekne demo moze da uzme starter 3 puta nakon toga mora na veci paket...sad je limit za sve pakete unlimited...ok i ja pricam da nisam probao ali sam procitao sajt a ovde opet pocinje da se pise napamet....

Nista ljudi samo kopajte nista ne znamo dok neko ne kupi demo, mozemo samo tumaciti sta pise, pravu istinu cemo saznat za neki 12 dana do tada sto manje spamovanja to manje posla za moderatore otkljucali su temu to je za pohvalu, sada pisite samo ako dodjete do novi saznanja.
Ovi sto imaju startere i jace pakete u slucaju da vide da su krenule isplate kroz dogecoin withdraw neka napisu.

Gde je ranije bio kupljen demo, znaci na verifikovanim nalozima pise SOLD OUT, dok na free nalogu na kome nista nije kupovano pise da moze da se kupi...u tome je caka...

i meni je juce bilo sold out, ali danas je ovakva situacija i zato i kazem da u ovoj novonastaloj situaciji gde pise da je unlimited treba da moze demo na demo ...to sto ti na starim nalozima nema samo znaci da je podvucena crta i da vazi od sad...opet kazem ne mora da znaci da sam upravu em sto je sve sveze em sto isto tako sutra mogu da stave da je sve sold out....plus napisao sam da se ne verifikuje iz balansa posto po starom to nije moglo jel ko je kupio demo iz balansa nije moga da povuce vise od 10eur. opet pricam i sam mesam staro pravilo sa novonastalom situacijom...pa sam rekao da se kupi prvi demo sa btc-om i da se tako verifikuje nalog i nastavi naredna kupovina iz balansa...ali slazem se sa goldijem da ne spamujem i ja vise treba probat kombinacije ko ima petlju pa videti na cemu smo ovo ostalo je sve prazna prica...krecemo prvo od sebe...
p.s.
sto se mene tice ja sam sitna riba i od mene ako vazi demo do besvesti i da radi samo swis card za povlacenje ja sam spreman da na ukucane+koji prijatelj napravim po swis card i cepam kopanje :d

Poslednja izmena:
Ma sve je to lepo, nije problem probati....ali kako povuci pare...Ako recimo imam vise od 10 naloga, znaci treba mi 10 onih swiss card...Po meni, nemoguca misija....

Ma sve je to lepo, nije problem probati....ali kako povuci pare...Ako recimo imam vise od 10 naloga, znaci treba mi 10 onih swiss card...Po meni, nemoguca misija....

roditelji ,rodbina -bliza/dalja, ljubavnica 1,2 , prijatelji ....snadju se ljudi kad su pare upitanju :d

Sve ovo stoji, ali sta ako ne mozes posle tog prvog da kupis drugi demo, nego moras da uzmes jaci paket...Opet ulazes u nesto, sto ne znas koliko moze da traje...znaci, posle mi treba 1k evra da ih kopao, tacnije 1.2k jer imam 12 naloga...
Mnogo nepoznanica, ne volim da pricam napamet, ali po meni.....hmm....

Ovo nije moguce, posto se demo sada moze uplatiti samo sa Visom, Masterom i Dogama iz Live Balance.

da vidim....definitivno svega puno novog...da kazem unapred pricam napamet....verovatno onda sad ce verifikovati i iz balansa...kazem opet napamet...nesto negine neka proba....nista nas ne kosta da kopamo jos 10 dana pa sta bude...barem ja licno tako gledam...ovo sto sam zaradio mi ekstra tako da i da ne bude nista dalje i da ne uspem nista da uradim posle 10 dana neka im ostane 😀

Dok ste vi stavljali masine u oglase ja nisam ni prestajao da kopam 🙂 Nadao sam se da cu biti u nekoj prednosti kad opet proradi, medjutim sve sto sam uzeo je otislo u held a ne u live 🙂 Tako da sve ce se saznati za 12 dana, a do tada uvek mozemo jedino da pricamo o nasim zeljama i prognozama 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno