Šta je novo?

LG G2

I ja sam imao problema sa tim Quiet mode-om, ista verzija softvera, čini mi se, dok prelaskom na 20h, nisam imao taj problem, problem je bio ako se dobro sećam, to da čim sam jednom uključio taj mode, svaki sledeći put se sam uključivao, iako ga ja isključim, ali i povrh toga je sve radilo normalno, kao da je isključen, znači, bag mi je bio, samo ona ikonica koja je stajala gore kao upozorenje da je Quiet mode uključen, iako nije bio.

Pustili su g3 skin na g2 sa lollipop updejtom ?

Da li se flešuje klasično ili nešto posebno, Baseband? Trenutno sam na Lightning ROM v5, bio sam i na AOSP i AICP romovima, nikada nisam ubacivao drugi baseband, a narvna, KK sam base?

@fkloznica isti je sad

što se tiče vraćanja na kk, nisam najbolje razumeo prevod sa onog sajta, kako se vraća?

I ja sam imao problema sa tim Quiet mode-om, ista verzija softvera, čini mi se, dok prelaskom na 20h, nisam imao taj problem, problem je bio ako se dobro sećam, to da čim sam jednom uključio taj mode, svaki sledeći put se sam uključivao, iako ga ja isključim, ali i povrh toga je sve radilo normalno, kao da je isključen, znači, bag mi je bio, samo ona ikonica koja je stajala gore kao upozorenje da je Quiet mode uključen, iako nije bio.

20h, koristim Quiet mode, sve radi kako treba. Doduse, kupio sam ga pre mesec ipo dana (Telenor), i dosao je sa 20h, tako da ne znam kako se Quiet mode ponasa na starijim verzijama.

Jos mi nije jasno, kako se vraca nazad na KitKat i pise da mora neki 4.2.2 Baseband da se flashuje.

Koliko sam video neki klip za model d800 nista se LP ne razlikuje od ovog sto vec imamo,mislim na Cloudy 2.2.Dzabe se nesto nadamo.

Ovi Vijetnamci kao sa digitrona da aplouduju rom :D 6 sati se ceka vec

7 sati je razlika u vremenu,ne 6

Ako uradim root gubim garanciju ako uradim unroot da li mogu da provale da je fon nekad bio rutovan? Ono sto sam jutros primetio pred spavanje na fonu je bilo 14% kad sam ustao stojao je na 17% jeli ovo normalno? Takodje mi se i na tabletu to desava ponekad? Imali hladnoca uticaj na ovo jer mi je u sobi oko 1 stepen.

Moze da se vrati sve da se ne izvali da je rutovan.

Moguce da je do toga. Zna baterija da brljavi ako se duze vremena drzi na nekim ekstremnim temperaturama.

Poslednja izmena:
Hvala loznice za info "tenk ju sou mac" :D

Jel to pricate da je Lolipop stigao oficijalno da se instalira ili za neki root?Posto vidim da neka polemika do ujutru stize, pa ne kapiram da li za nas to sa stockom ili?

Nazad
Vrh Dno