Sta znam, Z3 ima sasvim solidan zvucnik za razgovor, ali ga retko kao Proday koristim tokom voznje tako da ne mogu biti merodavan za takvu situaciju.
... imas RGB slajdere pa lepo sebi namestis WB koji zelis, nema to veze sa netacnoscu, samo je pitanje koju pocetnu kelvinazu firma odabere. Ne ocekujem da mi mobilni bude hw kolor kalibrisan, niti vidim preteranu korist od toga, ali je bitnije sto su kontrast i osvetljenost ekrana vrhunski, boje su tu najmanji problem.Боје на екрану су дискутабилне тј. нетачне, хладне...
Slicne su obe varijante i dalje žućkasto za moj ukus. Mozda sam vec navikao na ovaj 0.0.0 fazon zadnjih 4 meseca tako da mi sve ostalo deluje mlako.Ko hoce moze da proba ovo: rgb - 145/133/47 ili 178/172/37.
Aj pa napisite kako vam sve to deluje.
Moze, nikakav problem, ionako ne znam nikoga sa bencha[emoji2]Lepo bi bilo da se nadjemo negde na kafi pa uporedimo na licu mesta.
Pod istim *#*#7378423#*#* idete na Service Info>Configuration, i tu proverite da li je bootloader otključan. Ako je otključan, pisaće "Bootloader unlocked", ili nešto slično, a ako nije onda piše "...allowed: Yes."
*#*#7378423#*#* configuration
Hvala na informaciji.Da iskoristim vec par puta pominjano...
Pa napisao je proday gore..post 1521
Mene interesuje sledeće
jel ovo znaci da je fabrički preporučeno da se baterija dopunja na 50%?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari