amater33
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.07.2008
- Poena
- 320
Pozdrav svima,
imam sledeći problem. Komp star 3-4 godine imao winxp instaliran i normalno radio. Rešio sam da instaliram 7icu. Probam sa dvd-om i sa usb-om i uvek ista greška se javlja odmah na početku:
Windows failed to start. A Recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:
1. Insert your windows installation disc and restart your computer.
2. Choose your langugae settings, and then click next
3. Click "repair your computer."
Status: 0xc000000e
Info: An error occured while attempting to read the boot configuration data.
Ja onda uzmem da probam opet xp da instaliram i prođe bez ikakvih problema. Nakon toga sam ponovo pokušavao 7icu da instaliram ali uvek ista poruka.
Pretpostavljam da je do harda problem ali ne razumem kako da rešim i zašto xp radi normalno a 7ica ne.
Ako neko zna rešenje bio bih veoma zahvalan.
imam sledeći problem. Komp star 3-4 godine imao winxp instaliran i normalno radio. Rešio sam da instaliram 7icu. Probam sa dvd-om i sa usb-om i uvek ista greška se javlja odmah na početku:
Windows failed to start. A Recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:
1. Insert your windows installation disc and restart your computer.
2. Choose your langugae settings, and then click next
3. Click "repair your computer."
Status: 0xc000000e
Info: An error occured while attempting to read the boot configuration data.
Ja onda uzmem da probam opet xp da instaliram i prođe bez ikakvih problema. Nakon toga sam ponovo pokušavao 7icu da instaliram ali uvek ista poruka.
Pretpostavljam da je do harda problem ali ne razumem kako da rešim i zašto xp radi normalno a 7ica ne.
Ako neko zna rešenje bio bih veoma zahvalan.