M7i M8 deluju duplo lepse od iPhonea uzivo, a i mnogo su udobniji za drzanje. Apple je ih je bas lose iskopirao.Neverovatno.
Apple je pokrao HTC dizajn, to je svima jasno.
E sad ako Samsung nesto slicno napravi (mada ovo sa slike ne lici ni 5% na iP), onda je ukrao dizajn od Apple-a a ne od HTC-a.
Apple fanatizmu nema kraja...
Bas sam cekao tebe da mi kazes sta da radim. Uvredio si se kao da sam ti clana porodice dirao. Lice mi dosta ivice, pogledaj sa zadnje strane gornji deo. Deluje mo da ce biti zaobljen kao ip.Telefon nimalo ne lici iPhoneu. Kaze lik nisam fan ni jednih ni drugih a svaki post mu o tome kako Samsung kopira apple.
A covek se vodi logikom 6 plus ima veliki ekran sto znaci da lici na Note.
Msm jeste Apple je izmislio oblik koji nije kocka i izmislio je tastere za zvuk. Najbolje da ni jedan telefon nema te tastere jer kopiraju apple, ili je mozda to samo Samsung. Izadji iz samsung teme idi u apple temu
Neverovatno.
Apple je pokrao HTC dizajn, to je svima jasno.
E sad ako Samsung nesto slicno napravi (mada ovo sa slike ne lici ni 5% na iP), onda je ukrao dizajn od Apple-a a ne od HTC-a.
Apple fanatizmu nema kraja...
HTC je nebitan igrac, zato se uzima Apple kao uzor jer Samsung (navodno) pokusava opet da napravi prodaju na tudjoj slavi.
Ja ne znam sta pricas ti. Samsung ima zaobljene ivice jos od S3 telefona 2012 godine, a iphone od 2014eBas sam cekao tebe da mi kazes sta da radim. Uvredio si se kao da sam ti clana porodice dirao. Lice mi dosta ivice, pogledaj sa zadnje strane gornji deo. Deluje mo da ce biti zaobljen kao ip.
Huawei telefoni lice i na ajfone, na htc i na sony pa se niko ne buni a sada ispada da samsung opet kopira apple zbog jedne procurele slicice 320x240 sa nekog tamo vietdroid leaks :d
M7i M8 deluju duplo lepse od iPhonea uzivo, a i mnogo su udobniji za drzanje. Apple je ih je bas lose iskopirao.
Isti iP!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari