Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je paznju privukao senzor, izbocina deluje pa... dosta veca od one na Note 4, bas me zanima sta ce da urade sa kamerom.
Izgleda mi kao bolji OIS i nocne slike.

Telefon nimalo ne lici iPhoneu. Kaze lik nisam fan ni jednih ni drugih a svaki post mu o tome kako Samsung kopira apple.
A covek se vodi logikom 6 plus ima veliki ekran sto znaci da lici na Note.
Msm jeste Apple je izmislio oblik koji nije kocka i izmislio je tastere za zvuk. Najbolje da ni jedan telefon nema te tastere jer kopiraju apple, ili je mozda to samo Samsung. Izadji iz samsung teme idi u apple temu

Neverovatno.
Apple je pokrao HTC dizajn, to je svima jasno.
E sad ako Samsung nesto slicno napravi (mada ovo sa slike ne lici ni 5% na iP), onda je ukrao dizajn od Apple-a a ne od HTC-a.
Apple fanatizmu nema kraja...
M7i M8 deluju duplo lepse od iPhonea uzivo, a i mnogo su udobniji za drzanje. Apple je ih je bas lose iskopirao.

Telefon nimalo ne lici iPhoneu. Kaze lik nisam fan ni jednih ni drugih a svaki post mu o tome kako Samsung kopira apple.
A covek se vodi logikom 6 plus ima veliki ekran sto znaci da lici na Note.
Msm jeste Apple je izmislio oblik koji nije kocka i izmislio je tastere za zvuk. Najbolje da ni jedan telefon nema te tastere jer kopiraju apple, ili je mozda to samo Samsung. Izadji iz samsung teme idi u apple temu
Bas sam cekao tebe da mi kazes sta da radim. Uvredio si se kao da sam ti clana porodice dirao. Lice mi dosta ivice, pogledaj sa zadnje strane gornji deo. Deluje mo da ce biti zaobljen kao ip.

Neverovatno.
Apple je pokrao HTC dizajn, to je svima jasno.
E sad ako Samsung nesto slicno napravi (mada ovo sa slike ne lici ni 5% na iP), onda je ukrao dizajn od Apple-a a ne od HTC-a.
Apple fanatizmu nema kraja...

HTC je nebitan igrac, zato se uzima Apple kao uzor jer Samsung (navodno) pokusava opet da napravi prodaju na tudjoj slavi.

Ma nema teorije da lici na apple. To su mogli da urade kao pocetnici kada su uzimali trziste.. Sada kada treba da ga brane nema logike da iskopiraju jabuku.

Ali ako nekim slucajem bude licio na jabuku budite sigurni da ce nazad gurnuti staklo umesto alu.

Meni nije jasno zasto ljudi odmah planu na prvi render, koncept, fejk vest i slicno sa neta (ne samo samsung hejteri vec i fanovi ali u drugim temama).

Ona slicica gde kao S6 lici na ajfon (a tu malo i lici) je totalno nebitna u celoj prici dok se S6 zvanicno ne predstavi jer danas bukvalno svako moze da glumi nekakvog insajdera :d

Valjda je svima jasno da ce sestica liciti na Alphu/N4 i najbolje telefone A serije.. ali ni to nije sigurno mada je najverovatnije.

Na kraju i da lici malo na ajfon kao da je bitno, sve dok nije bilo kakva drska kopija ja ne vidim razlog za nekakvo flejmovanje, ionako telefoni nikada nisu bili slicniji jer je to prosto nemoguce izbeci, ranije su imali male ekrancice i hektar praznog prostora za eksperimentisanje sa dizajnom (setite se samo onih cudnih nokia, xelibri-a, telit-a..) a sada imaju par mm bezela i coskove na raspolaganju uz najvece mogucnosti na dizajniranju zadnje strane, sociva kamere i polozaje zvucnika, led blica itd.

Huawei telefoni lice i na ajfone, na htc i na sony pa se niko ne buni a sada ispada da samsung opet kopira apple zbog jedne procurele slicice 320x240 sa nekog tamo vietdroid leaks :d

Poslednja izmena:
HTC je nebitan igrac, zato se uzima Apple kao uzor jer Samsung (navodno) pokusava opet da napravi prodaju na tudjoj slavi.

giphy.gif

Bas sam cekao tebe da mi kazes sta da radim. Uvredio si se kao da sam ti clana porodice dirao. Lice mi dosta ivice, pogledaj sa zadnje strane gornji deo. Deluje mo da ce biti zaobljen kao ip.
Ja ne znam sta pricas ti. Samsung ima zaobljene ivice jos od S3 telefona 2012 godine, a iphone od 2014e

Meni je ovde zanimljivo sto je predstavljanje isto 1marta kao i htc-ovo.

Idu na to da ga pojedu vec u startu,da mu uzmu veliki deo prostora u medijima. Htc-u bi bilo pametnije da pomeri dan predstavljanja moba.

Poslednja izmena:
Huawei telefoni lice i na ajfone, na htc i na sony pa se niko ne buni a sada ispada da samsung opet kopira apple zbog jedne procurele slicice 320x240 sa nekog tamo vietdroid leaks :d

Uvek se napada najjaci igrac. Evo povlacim paralelu sa sportom. Napada se Man Utd kako je spiskano 200 miliona, kako je sve propalo, kako nece biti klinaca, cim dodju neki losi rezultati. A onda manji od njih Chelsea i City koji su ispali iz FA CUP-a, Tottenham takodje, svi pali u istom kolu, niko ni rec da kaze. Tottenham spucao 120 miliona od prodaje Bejla na balvane i nista. City ulozio para i para, ne moze da prodje grupnu fazu lige sampiona. I niko se ne napada toliko kao United dok se nesto ne desi i odmah krene pljuvacina.

Tako je u svetu velikih igraca. Uvek bilo i bice.

end of offtopic 🙂

Isto kao i Note edge. 😀

M7i M8 deluju duplo lepse od iPhonea uzivo, a i mnogo su udobniji za drzanje. Apple je ih je bas lose iskopirao.

Ja sam prešao sa M7 na i6 i mogu da potvrdim da M7 mnogo bolje leži u ruci, pre svega zbog zakrivljenih leđa i debljine.

Dobro to je opste poznata stvar. M7 je bez premca po tom pitanju.
Doduse ja sam imao prilike na 10ak min da ih drzim i odmah sam to i prokomentarisao u ip6 temi. Mada isto tako mi ip6 ima primetno bolji displej od m7

^^ Ocekivano obe zakrivljene strane.. Ali taj dual edge ce biti 35% skuplji od obicnog.. Znaci oko 900 evra ?

Bas ce biti zanimljivo videti cenu tog dual edgea i kome ce ga prodati ..

Poslednja izmena:
Izvinjavam se na dva posta za redom.

Khmm,khmm..

http://www.phonearena.com/news/Sams...B-variants-expected-for-both-handsets_id65501

While we're waiting for Samsung to reveal all there is to know about its newest handsets, alleged European pricing details for both the Galaxy S6 and Galaxy S6 Edge have been posted by AndroidPit. According to "a trusted source close to the matter", the Galaxy S6 will have three storage options - 32 GB, 64 GB, and 128 GB - priced as follows: €749, €849, and €949. The Galaxy S Edge will have similar storage options, each costing an extra €100: €849, €949, and €1,049. Obviously, these are the expected prices for unlocked units. 

Da li ce s6 uopste i imati mesta za memorijsku ? Moguce da ce da idu na apple filozoviju. Naplatiti papreno dodatni prostor.

Poslednja izmena:
Ako krenu od 32 to je ipak manje džukački od applea

Неће ваљда... Мада када се погледају верзије, можда ће ипак бити тако. Још ако буде био цео од метала значи нема ништа ни од батерије која се вади.

Kapiram da će i dalje imati slot za kartice, tako da storage i nije od tako presudnog značaja.

Ocekujem preuredjeni TW skroz ili mozda nesto novo.
Recimo TW na S5 je za klasu bolji od onog na S4, tako da ocekujem isti toliki pomak.
Kao i 5.1 android, jer 5.0 ne valja nicemu, tj vidi se da je bolji od 4.4 ali ima dosta bagova, tako da 5.1 bi trebalo da opravi sve. Nadam se da ce ga google izbaciti u februaru da bi u aprilu vec bio na S6 spreman 😀

Moram priznati da samsung ove godine bas dobro cuva finalni dizajn. Mada i s5 se nije znao kakav ce biti sve do poslednjeg dana pred predstavljanje

^ a onda niko nije mogao da poveruje da je to S5 a ne neki duos trend od 150e :d

Odlicno cuvaju za sada i mislim da ce imati daleko ozbiljniji proizvod od petice.

Ja mislim da ce S6 da pojede avu konkirenciju ove godine, bice telefon koji cekamo vec 5 generacija 😀

Nazad
Vrh Dno