Ma naravno, slazem se, bitno je da te to zadovoljava i da uzivas u tome, to nema cenu.
Uvek kazem, neka svako radi sta zeli i voli, a svi smo tu da dajemo licna misljenja jer za to forum i sluzi.
Mnogo korisnih stvari se sazna, za 5 godina nisam toliko naucio koliko ovde za godinu dana.
Inace podudaraju nam se interesovanja, i ja sam primetio da u zadnje vreme volim samo par igara da igram, uopste ne uzimam nista novo vec par meseci.
Grounded mode ti je ustvari dlc, ali nije nista novo sem dodate jos jedne tezine prelaska SP-a, znaci to ti je iznad Hard-a.
Kada razmislim nije mi bilo toliko tesko, nesto je jace od Hard-a, jedino sto checkpointi su kilometrima udaljeni, pa ako umres vrati te dosta daleko i onda ponovo prelazis odredjen deo mape a cekaju te iste "prepreke".
Imaces deo "Hotel", to mi je bilo najgore, nije toliko tezak chapter, vec brzam i uvek me ubiju pri kraju izlaska iz hotela, pa me posle vrati na deo gde tek ulazis u hotel...
Vec sam zaboravio tacno sve, moracu opet da pokrenem igru, ali sto se tice collectables-a (sto me u svakoj igri izrazito nervira) to odmah da znas moraces da palis YT i gledas, jer neke stvari prosto neces sam skontati. Isto tako za svaku tezinu imas i + (recimo Normal +) gde igras sve iz pocetka ali sa vec nabavljenim oruzjima i podesavanjima za njih, i za to imas trofej. Ja sam se zeznuo 5 puta pa sam ustvari igru presao od pocetka do kraja nekih 4-5 puta, sto me je vec mnogo smorilo iako mi je igra druga najbolja koju sam igrao. Presao sam prvo na normal, pa isao na hard, pa onda grounded i shvatio da nisam presao na +, pa sam opet morao, ali do kraja nisam uspeo svako oruzje da maximum nabudzim pa SAM OPET MORAO ISPOCETKA, e haaos
😀
Zato odmah da ti to napomenem, ali da ne spamujem puno temu, imas ovde posebnu temu TLOU, nadji je i procitaj.
MP je poseban, imas kao svoj klan i trebas da odrzis svoje ljude zivim, ako jedan umre zavrsio si. A moras preziveti 6 nedelja. I tako u krug, na to se svodi MP. Trofeji su da izdrzis 2 puta po 6 nedelja kao Firefly i isto tako kao Hunter.
Videces vec sve, zanimljivo je dosta, i zaista je igra opravdala sve nagrade koje je dobila.
Jesi podesio i DMZ port i sve ? Dao posebnu IP adresu konzoli ? Adress reservation itd ?
Sve to moras da podesis, a ako ostane isto obrati se provajderu.
I obavezno je da utaknes LAN kabal, nemoj na wifi.
Btw, sad se bacam na gta story mode, pa onda kroz koju nedelju mozemo online i zajedno : )
Naravno, javi se kada zavrsis pa cemo u party.