Pa jedno vreme su postojali prakticno samo Samsung i htc pa to nista dobro nije donelo mada je i sam android u tom periodu bio krs
Mada slazem se, mnogo ima kineskih proizvodjaca.. od svih zasluzuju da postoje samo njih nekoliko.
Sta bi oni doneli osim gomile brljotina?Ako cemo vec tako da radikalizujemo onda ta 4 proizvodjaca + bar jos 4 kineska, npr Oppo/Xiaomi/Meizu.. dodati po izboru (mada oppo moze i da se izbaci jer imaju jacee cene a prosecne telefone)![]()
jadni mi ako bi nam samsung održavao nivo kvaliteta![]()
Da ali on kada azurira mora da vodi racuna o svim proizvodjacima i milion razlicitih mobova. Apple samo o 10ak..
Mada sam vec to napisao u prethodnom postu
Those of you that know my Sweet ROM's from Note 1 will know I generally build a full ROM. I like to keep all the Samsung apps etc in.
Users can delete what they want to lighten the ROM if they wish and know what they are doing.
i mene..ali bezim sa kit kata zbog restrikcije sa memorijom... na 16 gb interne kit kat me ubi vec na 2 gb slobodne.,,tesno.,,Mislim da ti Lollipop nece doneti nista toliko bolje pa da ne mozes da se strpis. Nije mi jasna ta pomama za najnovijom verzijom, kao da mora da se ima.
Toliko to sve sad lici jedno na drugo i toliko su razlike mizerne da je meni licno svejedno.
Na stranu *******cija, ali evo šta je sve čovek povadio u ovom romu - http://forum.xda-developers.com/note-4/development/rom-sweet-rom-v2-nj4-4-4-4-t2923953
I još kaže kako nije hteo dalje da briše
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari