Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

E pa ovako izgleda tema o telefonu koji je savrsen. 2 komentara nedeljno i to ne o telefonu

Cudo nevidjeno, telefon od 600e ima samo par postova nedeljno na benchmark forumu.
To sigurno znaci da je fail globalno.

Da kosta 200e tema bi imala 400 stranica do sad.

Poslednja izmena:
Veruj mi druze da telefonu od 600e nesto fali ova tema bi imala 4400 stranica do sad

Bas tako. Sta da se pise o telefonu koji ima sve. Jedino da se vrte iste stvari.

Pa da mu treba xda 20 fixeva da proradi iole normalno tema bi i imala 600 strana do sada :) A i nema mnogo ljudi N4, realno, pola android podforuma je na LG G2/slicnim kineskim telefonima i malo starijim androidima raznih proizvodjaca. Tako ce biti i u ovoj godini, samo LG i kineske teme ima da ''rastu''. Mislim na bench, ne globalno.

Poslednja izmena:
jel se znaju neki prodajni podaci za note?

Poslednja izmena:
A tek sto opravdava razliku u odnosu na N3. :D
Nego, ima li fora za root bez okidanja Knoxa?
Pa ako gledaš nove i opravdava. Razlika je oko 150€, dobijaš bolji ekran, bolju kameru, bolji soc. To je to. Problem je kad treba da prodaš note 3 pa uzmeš nov note 4, tu je doplata oko 250€ ali šta je tu je.

sad n4 moze da se nadje i za 550e mozda i manje, ja mislim da je to ok investicija za nekog ko planira taj telefon da koristi naredne 3-4 godine.

Investicija je ako će da zaradi novac. Koje 4 godine? :D

pa neko telefon koristi i da zaradi novac a ne samo da se dopisuje sa drugarima,gleda yt i slika selfije i sta je jeo za dorucak. A sta fali koristiti ovaj telefon naredne 4 godine? Da nece da se ukvari?

Ja moj koristim više za posao nego za uživanje tako da je meni N4 bio sasvim isplativa investicija iz trenutne perspektive

A da nece da traje vecno? Note se ne kvari? Ja sam imao problem sa razlivenim lepkom u uglu ekrana na N3. A da ne pominjem lutriju sa ekranima na N4.

A da nece da traje vecno? Note se ne kvari? Ja sam imao problem sa razlivenim lepkom u uglu ekrana na N3. A da ne pominjem lutriju sa ekranima na N4.
Ne vidim zašto je lutrija s ekranima kad ti možeš da pogledaš i proveris tel na licu mesta i u prodavnici i kod provajdera. Što se tiče kvarova čini mi se da ih ima najmanje od svih modela. A i moj stari Note 1 još uvek radi besprekorno.

Inace ni jedan N4 koji mi je dopao sada nije imao problem sa ekranom.

Poslednja izmena:
Svaki do sada koji sam video (4-5 komada) je imao odredjene probleme sa ekranom. Neujednaceno osvetljenje, smearing u vecoj meri itd...

Svaki do sada koji sam video (4-5 komada) je imao odredjene probleme sa ekranom. Neujednaceno osvetljenje, smearing u vecoj meri itd...
Eto ja bas ni jedan a bas sam gledao čak skoro i poredio N4 (moj privatni i poslovni) sa (poslovnim) IP6 i IP6+

Zanimljivi podaci, obratite paznju na profit Samsunga uopste i po telefonu, odrali su sve droide. Vidi se lepo ko najvise prodaje jeftine androide, ko neku nizu srednju klasu a ko visu srednju/premium.

OxbBZTv.jpg

https://theoverspill.wordpress.com/2015/02/09/android-oem-profitability-and-the-most-surprising-number-from-q4s-smartphone-market/

Apple da ne komentarisem bezveze, jos jednom su objasnili kako se mlate pare :) I to sa dve uvecane verzije IP5s.

Today is the day, Galaxy Note 4 owners! Samsung has finally started updating its latest phablet flagship to Android 5.0 Lollipop, with the update currently making its way to users in Poland. The update is based on Android 5.0.1 (not the latest version of the OS, but we’re guessing Samsung will rectify that in the near future), and includes a new look and feel (that makes TouchWiz look really good compared to what you get on KitKat), faster performance, lockscreen notifications, improved battery life, and a few other goodies that make the Galaxy Note 4 feel as good as new.

http://www.sammobile.com/2015/02/11/samsung-starts-lollipop-update-galaxy-note-4-sm-n910c-in-polen/

Screenshot_2015-02-11-08-56-53_resized.png

Zanimljivo kako LG i Samsung uvek prvo Poljsku odaberu :)

Poslednja izmena:
Nastaviću da pričam sam sa sobom ovde :D

Morao sam da čačkam, instaliram Lollipop i nisam se pokajao - odlično radi i još lepše izgleda :)

01 - Make a Backup of your apps and files (Titatium Backup is recommended)
02 - Download Odin.
03 - Download Polish KitKat Firmware https://mega.co.nz/#!P5hnwYLR!TVpG0qvOOMpZI-87i7y23KUFDda-XfSEvinzKp3vVvM
04 - Unzip the Polish KitKat Firmware
05 - Boot your phone to Bootload/Download Mode (turn off, then Volume Down + Home + Power)
06 - Open Odin, press PDA button and select the Polish Firmware md5 file from step 4
07 - Make sure only "Auto Boot" and "F. Reset Time" are checked.
08 - Click "Start" and wait...
09 - Once the device boots, make a Factory Reset
10 - The device will reboot again, do the initial configuration then check for update. you should receive a 990.53 MB update.
11 - Be Happy!

screenshot2015-02-11-22-.png screenshot2015-02-11-22-.png

Može se reći da sada softver odgovara hardveru - mnogo je bolje sada ...

EDIT: Root radi i TWRP 2.8.4.0 radi cheers

Poslednja izmena:
Aj hvala Bogu da to sve lijepo pasuje... najezim se kad vidim kako lizalica radi na veci telefona :) . Samo ti pisi, pratimo te mi ! :)

Danilo, šta je tačno mnogo bolje? Jel ima bug prve reči kod javljanja?

Vrh Dno