Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ova zadanja i modifikovana verzija ShowBox aplikacije dobro radi i izgleda :)

Kod:
RELEASE NOTES:
• Removed in-app advertisement visibility throughout the application.
• Revoked/Removed various permissions and and other things.
• Ad-Free Version

MODIFICATION:
• Updates Tabs now 4 rows portrait 5 rows landscape & smaller then original 3 rows
portrait 4 rows landscape. 
• Stretched main layout to fill whole area screen where ad box was and it cut off originally.

Nadam se da nije problem podeliti sa mog db-a :) - https://db.tt/YZHMvhdM

Pa zato sto te on ne odjavi odmah, nego ostajes online neko vreme, pa predpostavljam da ako cesto ulazis da tako ostajes uvek online. Mada nije iskljuceno ni da si uvek online jer se ti programi uvek sami pokrecu u pozadini i takoreci non stop rade ako se necim ne blokiraju. Tako da je najbolje u tom slucaju odcekirati tu opciju.
Koju opciju? Gledam a ne vidim:D

Zanima me što se na ovom forumu baš forsira Titanium Backup? Mislim Pro aplikacija košta oko 6$ ako se ne varam i nema šanse da vredi toliko. Na stranu što većina ima narodnu verziju.

Naprimer ROM Toolbox košta oko 3.5$ i ima brdo alata u sebi između ostalog i App Manager koji radi sve što i TB i plus ima lepši interface. I u App Manageru ima backup system data - call log, messages, wi fi networks i sve ostalo:

baefa84be9d26d869a7d20f1be22fcb1.jpg
b44e8d5e5a4fc23f41cb64c993b54605.jpg

I sve to u jednom kliku dok se u Titanium-u mora kliknuti puno puta vise i može samo jedna po jedna stavka što je smešno.

Zašto onda TB?

Зато што бесплатна верзија титанијума завршава посао, а и навика. :)

Kako uraditi restore poruka iz titanium backupa ali da me ne pita za svaku poruku da li želim umesto textre da postavim titanium backup za podrazumevani messenger??
Gde se isključuje ova opcija?
Hvala

Titanium je mnogo moćan, i može svašta nešto, plus je proveren.

Pa meni i gobackup pro radi posao. App data čak i za sys, wifi, layout. Dosta.

Zanima me što se na ovom forumu baš forsira Titanium Backup? Mislim Pro aplikacija košta oko 6$ ako se ne varam i nema šanse da vredi toliko. Na stranu što većina ima narodnu verziju.

Naprimer ROM Toolbox košta oko 3.5$ i ima brdo alata u sebi između ostalog i App Manager koji radi sve što i TB i plus ima lepši interface. I u App Manageru ima backup system data - call log, messages, wi fi networks i sve ostalo:

I sve to u jednom kliku dok se u Titanium-u mora kliknuti puno puta vise i može samo jedna po jedna stavka što je smešno.

Zašto onda TB?

Taj rom toolbox i njegov app manager je takva prodaja od programa da ja nemam reči. Kad god je neka nestandardna backup-restore akcija on nešto brljavi (čitaj ne radi).
Titanium pro radi batch restore automatski ako se ne varam.

Taj rom toolbox i njegov app manager je takva prodaja od programa da ja nemam reči. Kad god je neka nestandardna backup-restore akcija on nešto brljavi (čitaj ne radi).
Titanium pro radi batch restore automatski ako se ne varam.
Eto. Nisam znao. Probao samo backup i odradio je sve dobro. Valjda, pošto nije izbacio nikakvu grešku. Dobro da nisam saznao na teži način. Samo što hoću da imam sve legalne aplikacije ali za TB pro mi ne pada na pamet da dam 6$.

Kupio sam Nova Launcher prime i imam problem. Ne pamti mi ikonice u folderima koje su na sd kartici nakon restarta telefona.
Imate li predlog za neki drugi launcher ili kako da ovo rešim pošto sam već kupio Novu?

U vezi ove mesenger aplikacije sa xda, kada mi stigne poruka uopste mi ne prikaze obavestenje u notification baru nego tek kada udjem na face vidim poruki i je ni tu ne prikaze uvek. Da li je tako svima? Kako resiti da stigne notifikacija?

Šta te briga, imaš garanciju :)

Šalu na stranu, meni se to isto dešava na Samsung TW sa vremena na vreme, malo netanu ikonice pa se kasnije pojave, možda nije do launchera?

Koristi li ko track this for me?
Deluje poprilično moćno, pa rekoh da zamenim par aplikacija ovom jednom.

U vezi ove mesenger aplikacije sa xda, kada mi stigne poruka uopste mi ne prikaze obavestenje u notification baru nego tek kada udjem na face vidim poruki i je ni tu ne prikaze uvek. Da li je tako svima? Kako resiti da stigne notifikacija?
I meni su od skoro prestale da izlaze notifikacije za poruke i zbog toga sam prešao na njihov messenger

Šta te briga, imaš garanciju :)

Šalu na stranu, meni se to isto dešava na Samsung TW sa vremena na vreme, malo netanu ikonice pa se kasnije pojave, možda nije do launchera?

Ako pod kasnije misliš par sekundi kasnije onda je to zato što nemaš dovoljno memorije pa je Launcher izbačen iz rama da bi ga neka druga app (koju si u tom trenutku koristio) imala dovoljno

Jel mogu negde na netu da se nadju najsveziji AOSP apk da se skinu regularno bez flesovanja?
Konkretno mi treba Email i Messaging.

Najbolja app za citanje knjiga (pdf i sl), da može da bookmark-uje..?

I meni su od skoro prestale da izlaze notifikacije za poruke i zbog toga sam prešao na njihov messenger

Ako pod kasnije misliš par sekundi kasnije onda je to zato što nemaš dovoljno memorije pa je Launcher izbačen iz rama da bi ga neka druga app (koju si u tom trenutku koristio) imala dovoljno

Ne nego nestanu ikonice aplikacija koje su instalirane na kartici a koje se nalaze u folderima, tako traje par dana pa se posle nekoliko dana pojave, bez nekog pravila. Ustvari, to se dešava samo u jednom folderu

Nisam, sad trenutno prikazuje :)

Treba mi par vas ko koristi bbs, da uzme i da mi ocita pod alarms > gms (google play services) broj koliko ih ima i u zagradi koliko ih ima po satu. Jedina napomena je da samo usage bude vise od 10 sati, najidealnije bi bilo pred punjenje telefona. Hvala.

Rezultate ostavite u mojoj BBS temi (koja je u potpisu)

^ Javljam večeras.

Nazad
Vrh Dno