Dodaj novi Google nalog preko Accounts & Sync i pojaviće se opcija za izbor naloga u okviru Play Store.Jesam li ja slep, ili na novom PS ne moze da se doda novi nalog, nezavisno od osnovnog naloga na telefonu?
Nudiće ti ga svuda, ali ga postavi samo u PS, a u ostalim aplikacijama biraj svoj glavni nalog i rešen problem. Mislim da nema drugog rešenja.Pa da, ali nudice mi ga svuda, ja zelim nalog iskljucivo za PS. Vidim da je u starijoj verziji PS bila mogucnost, sad je ne vidim nigde.
Sredjivao sam listu kontakta koji su se skladistili preko google beckup-a,tacnije,sve sam ih pobrisao,imalo je gomila mailva koji su se pojavljivali pod CONTACTS tako da sam sve pobrisao na google nalogu. Sad sam sve to lepo sredio u telefonu i sad hocu da se ti telefoni prebace na google nalog i da se ot tog trenutka svaki broj koji dodam u kontakte da se sacuva na google nalog. Kako to odraditi? Telefon je S4 I9505,sve fabricko na njemu...
A ajde već kad smo kod kontakta: jel' moguće izčupati kontakte iz cwm backupa?
Hvala za info. Vratili su mi juce pare.Vratiće ti to.. Samo proveravaju karticu. Dobićeš storno poruku... Tak bar moja banka radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari