ok jasno mi je direkt iz aplikacije nego me zanima da li postoji mogućnost iz foto galerije da da šerujem sliku, na androidu je bila opcija 3 tačkice pa share i tu ima lista aplikacija koje podržavaju mogućnost deljenja. ovde od tih aplikacija vidim samo fejs, viber a ovih koje bih ja želeo nema na listi, pa me zanima d ali ta lista uopšte može da se proširuje ili bih morao da kačim samo direkt iz aplikacija
Može iz galerije, nije potreban JB:
Klikni na "More" i štikliraj viber ako nije označen:
Može se ovde i normalno diskutovati i kulturno...odlično!
Naravno da može
🙂
Meni na i6 ios8 radi loše.Evo i nekih bugova koje sam primetio i koji mi polako idu na živce,al probaču još neki restore,da vidim,možda se reše problemi:
-nekad mi se ne čuje ton poruke uopšte,nekad se čuje malo,nekad se čuje zagušeno...ostali tonovi rade perfektno,
-najviše me je začudilo da kad sa nekim pričam,ON PREKINE VEZU i u slučaju da sam u međuvremenu primio neku notifikaciju u toku razgovora,nakon prekinutog poziva,ostaje da svetli u beskonačnost.Mislim ne radi automatsko gašenje / zaključavanje,već ostaje da svetli na lock screenu,
-dosta puta kad uđem u settings,jednostavno zabode,ništa ne reaguje sem da izađem i da ponovo uđem i dešava se da opet ništa ne mogu da radim,
-nervira me i to zatamljivanje oko sata kad stavim neku svetliju podlogu u pozadini,pogotovo ako ima belog (ovo nije bug i kapiram sve,al neću to da ima)
-ima tu još nekih manjih bugova,al mi za sad ne smetaju.
Zaista ni jedan bug koji si ti naveo. Moram reći da mi iOS na 6 do sada najbolje radi (4s, 5, 5s, sve modele sam menjao bar jednom kada mi boja dosadi, uvek sam na kraju iphone prodavao zbog istog problema, baterija, za mene slaba).
Probao sam sve u prethodnih par meseci sa svojim prstima,koji jesu malo problematični zbog znojenja,pogotovo u ovo doba godine,al taj problem sam imao sa 5s u isto vreme prošle godine i nakon updatea,problem je nestao,a 5s mi je čitao prst u 99% slučajeva.Probao sam danas svačiji prst u okolini svojoj,kao neki agent i svima skenira bez problema,iz prve,al meni i dalje ne i to ni jedan prst,ali ni jedan neće...
Kao što si i sam napisao, imaš problematičan otisak. Nije u pitanju da otisak ne radi, ako rade prsti u tvojoj okolini čije si isprobao. Najlakše da zameniš prst (šalim se, bez ljutnje) :d
Probaj krpicom da očistiš skener, izribaj ruke, probaj. Verujem da ćeš uspeti, jer ti je radilo na 5s.
Meni skener otiska prsta radi perfektno, bio sam zadovoljan na 5s, ovde je definitivno bolji i precizniji. Koristio sam skener i na S5, razlika je nebo i zemlja u korist iphone. Zaista radi sjajno na iphone.
Što se tiče iOS, kod mene ima kašnjenje prilikom javljanja kada prevlačim prst, ako je displej zaključan. Ako je otključan nema prevlačenja već samo kliknem na zelenu slušalicu onda nema kašnjenja. Čini mi se da na 8.1.1 nije bio.
Što se tiče app, nervira me ekstremno što u viberu ne mogu da ugasim zvuk slanja poruke (na android verziji ima opcija). Nervira me tapatalk i njihov novi UI.
Što se tiče baterije, prvih iphone gde sam zadovoljan baterijom.
3G, wifi, auto svetlo, sve popaljeno, dosta je radio i hotspot, oko 50tak slika, muzikana slušna 45min, 2 maila na push, viber... jako dobra baterija, dosta bolja od 5s. Dan bez problema drži zahtevnom korisniku.