Daleko od toga da radi savrseno. 8.1.2 pozovem i dalje mi stoji 0sec a ja vec 2min razgovora. Ne uvek ali desava se. Indikator baterije 0% a tel radi tako jos pola sata sa koriscenjem. Ima tu jos dosta stvari
Ni ja nemam problema sa savijanjem pa ne kazem da se nijedan ne savija
neko je spomenuo bateriju.Sve je to super usage 6.5 sati,al ja sam taj usage imao na 5 i 5s,a ovde ga nemam.Mirovanje je bilo oko 2 dana,a ovde ne mogu 1.5 da dobijem sa istim i manjim koriscenjem.
Spomenuo sam 1080p,cisto kao primer,jer zaista me smara da odrzavaju samo neki standard koji su imali pre par godina i pojavom i5 i 326 ppi.To je bila poenta.
Da se ne ponavljam,al u apple svetu sam vec 10 godina i posedovao sam vecinu uredjaja i znam o cemu pricam,pricam o tome da su poceli kao android da imaju 16 uredjaja,12 rezolucija...i zato im ios polako ali sigurno postaje nestabilan.Ako me je nesto privlacilo pored brutalnog dizajna,onda je to stabilnost.
Dizajn im je vec godinama i4,te razvucen,te stanjen...a ios,najbagovitiji do sad.
Imace jos jednu priliku kod mene,a do tad verovatno prelazim na m9 ili kako se vec bude zvao.
Ne palim ja kameru kada mi nije potrebna drugo to je usage 24h trece kao sto vidis imam argumetnovano a tvojih argumenata nigde ;-) snmi fingerprint novi i snimaj video da vidim kako ti to ne radi;-) e da i dalje ne znas kad se pojavio retina ekran prvo si rekao i5 sad 4s mozda naucis jednog danaprvo valdevit,
drugo,nisam ti brat koliko ja znam,
trece isto i ja radim sa prstima al ne radi,
cetvrto,ti ni ne koristis iphone.Uzmi neku staru nokiu i opali surf.Gde ti je wa,viber,kamera...?
Sa takvim nastupom nemam sta sa tobom da pricam.Ako budes zeleo da nastavimo normalno diskusiju,ponasaj se pristojno,a ako ne,tvoje postove cu preskociti
Ma telefon je izuzetan to sto se zale zale se po stranim forumama sto se kamere tice ne znam osobu kojoj se to desilo![]()
Shvatam poentu. Možda bi imalo smisla da obezbede 1080p ekrane za sve smartfone zato što je ta rezolucija neki standard i na kompjuterima i na tv-ima i na mobilnim uređajima, a i smanjili bi fragmentaciju i olakšali posao developerima.Spomenuo sam 1080p,cisto kao primer,jer zaista me smara da odrzavaju samo neki standard koji su imali pre par godina i pojavom i5 i 326 ppi.To je bila poenta.
Činjenica je da nove verzije iOS nisu najbolje optimizovane za starije uređaje, pogotovo kad je iPad u pitanju. Na 5S nisam imao nekih problema sa iOS 8, na 6 Plus radi fantastično, koristim ga više od 3 meseca i stvarno nisam video neki problem. 6 Plus sa iOS 8 je po mom mišljenju ajfon koji najbolje radi do sada.Da se ne ponavljam,al u apple svetu sam vec 10 godina i posedovao sam vecinu uredjaja i znam o cemu pricam,pricam o tome da su poceli kao android da imaju 16 uredjaja,12 rezolucija...i zato im ios polako ali sigurno postaje nestabilan.Ako me je nesto privlacilo pored brutalnog dizajna,onda je to stabilnost.
Koristio sam Touch ID i na 5S i na 6 Plus i ispratio sam evoluciju softvera. Na 5S i 7.0.x je znao da omane, na 7.1 je postao mnogo pouzdaniji, osim ako su prsti vlažni.da,da...zaboravih taj cuveni finger print.Vec mesecima ne mogu da skeniram svoj nijedan prst (na 5s sam mogao i nos).Pomislih da nesto nije u redu sa telefonom,al tudje prste skenira bez problema,tako da mi je donekle laknulo,al opet...jel treba sake da menjam da mi budu odgovarajuce za ovaj telefon???
Shvatam poentu. Možda bi imalo smisla da obezbede 1080p ekrane za sve smartfone zato što je ta rezolucija neki standard i na kompjuterima i na tv-ima i na mobilnim uređajima, a i smanjili bi fragmentaciju i olakšali posao developerima.
Činjenica je da nove verzije iOS nisu najbolje optimizovane za starije uređaje, pogotovo kad je iPad u pitanju. Na 5S nisam imao nekih problema sa iOS 8, na 6 Plus radi fantastično, koristim ga više od 3 meseca i stvarno nisam video neki problem. 6 Plus sa iOS 8 je po mom mišljenju ajfon koji najbolje radi do sada.
Koristio sam Touch ID i na 5S i na 6 Plus i ispratio sam evoluciju softvera. Na 5S i 7.0.x je znao da omane, na 7.1 je postao mnogo pouzdaniji, osim ako su prsti vlažni.
Na 6 Plus sa iOS 8 je pouzdan, brži i čini mi se da ni vlažni prsti ne predstavljaju uvek problem.
Ako tvojoj devojci radi a tebi ne, pretpostavljam da se ne radi o hardverskom problemu? Ne znam da li to utiče na efikasnost, ali ja kad podešavam touch id rotiram prst postepeno sa svakim sledećim dodirom do 90 stepeni u odnosu na telefon u jednom i drugom smeru. Takođe, jesi probao da snimiš otisak za jedan prst 2 ili 3 puta, možda to pomogne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari