Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda su neshto promenili, nisam kupovao u skorije vreme.
kazem samo da prvo proba, da se ne zalece odma na sve naloge.

vidi se da si sa sela 😀

samo sam mu ukazao da bude oprezan, to je sve 😉
nisam rekao da je sada to tako.

Meni iskreno teško da im plaćam sa ovom cenom BTC-a... jes demo 15eur ali x 20tak naloga = ~1.5 BTC-a

Pa kako sam ja skapirao, kada ukinu doge isplatu, uvesce BTC isplatu direktno...

Pa kako sam ja skapirao, kada ukinu doge isplatu, uvesce BTC isplatu direktno...

Ja bi druze najvise volio da ne diraju nista da nam ostane ovako doge withdraw ovo je meni extra samo se bojim da nam ne ukinu doge withdraw, a ne osposobe btc isplatu jer ga tad realno duvamo.
Al aj da se nadamo da ce biti sve ok 😉

najbolje bi bilo kad bi uveli isplatu u btc,ltc drk...npr....to bi bio pun pogodak 🙂

Ja bi druze najvise volio da ne diraju nista da nam ostane ovako doge withdraw ovo je meni extra samo se bojim da nam ne ukinu doge withdraw, a ne osposobe btc isplatu jer ga tad realno duvamo.
Al aj da se nadamo da ce biti sve ok 😉

Još kad stave neku svoju cenu (kao cryptopay) ima da budemo u minusu...sram da ih bude :d

Ni meni... 🙁

Poslednja izmena:
ne treba nista slati (da ne cackamop mecku), jer i ovako igramo na kvarno, ako su rekli da ce isplatiti uradice to samo izgleda cekaju da malo BTC poraste (mada ja cu im rado oprostiti ta 2 dana eto kao donaciju 🙂 )

Info od pre 13h na FB-u:

We sincerely apologize for the payment delay you are experiencing recently. We would like to inform you of the following with regard to the three withdrawal methods:
Dogecoin withdrawals are working, but due to the huge volume of requests there will be a delay in processing them.
You can also request payouts via Paypal. However, we can only process them once our quota has been refreshed.
Cryptopay has unfortunately still not resumed their services due to an API update that is taking longer than expected. We cannot say when it will be completed as this is entirely beyond our control.
We understand that withdrawal times have been irregular since the long holidays, and some users have been waiting longer for their requested funds to come through. However, we assure you that each and every request is being honored. We will process them as soon as possible, or automatically return it to your balance if the system takes it out of the queue. We apologize that we cannot manually cancel specific transactions by user request.
In the meantime, we suggest compounding your withdrawals into fewer transactions if possible, or waiting to withdraw by Cryptopay when they become operational again. And as we recently announced, there is no need to withdraw your earnings if you plan to purchase a contract with them as you can now use your live balance to pay for contracts.
We request your patience once again while we resolve these payment issues. We assure you that this delay is only temporary and we look forward to bringing back the quick service we have been providing in the past.

U ponedeljak ce biti mnogo jasnija situacija BTC pada, ljudi ne povlace vikendom radi provizije, u ponedeljak ce svi poletit da povuku, vjerovatno ce sistem zablokirati, a vjerovatno i kolicina doga koje imaju smanjuje se jer usljed pada btc-a moraju isplacivati vecu kolicinu doga.
Vidit cemo koji ce se scenario desiti.

Mozda je bolje povuci danas uz 20%, do ponedeljka svasta moze da se desi. U pon ce sigurno biti ogromna guzva zbog preteranih isplata, opet cemo cekati na novcice xx dana

Sinoc sam sve povukao da ih castim 20% 😉
Bukvalno istant, za 5 minuta leglo sve.
Znaci moze ...

Sinoc sam sve povukao da ih castim 20% 😉
Bukvalno istant, za 5 minuta leglo sve.
Znaci moze ...

>Danas 20% sutra 30% nedam :d cekamo ponedeljak moze i utorak samo ne treba odma sve poslati oprobat 1€ u ponedeljak ako prodje onda navalit ako ne cekat dok ne proradi sigurnija je lova u live balance nego da ostane na putu ni tamo ni vamo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno