Lomnica_city
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.01.2005
- Poena
- 380
ne znam ko je rekao gore...carina krece od 140 evra? ne..od 50.....meni su vise puta carinili 20 plus 18 posto ako se ne varam, preko 50 evra..
A clanu sa xperiom z sto su procenili na 200 dolara jedino preostaje da slika racun koliko je platio i izvod iz banke...to je nasa banda i to je tako..ja sam narucio jednom neku zezalicu kao neki tizer(elektrosoker) u obliku iphonea 4 i carinili su mi na 150 dolara iako sam platio 9 jos je i kinez napisao fake iphone...ista procedura cekanje ludnica i na kraju mi priznali ali je to bezobrazluk..ja sam platio 500 dinara za priznanicu i jos ovako 200....samo kradu pare inace je bikla kolik ose secam neka milica svaki put kad mi se taj problem desio...
On je to meni napisao na pitanje oko Austrijske poste posto sam tamo poslao paket koji je ovde vracen jer je "previse ogromna" kolicina od koju stoju udica (koje bi mi potrajale mozda pola sezone) buduci da nisam imao registrovanu firmu za dalju prodaju te "previse ogromne" kolicine udica vrednosti 50-ak € sa dazbinama do Srbije...
Neko rece ovde da je imao vec takav paket i da su isti vratili posiljaocu....
To sam bio ja i to je taj paket bio, samo stajalo 10-ak dana Prispece, bez dnevnih Otprema, pa mi je onda stiglo pismo da dostavim dozvolu za uvoz UDICA u nekoj relativno smesnoj kolicini za potrebe 1 varalicara tokom sezone...
Poslednja izmena: