Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma naravno da se zezam. Apsolutno mi ne treba ekstra profit pored ovakve zarade. Samo komentarisem kako su uhvatili krivinu kad je bilo cupavo.

Nego kako sada da se ulogujemo na stare naloge po te pare? Ja sam u medjuvremenu promenio ip adresu i sa ove sam napravio 4 nova naloga. Da li se smem sada ulogovati na njih i povuci pare?

Nego kako sada da se ulogujemo na stare naloge po te pare? Ja sam u medjuvremenu promenio ip adresu i sa ove sam napravio 4 nova naloga. Da li se smem sada ulogovati na njih i povuci pare?

mislim da je antibot povezan sa minerom tako da nalog sa sajta nema veze ali moj savet ti je da sacekas da ovo napuni 10e pa kad ove ispraznis skoknes na 4 stara...ali ako si povukao i ako su u procesu mozda te i isplata a mozda i vrate u live balans

ja takve stvari radim sa laptopa + 3g tethering sa moba, otvorim 4 taba u browseru i brzinski se ulogujem i povučem jedan za drugim 🙂

ma nema potrebe... možeš istovremeno i 4 browsera na jednom laptopu, ali moj je slab za to 😀

Kod mene jos malo pa 24 h od kako sam poslao i jos nisu tu. Jel poceo ovaj instant sa dogama ili isto ko i juce i prekjuce 24h +

meni stizu doge koje sam upravo poslao ali ono sto sam poslao juce i prekjuce ga jos uvek nema nigde.....

Meni jos nista nije stiglo .. Sad gledam, pise ako ne stignu da ce se vratiti na balans, pa onda mogu ponovo da se instant povuku.. ?!

edit: upravo poceli da stizu av av 🙂

Poslednja izmena:
u novcanik, ali su sad opet prestali i ne stizu redom kako sam ih slao

edit: ovo sto je stiglo je od sinoc, a ono od preksinoc jos ceka, izgleda da novije isplate imaju prioritet

Poslednja izmena:
Misliš na prodaju doga? Ako čekaš na isplatu, a doge rastu dobićeš manje doga.

Kod mene i dalje sve stoji waiting for executed... na nepravilnom engleskom uplatiše mi patku.
Večeras će biti 48h kako čekam ali dok kerovi rastu nervoze nema.

Ja preksinoc isplatio 8free naloga 4cista demoa i 2naloga sa referalima,sinoc 8free i dva referala, znaci ukupno 24isplata,upravo legla jedna isplata 950doga koja se nikako ne uklapa ni u jednu isplatv. Wtf?

To ti je kamata sto si cekao .. haha
Ja sam ovo sto je stiglo dobio 7575 doge za 1e

i dalje nista ni od sinoc n od preksinoc samo onih pisljivih 950 lesija

a ja obrisao stare naloge juce kad sam ispraznio € i napravio nove. Ako vrate balance na njih necu moci da im pristupim jer ne znam imena naloga.

Meni stiglo od jutros ali od jucer ujutro nije bitno je da ide polako stice nadam se do ujutro sve.
Vidit cemo ova danasnja zarada kako ce...da sve profunkcionise kako treba pa taman da mi i ne isplate za jedan dan potpiso bi se 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno