Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Super, hvala na odgovoru. Necu jos, sacekacu da zaradim nesto 🙂

Procitao sam prvu stranicu, a ne post, jasnije mi je dosta. Na njihovom sajtu mogu samo vidjeti CPU miner, sta je sa cgminera(da je cist, bez virusa, preporuka?). Kako jednu grafu podijeliti na vise naloga? To mi je nejasno.

Super, hvala na odgovoru. Necu jos, sacekacu da zaradim nesto 🙂

Procitao sam prvu stranicu, a ne post, jasnije mi je dosta. Na njihovom sajtu mogu samo vidjeti CPU miner, sta je sa cgminera(da je cist, bez virusa, preporuka?). Kako jednu grafu podijeliti na vise naloga? To mi je nejasno.
Napravis samo 4 bat fajla i u svaki stavis adresu jednog naloga.

za 1.3 -1.35e na 4 naloga treba oko 1.4 mh/s sa load-balance komandom...provereno.Takodje uslov je da pool radi u full-u, inace ide oko 1e po nalogu kada trokira...

Poslednja izmena:
Koja podesavanja koristite za R9 290X?

Koji CGminer provjereno radi? Da isprobam ovo odmah 🙂

Da li su imali isti ref ? Ja na vecini naloga imam 30+ eura i do pre par minuta je sve lepo radilo... Ako se nista nije promenilo u pravilima, uplata demo naloga bi ti omugucila povlacenje novca.

Ne, referali nemaju nikakve veze sa nalozima sa drugog racunara.
Nalozi su BLOKIRANI a ne BANOVANI, nema logovanja, nema mogucnosti uplate demo-a ili bilo sta.

Karta mi je R9 290X.

Na kraju ovog samo dodam unique license key (ea8a-deed-00b0-561a) i pustim ga da radi?

---

edit:

trenutno koristim ova default podesavanja sa sajta: cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u OVDE-MOJ-ID

ali na dashboardu mi ne daje live preview hash rate. Zasto?

Poslednja izmena:
Karta mi je R9 290X.

Na kraju ovog samo dodam unique license key (ea8a-deed-00b0-561a) i pustim ga da radi?

---

edit:

trenutno koristim ova default podesavanja sa sajta: cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u OVDE-MOJ-ID

ne volim kad procitam ovu recenicu a kamo li da je napisem...razumem da prva stranica nije 100 godina apdejtovana ali bar ovde nije taj slucaj ....zar je tolko tesko da se procita prvi post majku mu...necu da ti kazem a mogo sam vec da napisem ....procitaj sam ima nacrtano....😡

Karta mi je R9 290X.

---

edit:

sacekaj 15-tak min da ti baci prve sherove...drugo tvoj id ide bez razmaka

i nemoj da ti bude tesko procitaj prva 3 posta sve je lepo sazvakano...

Napravis samo 4 bat fajla i u svaki stavis adresu jednog naloga.

nema potrebe za 4 bat fajla........
MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u x1 -p 1 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u x2 -p 2 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u x3 -p 3 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u x4 -p 4 (podesavanja za tvoju kartu ) --load-balance-d 0,1 koliko vec kartica imas ...ako imas 4 onda d- 0,1,2,3

Poslednja izmena:
procitao sam da ne trebaju crtice, ali kako sam ovo sve poceo da podesavam, totalno sam zaboravio na to 🙂

Jel su stigli nekom kerovi od jucerasnje isplate?

@pmfrulez

Edituj ovaj primer gde si napisao username za naloge. Svaki novajlija koji dodje na temu moze to da proba kao test i odmah unisti IP.

I zaboravio si onaj --load-balance.

Pa ja se plasim najgoreg, ali necu da mracim...imam neku teoriju, ali saznacu da li je tacna u narednim danima....A meni nisu ni posle 24h, ovo mi je za sada najduze cekanje...A sada i sajt malo trokira...

@pmfrulez

Edituj ovaj primer gde si napisao username za naloge. Svaki novajlija koji dodje na temu moze to da proba kao test i odmah unisti IP.

I zaboravio si onaj --load-balance.
hvala brat zamalo da uradim samoubistvo na 4 naloga 🙂

Pa ja se plasim najgoreg, ali necu da mracim...imam neku teoriju, ali saznacu da li je tacna u narednim danima....A meni nisu ni posle 24h, ovo mi je za sada najduze cekanje...A sada i sajt malo trokira...

kod mene tacno 24h i dalje nista....saljem sad drugu turu danasnju pa kad stigne

Kod mene i vise. Nisam podizao € par dana i sinoc oko 21:30 povucem € sa sva 4 naloga po oko 4,5€ ali jos uvijek nista. Nisu transakciju jos ni uzeli u obradu jer pise "Wait for executed".

Ja upravo gasim majnere ove ture i sljem sve na berzu. Videcemo kada ce stici.

@Kidence izlozi teoriju, mene zivo zanima sta ostali misle o ovom kointelektu i njegovoj pozadini

sajt zna cesto da trokira...sad svi sede i povlace kes pa ih to ubja garant...a neko je napisao na predhodnim stranicama da je cekako i po 36 sati

Kao sto rekoh, necu da mracim..ja verujem da ce raditi do leta najmanje 🙂 Dok traje lepo je xD

vodite rachuna, ako radite isplate u dogama, i bez one njihove vikend provizije, trenutno daju 40% manje nego shto bi trebalo.
mogu da mislim kad se povlachi vikendom uz onu proviziju....

u prevodu, chekati da se napuni 10+e pa kriptopej, pa SEPA evri ko ima mogucnost ili BTC uz gubitak 10% u drugom sluchaju ali makar bude instant.

edit, probah na kucnom kompu i izgleda da su tek sad updejtovali pa digli...
i tako brstim ja sa naloga na nalog i posle dve relativo nrormalne cifre, opet ~40% manje.

Poslednja izmena:
Ja se plasim da ne povezu da sve naloge isplacujes na jedan cryptopej pa onda cao svi nalozi... to bi me dotuklo 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno