Šta je novo?

Battlefield 4

po vašem pričanju,ko da spavate na vrećema novca,jes da nije naka para 40-60 evra,al kada moraš gledat svaki cent nije tako jednostavno+neznaš dali ćeš se sutra probudit zaposlen ili nezaposlen
evo samo da skinem CR pa opičim i taj Fraps,biće jeno 25-35 fpsa...meni dovoljno

Fraps neće da radid na DX11,kaže eror dx9 loading ,nešto u tom smislu
btw kako i na koje asault puške okačim one sačmarice?

Brat da se umesam, konfig ti je slaba, tacnije sve moze da prodje osim graficke karte. To promeni i lagovi ce nestati. Drugo, krene da ti stuca jer ti se verovatno ceo sistem dobro zagreje i onda naravno fps i tecnost igranja krenu da opadaju ;-) ja igram od bf2 pa na vamo. BF3 je imala po malo bagova BF4 nesto malo u pocetku ali igra sada radi bolesno. Doduse ja je igram na malo jacoj masini gde savrseno radi :)pozzz

Poslednja izmena:
*** ti ove mape i servere tipa CoD,ja se vratio na BF3

Ako ima nesto za sta treba odati priznanje LVLCAP-u to je da ume da oseti kakvi vetrovi duvaju i da namirise kad i sta valja da se uradi tek toliko da se zna da je i on necim doprineo

Fraps neće da radid na DX11,kaže eror dx9 loading ,nešto u tom smislu
btw kako i na koje asault puške okačim one sačmarice?

ako nista drugo pisi u konzoli:

Kod:
perfoverlay.drawfps 1

*** ti ove mape i servere tipa CoD,ja se vratio na BF3

Ja odatle pobego pre vise od godinu dana...

Svi DLCovi su dobri, neces se zeznuti ni sa jednim. Pojavljuje se Premium addon s vremena na vreme na popustu, to ti se vise isplati nego kupovina zasebnih DLCova. Bio je 50% jeftiniji, mozda ce uskoro opet.
A koliko ima igraca na DLC-ovima... ???
Nesto merkam da kupim klincu Premium (bice sigurno povoljan sad kad izadje Hard Line) ali se bojim da ne fali igraca... ( Tako sam bacio pare na DLC sa CoD MW3 )

A koliko ima igraca na DLC-ovima... ???
Nesto merkam da kupim klincu Premium (bice sigurno povoljan sad kad izadje Hard Line) ali se bojim da ne fali igraca... ( Tako sam bacio pare na DLC sa CoD MW3 )

China Rising se slabo igra, uglavnom Silk Road mapa na par servera koji su obično puni. Second Assault kako kada, za Metro nećeš imati problema da nađeš server a ostalo ne nadaj se previše. Naval Strike se dobro drži samo meni ne leže te mape. Od Dragons Teeth najviše se igra Pearl Market, nešto slabije (na žalost) Propaganda ali generalno imaju dosta igrača. Ovaj poslednji DLC, Final Stand, takođe ima dosta igrača. To je sve za Conquest, ostale modove slabo igram, TDM ponekad ali uglavnom na vanila mapama pošto skoro i da nema servera sa DLC mapama. Ovo je sve bila situacija pre jedno mesec dana kada sam poslednji put igrao BF4, nikako da uhvatim malo slobodnog vremena da se izigram ljudski.

steta sto su toliko zapeli sa dlc-evima (u glavnom losih i prosecnih), samo da su vise balansirali igru i resavali se bagova... sve bi bilo podnosljivo da su igraci sve ovo dobili min 6 meseci ranije

mada manje od godinu i po dana im je trebalo da popeglaju masu bagova i izbace masu dlc-eva

mozda u EA konacno skapiraju da smanje hiperodukciju i povecaju kvalitet (tipa 3 dlc-a na 18 meseci ?)

Ako se prodaje, zašto menjati magičnu formulu? Da se nije prodavalo možda bi se neko tamo u EA i zapitao. Ovako...

Meni je bf4 daleko balansiraniji bio sto se tice vozila, ali sem toga sto su omogucili da avioni i heli ne dominiraju toliko, isto tako je zeznuto da se prezivi i u tenku jer reaktiv ne stiti kao u bf3 tako da sam bas slabo igrao bf4, nekako me ne vuce.
Infantry u bf4 mi je bio zesce ******, postanem svestan da me gadjaju tek kada poginem.

Da li se nekome ovo desava-lo, rešenje za ovo!? dešava se prilikom izlaska iz igre da naglasim.

Problem bf4.jpg

Posle zadnjeg peča, meni se svako gašenje završava tako. Takođe je i neki bug sa c4, ali ono, koliko oprave još toliko pokvare...

I meni svaki put pri izlasku iz igre..

Usput: trza li igra kome ponekad? Desava mi se i u BF3 i u BF4 da streca, pa ne znam da li je do mog neta ili do servera.

Poslednja izmena:
Meni je uzasno lagovalo, na svakih 15 sekundi je opadao fps sa 120 na 20 pa nisam ni hteo da igram. Medjutim od pre 3 meseca je ok tj od kada je nvidia izbacila nove drajvere.

Hoce li mi neka dobra dusa reci sta znaci 'unlocked via battlepack'? Posto racunam da mogu da ga koristim, ako je otkljucan. Medjutim, to nije slucaj.

Edit: to me ustvari obavjestava da se otkljucava putem battlepack-a?

Poslednja izmena:
Da. Odredjeni dodatak za oruzje se otkljucava preko battlepacka za to oruzje.

Pa da, nego mi bilo cudno sto pise 'unlocked via battlepack', kao da je vec otkljucano.

Sto se Bf4 tice njemu pomoci nema, ali u smislu pravljenja platforme za neki buduci Bf ovo sve zlata vredi.
Btw nece biti refresh rate 60Hz/60 fps vec koliko god fps-a korisnik ima toliko update-a u sekundi se salje serveru.
Simulacija se i dalje osvezava u 30Hz ali za ocekivati je da ce i ona posle ovog prvobitno testiranja da ide gore.

Wow.. ovaj tikrate sistem je sjajan. Ali se slazem, ovo je solidna vjest za buduce igre.

Mene ubi lag iako nemam problema sa netom. Zastajkuje na svakiih par sekundi. Totalno neigrivo.

Vrh Dno