Šta je novo?

Battlefield 4

Meni resetovan status na prvi cvarak. Jesu li oni normalni?

Nije resetovano vec je server za stats pao pa ne moze povuci informacije:

The Game Statistics Engine is currently down.

Nikada mi nece biti jasno kako 3-4 godina imaju iste probleme sa jednim sajtom.

Poslednja izmena:
Nazalost da ..

Jel radi BF3?

Zanimljivo

2ry1p1u.png

EA serveri su pod napadom jos od onomad kad su oni hackeri oborili servere Sonija i Majkrosofta.

Poslednja izmena:
Cemu toliki napadi, jel se nesto novo dogodilo ili resili ljudi da caste EA za novaka?

Zanimljiv sistem je osmislio, mada sumnjam da bi se primio kod casual igrača. Ili bi dovelo do vraćanja dela igračke populacije na COD, što možda i ne bi bilo tako loše. :)

Kao sto sam i njemu na youtubu napisao sve je to on lepo osmislio i DICE bi MOZDA primenio. Al EA nece nikada jer bi se smanjila prodaja.
So... no.

Ja nekako za sunovrat BF krivim iskljucivo DICE Stokholm.
Ne moze EA da bude kriva za sve, kakvi *****i rade u DICE se najbolje videlo u Bf3.
Boli njih Q za zajednicu i player feedback.
Zapravo jedini spas za ovaj serijal je upravo EA i ako uspeju da prepoznaju sta je DICE LA uspeo da uradi sa CTE-om pa da nastave da ih guraju u tom smeru.
Na ruku ide i to sto je DICE Stokholm ima 2-3 igre u pajplajnu, pa nece raditi sledeci nastavak BF serijala, ili se ja bar tako nadam.

Simpaticno je to što pišeš ali su stvari malo drugacije. DICE je = EA. EA je vlasnik DICE dev tima. EA je vlasnik frostbite engina, EA zapošljava ljude u DICE-u. DICE nije crytek koji ima svoj engine i da mogu da dignu sidro kada hoce. Na prvo pitanje prije 2-3 godine, zasto nema mod toolsa.. DICE sramežljivo kaze da krše autorska prava. Naravno da krše kada frostbite nije njihov, kada je frostbite proizveden pod EA zastavom sa parama EA. Dugorocno ulaganje jer se taj isti engine koristi u drugim EA igrama. DICE su samo radnici EA firme. Nisu vlasnici nicega. A i da jesu, i da imaju frostbite, dignu sidro i sta naprave za deset dinara.. BF alternativu ? Propali bi kao cryrek.

EA = administracija, DICE = radnici.. sve u istoj firmi. Poslušaj malo razgovor DICE developera. Oni su EA radnici koji slusaju naredjenje sa vrha. Kada je kriv EA a kada DICe zapravo ne postoji u realnosti.. who the fuck know's man.. EA nam proda igru i to je sve sto znamo a DICE je studio gdje ljudi odlaze i dolaze. Sta danas znaci DICE ..ne mnogo toga. Mozda su imali brend ali.. gdje su oni ljudi sto su radili na battlefield 2 pa su otisli uradili homefront koji je failao zajedno sa THQ izdavacem kao i ravaged. Gdje je goldfarb koji je bio za vrijeme BC2..

DICE je samo ogranak EA koji nije samostalan a BF je u medjuvremenu izgubio svaki kredibilitet, svaki identitet, izgubio je značenje brenda i ako EA odluci da BF5 bude mario kart, imat cemo BF: mario kart. Vjecito prozivanje DICE tima kak osu obecal ida nece naplacivati DLC-ove. To je kao kada majstor velike korporacije pravi zgradu i kaze vlasniku da ce dobiti free prozore. To sto fizikaln iradnik ima dug jezik je nesto sasvim drugo..

Mač sa dvije oštrice i EA igrama.. EA igre su tehnički na najvisem vrhu radi EA para, ali zato te iste igre budu bugfest radi kratkih rokova, teze mainstream gejmerima koji su vecina i tako vracaju pare. Isti oni igraci koji cine 30 miliona PewDiePie fanova. Cak i na ovom forumu neki ljudi izigravaju PewDiePie u BF4 sa tiketom: imam pravo da igram kakao hocu, i onda kada podjes diskutovati udaraš u zid.

To znaci da je EA uspio i da vraca uredno pare.

To sto ja i ti mislimo da je BF nesto drugo.. cool story bro. Koga boli du.pe za nama. I opet cu reci, tužnija prica od svega nabrojanog je konkurencija koja ne postoji. Kao da bi sabirali sijede na glavi sa BF failovima da ima alternativa ovom tipu FPS igre. A da ima dostojna alternativa, opet je tu vlasnik ili sony ili neki drugi veliki igrac koji bi opet isto radio. Indie igre nikada nece biti na ovom levelu jer ovakvi projekti koštaju masnu lovu.

Poslednja izmena:
Gde nadje Sony bas da opljunes ***... Ako neka kompanija ima sjajne ekskluzive onda su to upravo oni + je playstation dao podrsku indie razvojnim timovima. Nije da ih branim, izneverili su oni na drugim poljima ali sto ne ide, ne ide. U kos sa EA ide druga ekipa lazova kao sto je Ubisoft.

Poslednja izmena:
Sad sigurno idemo off ali...
1.EA - ubica bezbroj razvojnih timova i jos toliko game fransiza a da ne pricam o manje strasnim stvarima koje rade tipa DLC, nezavrsene igre, laganje korisnika, always online, gasenje servera itd.
pa 10 praznih mesta pa
Ubisoft - idu putem Activation Blizzarda i samo pumpaju jedno te isto sve cesce i cesce, uostalom to je i EA radio sa NFS dok ga nije u zemlju uterao.
pa jos dosta dosta praznih mesta
SEGA - Slavna sad vec po izdavanju bukvalno nezavrsenih naslova
pa negde pri dnu liste ostali.

Poslednja izmena:
ppredrag - Izvlacis rijeci iz konteksta. Nisam pljuvao niti poredio.. cisto mi pali na um kao velika kompanija. Poenta je da ce iza velikog projekta stajati velika kompanije gdje ce $ biti na prvom mjestu kao sto je u svemu u svijetu.

Simpaticno je to što pišeš ali su stvari malo drugacije. DICE je = EA. EA je vlasnik DICE dev tima. EA je vlasnik frostbite engina, EA zapošljava ljude u DICE-u. DICE nije crytek koji ima svoj engine i da mogu da dignu sidro kada hoce. Na prvo pitanje prije 2-3 godine, zasto nema mod toolsa.. DICE sramežljivo kaze da krše autorska prava. Naravno da krše kada frostbite nije njihov, kada je frostbite proizveden pod EA zastavom sa parama EA. Dugorocno ulaganje jer se taj isti engine koristi u drugim EA igrama. DICE su samo radnici EA firme. Nisu vlasnici nicega. A i da jesu, i da imaju frostbite, dignu sidro i sta naprave za deset dinara.. BF alternativu ? Propali bi kao cryrek.

EA = administracija, DICE = radnici.. sve u istoj firmi. Poslušaj malo razgovor DICE developera. Oni su EA radnici koji slusaju naredjenje sa vrha. Kada je kriv EA a kada DICe zapravo ne postoji u realnosti.. who the fuck know's man.. EA nam proda igru i to je sve sto znamo a DICE je studio gdje ljudi odlaze i dolaze. Sta danas znaci DICE ..ne mnogo toga. Mozda su imali brend ali.. gdje su oni ljudi sto su radili na battlefield 2 pa su otisli uradili homefront koji je failao zajedno sa THQ izdavacem kao i ravaged. Gdje je goldfarb koji je bio za vrijeme BC2..

DICE je samo ogranak EA koji nije samostalan a BF je u medjuvremenu izgubio svaki kredibilitet, svaki identitet, izgubio je značenje brenda i ako EA odluci da BF5 bude mario kart, imat cemo BF: mario kart. Vjecito prozivanje DICE tima kak osu obecal ida nece naplacivati DLC-ove. To je kao kada majstor velike korporacije pravi zgradu i kaze vlasniku da ce dobiti free prozore. To sto fizikaln iradnik ima dug jezik je nesto sasvim drugo..

Mač sa dvije oštrice i EA igrama.. EA igre su tehnički na najvisem vrhu radi EA para, ali zato te iste igre budu bugfest radi kratkih rokova, teze mainstream gejmerima koji su vecina i tako vracaju pare. Isti oni igraci koji cine 30 miliona PewDiePie fanova. Cak i na ovom forumu neki ljudi izigravaju PewDiePie u BF4 sa tiketom: imam pravo da igram kakao hocu, i onda kada podjes diskutovati udaraš u zid.

To znaci da je EA uspio i da vraca uredno pare.

To sto ja i ti mislimo da je BF nesto drugo.. cool story bro. Koga boli du.pe za nama. I opet cu reci, tužnija prica od svega nabrojanog je konkurencija koja ne postoji. Kao da bi sabirali sijede na glavi sa BF failovima da ima alternativa ovom tipu FPS igre. A da ima dostojna alternativa, opet je tu vlasnik ili sony ili neki drugi veliki igrac koji bi opet isto radio. Indie igre nikada nece biti na ovom levelu jer ovakvi projekti koštaju masnu lovu.

Ja pratim ovo malo poduze a i ajde da kazem malo temeljnije.
EA jeste firma gde se samo gleedaju procenti, prodaja i tako to, ali oni se ne bave koncept dizajnom vec sam DICE.
Slobodno mozemo da krivimo EA sto je igra izasla nezavrsena, ali za fundamentlane promasaje u dizajnu igre je kriv samo svedski DICE i ama bas niko drugi.
Kakva je to gomila nadobudnih *****a se najbolje videlo u BF3 kada su vec onako u osakacenu i nedovrsenu igru pojacali suppression na max sto ju je bukvalno ucinili neigrivom.
Uopste me ne bi cudilo da je tad neko u EA video da je prodaja pala kao i broj online igraca pa je interevenisao.
Karl Magnus. Patrick Bach i Alan Kertz su "creative minds" iza celog ovo debakla.
Cisto sumnjam da im je neko iz EA rekao da naprave losiju igru od Bf3 da bi prodali manje kopija. Oni zive u nekom svom univerzumu gde se skace
sa jedne ideje na drugu, bez ikakvog koncepta i bez nekog krajnjeg cilja ali opet zamisljaju da znaju sve. Najbolji primer za to jeste da cak i ono sto su dobro uradili u Bf3 nije moglo da se nadje u Bf4.
Koliko ti *****i pre svega lazu zajednicu a posle toga potpuno ignorisu zalbe igraca je deifinitvno postavilo standarde sto se tice hejta uperenog protiv developera i Ubisoft ima jos dobrano da se pomuci da stigne do tog nivoa.
Cak je i jedan xFactor javno na YT i Twitch-u nekoliko puta nazvao Alana Kertza *****om, ako hocete samo jedan primer da vidite koliko je to daleko otislo...

DICE jeste izvodjac radova ali nemaju oni punu slobodu i neograniceni vremenski period. Ko zna koliko je ljudi radilo na ovom redizajniranom BF3. Pogotovo sada sa mirror edge 2, battlefront, hardline. Vjerovatno ne mnogo.

Ali ja njih sve vidim kao jedno. Reci da EA valja a DICE ne i obrnto je jednostavno nemoguce. Oni su jedno. Ali i kada bi rastavljali, ako je iko kriv za kratke rokove i izbacivanje bugfesta, manjka testiranja igre, COD-izam u BF3 i recikliraje kroz BF3/4/hardline.. onda je to EA. Sumnjam da bi to ljudi, koji su stvorili BF2, da se njih pita, uradili zadnjim ovim naslovima. Ako se iko moze kriviti za izgubljeni identitet neke igre, mainstream gameplay onda je to strana koja upravlja novcem koja zeli da od igre napravi holivudski proizvod koji ce biti flashi i koji ce se prodavati.

Nemojmo zaboraviti da EA uspješno prodaje battlefiedl naslove tako da se ovo sigurno nece promjeniti.. barem ne skoro.

neke closed bete rade bolje od ovog,odigraću još 6 dana i to je to,a zapravo sam mislio uzet digital+kina rizing,rađe odem na picu sa ženom nek dam njima 14€
jel i Titanfall tako bugasta?

Heh,ako mislis da je BF4 sada bagovitiji od ostalih BF naslova,grdno se varas. Sad su svi tu negde.

Vrh Dno