Šta je novo?

Battlefield 4

ne sećam se nešto da BFBC2 i BF3 seckali svakih 5 sekundi+juče igram kampanju i ona kineskinja,nasloni se na drvo,drvo padne,ode od drva drvo se digne,probam da reko nisam dobro vidio,kad ono stvarno drvo ide gore dole....mislim alo pa ovo je polu proizvod....pa onda sa nišanom,pa granate koje odlete u tri lepe,a u martu izbacuju Hardline,to će tek da bude bugfest

Mogao bih na 3 strane da pisem o bagovima u prethodnim verzijama, tako da ti to nije nikakav kontra-argument. Cak, ako nemas originalnu igru nego igras pirata,nije ni cudo sto se to desava, neka starija verzija. Cak i da nije pirat, nek srede oni napucavanje u MP,sto se SP tice, to maltene niko i ne igra. Nek krenu prvo da srede bc2 i bf3, pa onda nek predju na cetvorku.

Ja nikakvih problema nemam sa igrom . Detalji svi na low CF 7970/280x dobar monitor na 144hz i nema da nesto stuca ili laguje kasni itd ;)

BF4 je sad kompletna igra. Nema game breaking bagova. Ovakva igra je trebalo da se pojavi na izlasku igre.
Hardline je nasledio kod nedovršenog BF4 pre izlaska igre. Gledao sam neke streamove LevelCap-a, pojavljuje se bag sa reloadom i još tona problema koji su odavno ispravljeni u BF4. Ta igra ne zaslužuje da se zove Battlefield, to je više neki CS spinoff... Umesto da naprave nastavak 2142, oni prave ovakvu glupost...

Mogao bih na 3 strane da pisem o bagovima u prethodnim verzijama, tako da ti to nije nikakav kontra-argument. Cak, ako nemas originalnu igru nego igras pirata,nije ni cudo sto se to desava, neka starija verzija. Cak i da nije pirat, nek srede oni napucavanje u MP,sto se SP tice, to maltene niko i ne igra. Nek krenu prvo da srede bc2 i bf3, pa onda nek predju na cetvorku.

ne pratiš na času,7 dana je fre,pa sam uzeo prije kupovine,znači jučer je skinuo,nije stara,nije pirat.probao sam sve na lov,sve na hight,isklopio origin,(a možda baš zaradi njega radi kako radi)seckanje non stop
sad mi dođe da instaliram predhodne BFje,i baš da potražim te bajne bagove o kojima toliko treseš

Poslednja izmena:
ne pratiš na času,7 dana je fre,pa sam uzeo prije kupovine,znači jučer je skinuo,nije stara,nije pirat.probao sam sve na lov,sve na hight,isklopio origin,(a možda baš zaradi njega radi kako radi)seckanje non stop
sad mi dođe da instaliram predhodne BFje,i baš da potražim te bajne bagove o kojima toliko treseš

Iskljuci Mantle u opcijama,to jest prebaci na Dx.I restartuj igru.

DICE LA popravalja MP, dok SP mislim da je i Bog zaboravio...
Btw, koja je poenta igrati BF SP uzevsi u obzir da je igra napravljena za MP kao i da je vreme za njeno igranje ograniceno?

ma tek toliko da vidim mehaniku+da podesim opcije,najgore je to šta taman trebam ubit neprijatelja ,pc zasecka,zašteka i popijem metak,i nemalo puta tako
uvek sam i igrao MP BF,neznam dali sam od 200-300 sati igrao 5 sati SP
edit;lažem bad compani 2 sam odigrao celu

Poslednja izmena:
Kao sto ti rekoh, iskustva su generalno da je BF4 trenutno prilicno ispolirana igra, ima bagova,ali to je standardno za BF serijal. Nista losije od bc2 i bf3. Trebalo bi da znam,imam par hiljadu sati u bf serijalu.

ma tek toliko da vidim mehaniku+da podesim opcije,najgore je to šta taman trebam ubit neprijatelja ,pc zasecka,zašteka i popijem metak,i nemalo puta tako
uvek sam i igrao MP BF,neznam dali sam od 200-300 sati igrao 5 sati SP
edit;lažem bad compani 2 sam odigrao celu

A jel igras BF4 sa masinom iz potpisa?

niti ne iz potpisa
6gm ddr3,prije 4 gm ddr3
7770,ova je ista
4x 2600 amd,prije 3x 3,300amd

izgleda da je do mene,tj moje konekcije,takvo štekanje sam imao i kod Arme III i DayZ standalone...rešio problem tako da zamijenio server
al tu sam već na 10 ako ne i više zamjenio i opet isto....krene dobro i onda počne kašljucat

hm moja greška,sam sebe sam ono pored onog :p

niti ne iz potpisa
6gm ddr3,prije 4 gm ddr3
7770,ova je ista
4x 3,800 amd,prije 3x 3,300amd

Drugare ta masina je preslaba za BF4 MP, narocito ako igras na serveru sa 64 igraca.
Probaj sa 16 igraca mozda bude malo bolje...

Za full hd igranje multiplejera bes stucanja u nekim medium detaljima ti treba bar 50% jaca graficka.

smanjio sam na med podeševanja,res na 1600x1020,al opet na početku(20-30 minuta)bude dobro pa krene štucanje
btw,dobio sam one battle packove,sad pitanje,kako iskoristim tj uklopim(sry na rečniku,mešaju se reči iz Srb,Hr,Slo) xp bostove?

XP boost ukljucujes na ekranu glavnog menija kada udjes na mapu. U desnom donjem uglu.

tank ju man...da malo brže napredujem,mažda i kupim BF4+CHR

smanjio sam na med podeševanja,res na 1600x1020,al opet na početku(20-30 minuta)bude dobro pa krene štucanje
btw,dobio sam one battle packove,sad pitanje,kako iskoristim tj uklopim(sry na rečniku,mešaju se reči iz Srb,Hr,Slo) xp bostove?

A sto ne instaliras FRAPS pa da nam kazes kakvo je to stucanje u igri zaista?
BTW, cela masina ti je bottleneck; CPU, GPU i RAM.

Nema potrebe da bilo sta instalira . Dodaj jos 4 gb ram memorije i zavrsi pricu ;)

ma,tu je i problem,memorija + hdd koji počinje uveliko da grebe

Iskljuci i origin ingame overlay

tank ju man...da malo brže napredujem,mažda i kupim BF4+CHR

Svi DLCovi su dobri, neces se zeznuti ni sa jednim. Pojavljuje se Premium addon s vremena na vreme na popustu, to ti se vise isplati nego kupovina zasebnih DLCova. Bio je 50% jeftiniji, mozda ce uskoro opet.

ma uzeo delux,onaj sa CR,kontam da ako odigram 200-300 sati i to će mi biti dovoljno

edit:juče igrao celi dan,u 25-30 partija neznam dali je sveukupno 10 x zaštekalo,al stime što sam izbegavao 64 igrača,do 32 i opšion dx 11 full hd sa hight podešavanjima....nem pojma šta mu bi u nedelju

Poslednja izmena:
Al znamo koliko ima ram memorije ;)

Naravno da je lakse jer su neki prosli vec tu skolu vise puta ;) . Slobodno neka se jave svi koji su presli sa 4gb ram memorije na 8 gb da prenesu utiske ...

Nazad
Vrh Dno