Ja sam juče prošao kao bos po trnju ljubaznošću gospodina Jovice Guberinića kome bi se sada majke majčine...da mogu...😡
Lik je *****čina neviđena, meni je multimer koji sam platio 54€ sve zajedno sa šipingom procenio na ravno 150€, zvao sam ga, čim se javio znao sam da je matora ******, nema blage veze sa realnošću, kao on je otišao na web sajt prodavca i pogledao cenu, laže kao pas jer da je zaista otišao na sajt video bi pravu cenu mada, koliko je umno poremećen ko zna šta mu se javlja pred očima.
Slučaj za invalidsku penziju pa u Laze Lazarević...
Plaše se jer ti za to treba sanitarna dozvola ili kako se već zove.....
inace, i mene su odrali i to žestoko. kupio 3 punjača za 18650 baterije. na pandawillu na akciji kostali po 0.99$. dosao postar i kevi tražio 740din jer je lik uspeo da proceni na 10$ svaki iako i bez popusta koštaju 5$. Tačno je našao o čemu se radi i lupio duplu cenu.
Oprema za farbanje nema nikakve veze sa sanitarnom dozvolom jer nema nikakve veze sa ljudskom ishranom ili ishranom u globalu. U suprotnom bi i model helihoptera morao da ima sanitarnu dozvolu, i ručni sat... Inač, nekoliko puta sam to već pričao ali evo opet, kupovina punjača od 0.99$ za litijum jonske baterije ne da je glupo već je i jako jako opasno, ti punjači su tako lošeg kvaliteta da je samo pitanje dana kada će neki od njih otkazati, dovesti do prepunjavanja i explozije baterije što ti može zapaliti i sravnati sa zemljom celu kuću (ako je brvnara
🙂) Nema nikakve veze da li je u pitanju USB punjač koji se napaja sa 5V ili 1.000.000.000 puta gora varijanta koja se napaja sa mreže (220V). Samo lud čovek i samoubica može da koristi uređaj koji se napaja sa 220V a koštao je 0,99$ nemaš pojma koliko rizikuješ prilikom svake upotrebe tih punjača i kakvom riziku izlažeš sve kojim prodaš takav punjač.
Znam da se mnogi ne razumeju u elektroniku i ne znaju da procene šta može biti opasno po njih ali verujem da će svi ipak zaključiti da život (ili kuća ili stan) vredi više od 99 dolar centi...
Meni je rečeno da će mi sutra poštar doneti paket do 13h. 🙂 Ako su mene lagali...
Lagali su te
😀 ali ipak možeš da odeš do pošte lično, tamo oko 12h, ne odma ujutru dok su još uvek pospani
🙂 , i probaš da preuzmeš paket lično, negde ne daju a negde daju...