Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Evo danasnjeg rezultata
Osvetljenje je bilo na 60% mozda malkice manje
pretezno je bilo na 3g, vidi se kada je bio ukljucen wifi
sta mislite ?

967a64238f32d3f23a0d99ef68bae70e.jpg
74a36752bf95c93e68db3007ab06b40d.jpg
98bbc54801f7dc8c80312a51f8c77960.jpg
f9d897042801fa6d6ce3b94f8cba9a42.jpg

Poslednja izmena:
ja ne bih da se ponavljam :D

samo bih primetio onaj awake debeo ko prst dok je ekran bio ugašen :D

aj okači prvi ekran iz GSAM, onaj čim upališ app

:D telefon ti je awake 5h!
ako je ovo tačno očitavanje

baterija ti je fantastična, stvarno ne znam šta drugo da ti kažem. jedini je problem što ćeš morati da rutuješ (a to je ovde zez) da bi video šta je jede.

Ili da vrati na 4.4.2 i ceka 5.x apdejt.. to sto Vojkan pominje je vrlo verovatno razlog za masovne zalbe na 4.4.4 apdejt.

Poslednja izmena:
Samo bih voleo ostali da mi kazu kako su oni dobili 6-7 sot, jer tel je awake kad je ekran upaljen :)

nije! opet kažem ako je tačno očitavanje (iskreno ne verujem previše tom programu)
evo neka random slika s neta

GSam-Battery-Monitor-app.jpg

vidiš, keep awake je manji od ekrana. to je samo razlika, odnosno koliko je bio budan dok je ekran bio ugašen. pa nije tebi sigurno samo 8 minuta bio budan a imaš samo onu jednu liniju koja je jedno sat i po :D

Imas taj wake, i jos mi golauncher kopa oci(to je tezak bloat). Jesi pogasio neke od xperia app-a sto ne koristis?

Погаси глупости инсталирај Гринифај па у хибер.

Nema tu neki konkretan spisak, samo ugasis gluposti koje ne koristis i obrises im cache :)

Da budem dosadan, znaci svima vam deluje ovo kao ok za bateriju ?
a2c433a3808652e7bd473211f35c8a44.jpg

Poslednja izmena:
kači slike kao attachment života ti :D

Skroz dobra baterija. Ako ispeglas malo to budjenje icices na oko 6h sot-a sa 1h razgovora za 24h. Eh kada bi svi telefoni mogli tako..

Izvinjavam se za slike :)
Hvala vam ljudi, videcu jos koji dan sad za praznike da je testiram pa javljam rez :)

Pozdrav, imam jedno pitanje.. Da li neko zna postoji li način da se isključi ton poruke i drugih notifikacija preko slušalica? Npr dok slušam muziku ili gledam nešto na yt, kada mi stigne poruka čuje se zvuk preko slušalica iako je fon u nečujnom režimu...hvala

Poslednja izmena:
Planiram uskoro da pazarim ovo sokocalo.
Pitanje za experte, obzirom da cu mob cesto da koristim kao field monitor za DSLR Controller, da li pazariti neki screen protector, neki glass, da li to radi, vredi li para, neka preporuka.
Takodje, molim preporuku za neki case, ne flip i ne futrolu, pare nisu problem! ;) Bitno je da moze da se puni "na magnet" sa case on mob :)
Ajd pa srecno u ovoj 201(Z)5 godini! :p

Poslednja izmena:
Tempered glass (Mocolo), mnogo je bolja opcija od bilo koje folije,sto zbog zastite, sto zbog manjeg mascenja i osecaja pod prstima... Sto se tice futrola ja koristim CaseMate barely there, imam i Spigen ultra fit ali se uzasno tesko skida i nema oslobodjen magnetic port za punjenje preko docka... U prinicipu je minimalna zastita i minimalno dodaje gabarita ali pomaze, za Novu mi je izleteo iz ruke direktno na parket tacno coskom lupio, pao mi je mrak na oci ali je ipak prezivelo staklo...

Dock za punjenje isto nije losa opcija ukoliko zelis da sacuvas dihtovanje flapova za usb...

Ovo su opcije preko Amazona... Kod nas pogledaj Nilkin tempered glass i eventualno Krussel frost cover...

Srecna Nova... :D

Ah to mi promaklo. :p
Ma svejedno pogledaj ga, odlican je, a i sta si navalio na to magnento punjenje. :D

:) zavisi kako kome i za sta treba, tako da obrati paznju ako je dock opcija... Meni je mnogo lakse i elegantnije da ga samo polozim u dock nego da se zezam da vadim "cepove" i guram kabal..I uz to su se na te flapove zalili ljudi da brzo propadnu, tj pocnu da ispadaju sami posle par meseci ako se koristi punjenje preko kabla...

U suprotnom ako ne planira da pazari dock, Spigen ultra fit 10e na amazonu i pruza odlicnu zastitu... :) Na nivou te incipio (one obicne,ne one "tenk" verzije...), verovatno i bolje jer je u pitanju tvrda plastika... Mada uvek moze da baci pogled i na onaj Devil Case, Spigen Air Cushion ili CaseMate Tough ako hoce da ga maksimalno zastiti i jos uz to nabaci gabarite... Ali onda moze i u "vitrinu" da ga izlozi... :d

Edit:

+CaseMate Tough slim (tako nesto) je odlicna opcija koju sam razmatrao jer po konstrukciji je skoro 1:1 sa Spigen Neo Hybrid koji sam koristio uz Nexus 5... Dodaje malo na gabaritima ali je mnogo bolja opcija od obicnog "kondoma"... :D

Poslednja izmena:
Ja koristim Teracell ultra tanku siilikonsku futrolui bas sam zadovoljan,bila je oko 500 rsd,ima cak i otvor za dock,mada tel. ne moze da se ugura tj postavi na dock sa futrolom iako je bas tanka.Nije mi prroblem da je skinem kad stavljam fon na dok da se puni.;)

i mene zanima sto se tempered glass-a tice.
Koje izabrati, Orzly, mocolo ili Nillkin H+ :) . Uzeo sam neko koje sam uspeo da nadjem kod nas privremeno dok se ne odlucim za neko kvalitetnije. Da li jedino Nillkin daje i foliju za ledja ili jos neko?

Vrh Dno