xakep
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.12.2005
- Poena
- 330
Koristi KP poruke za te škakljive stvari i insistiraj na njima . Em ćeš moći da mu daš ocenu (ako ti odgovori porukom ) , em ćeš imati crno na belo , ćega će i dotična jajara biti svesna ...Ne može da škodi - može da koristi .
Problem u konkretnom slucaju je sto covek ne razume par prostih recenica. Citira tri moje poruke "salji, javi, cekam.."
i time dokazuje da sam ja prekrsio dogovor. Uopste ne razmatra svoje ponasanje posto je ono naispravnije i najlogicnije moguce "dao sam dodatni oglas ako ti odustanes". Iz njegovog ugla ja i jesam prekrsio dogovor ali posle njegovog jajarenja i laganja sto on ne shvata i prihvata. Srecom, mnogo je fin pa mi nece dati negativnu ocenu. Inace, ja bih rado zalepio svoj trojici negativne ocene ali pretpostavljam da ce da se osvete pa da mi pokvare sadasnji skor od 9/9 pa onda necu moci nista ni da prodam ni da kupim. Druga stvar je sto ocenjivanje ukljucuje i pitanje o stanju robe u odnosu na opisano sto ce reci da KP ne podrazumeva ocenjivanje ovakvih stvari.
Da jos dodam da je ovom nizu prethodio pokusaj dogovora sa likom koji je danima razmisljao da li da salje kartu pa sam propustio jednu dobru ponudu dok je one treci dan ukacio da ga mrzi da salje i udostojio me odgovora. Uzas.