Ne znam kako je nisu izbacili... Samo cetvrta fali.Sta se desava sa The Wire 720p S04? Izasle sve sezone sem ove, taman sam uzeo da ih gledam od pocetka i fali ova sezona...
Sta se desava sa The Wire 720p S04? Izasle sve sezone sem ove, taman sam uzeo da ih gledam od pocetka i fali ova sezona...
Ma meni je to najbolja serija koju sam ikada gledao (sto se moze pretpostaviti iz mog nicka :d), ali jos uvek ne mogu da prezalim ovu zadnju sezonu koja je razocaravajuca.
Atlantis je vec bio vise kliseraj (pun klisea), nego nesto sto stvarno vredi.
Vise su pokusali da pokazu sta mogu sa CGIem i salama, nego sto stvarno i ima ideja.
(sto bi... verovatno isto bilo i za Star Trek filmove 🙂)
@dexter87
Dosta je gorih završetaka moglo biti.
Da ga ubije neki novi mlađi "dexter", da ga provali policija i da ga privode u njegovu stanicu, da se Debra nekim čudom oporavi, ...
Debra mi je bila totalno antipatična (glumica) i ja bi je i prije izbacio iz serije.
U njegovom posljednjem pogledu koji uputi kameri vidiš da nije nastavio svoj život samo kao Lumberjack 🙂.
A time su ostavili i mogućnost/nadu nama da će se opet vratiti u novom serijalu 🙂.
Poceo da gledam Peaky fokin Blinders, odlicni.
Da li neko prati seriju The Musketeers i kakva je ?
Fokin vrh seria,baci komentar kad zavrsis obe sezone.Poceo da gledam Peaky fokin Blinders, odlicni.
alfaunits
Da li ima dovoljno akcije, scena borbe ?
:guitar: :banana:
Morao sam da skinem Various Artists - Songs of Anarchy: Music from Sons of Anarchy Seasons 1-4 [2011] [Soundtrack] 🙂
Kad smo kod SoA, Kurt Sutter je najavio moguće snimanje filma
http://empirenews.net/kurt-sutter-a...rchy-movie-starring-charlie-hunnam-brad-pitt/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari